Beoordelingen Bouman Auto’s Genderen B.V.

8,9
256 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 256 beoordelingen

Arjan

10-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie en kwaliteit auto's. keurige en heldere communicatie. neemt uitgebreid de tijd voor uitleg en toelichting.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Utrecht

01-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Asten

08-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastisch mooi wagenpark. Jammer dat we niet zijn geslaagd, hier had ik best een auto willen kopen.
Gastvrij ontvangen en vakkundig advies gekregen.
Kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Gorinchem

07-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb anne bouman leren kennen als een kundig betrouwbaar en prettig persoon.Hij heeft mijn droom auto netjes gereserveerd tot dat de financiering rond was en dat terwijl de interesse voor deze auto zo groot was dat hij hem makkelijk aan een ander had kunnen verkopen (alle lof hiervoor)Ik kan een ieder dit adres aan bevelen en zal hierzelf bij een volgende auto ook zeker weer een kijkje gaan nemen


Ja, ik beveel dit aan

Rafi uit Arnhem

21-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: netjes behandeld door Anne, vriendelijk en deskundig.
Helemaal tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Venray

17-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het eerste telefonische contact maakte ons al enthousiast en nieuwsgierig naar dit bedrijf. Proefrit afgesproken en bij aankomst in Genderen bleek onze eerste indruk te kloppen. Klantvriendelijk, persoonlijk en deskundig advies. We hebben onze eerste Volvo C70 met vol vertrouwen gekocht. Aflevering en nazorg uitstekend. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader voor de aanschaf van een goede auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Maarssen

05-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring met Anne Bouman, zeer nette en goed aangeklede 2e hands auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Ludwik uit Waterlandsingel 72, 2548ST Den Haag

18-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: met een woord:SUPER!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Warmond

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, kan niets anders zeggen geweldege Mercedes 180 gekocht.
Geholpen door een geweldige verkoper Anne. Wat een fijne kerel.
Wij raden deze garage zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Zwolle

02-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en prettige communicatie. Uitstekende service waarbij aangeschafte auto zondercextra kosten wordt thuis gebracht en de inruil auto meegenomen. Ideaal!

Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan