Beoordelingen Bouman Auto’s Genderen B.V.

8,9
252 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 252 beoordelingen

Rafi uit Arnhem

21-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: netjes behandeld door Anne, vriendelijk en deskundig.
Helemaal tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Venray

17-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het eerste telefonische contact maakte ons al enthousiast en nieuwsgierig naar dit bedrijf. Proefrit afgesproken en bij aankomst in Genderen bleek onze eerste indruk te kloppen. Klantvriendelijk, persoonlijk en deskundig advies. We hebben onze eerste Volvo C70 met vol vertrouwen gekocht. Aflevering en nazorg uitstekend. Wat ons betreft is dit bedrijf een aanrader voor de aanschaf van een goede auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Maarssen

05-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring met Anne Bouman, zeer nette en goed aangeklede 2e hands auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Ludwik uit Waterlandsingel 72, 2548ST Den Haag

18-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: met een woord:SUPER!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Warmond

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, kan niets anders zeggen geweldege Mercedes 180 gekocht.
Geholpen door een geweldige verkoper Anne. Wat een fijne kerel.
Wij raden deze garage zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Zwolle

02-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en prettige communicatie. Uitstekende service waarbij aangeschafte auto zondercextra kosten wordt thuis gebracht en de inruil auto meegenomen. Ideaal!

Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettige ervaring om een auto bij Bouman te kopen. Er worden reeele prijzen gehanteerd en geboden voor de inruilauto. Ook niet het gebruikelijke gedoe over de minpuntjes van de in te ruilen auto. Anne Bouman is alles behalve de typische ‘tweedehands autoverkoper’.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met Bouman auto’s. Mooie auto’s, duidelijke afspraken tijdens de onderhandeling en geen onzinverhalen. Ook bij de aflevering alles prima verzorgd en duidelijk betrokkenheid bij het product dat verkocht wordt en bereidheid tot een hoog serviceniveau.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolo uit Amersfoort

13-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heerlijk bedrijf om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Helmond

17-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vriendelijke/ professioneel personeel en erg betrokken met het helpen van een goeie keuze voor een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan