Beoordelingen Bouman auto's

8,8
203 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 203 beoordelingen

Ruud uit Veldhoven

04-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen en auto gekocht waren het vlug eens ook met inruil van onze eigen auto zeker een adres om te onthouden ook na twee weken gebeld of alles goed was met de nieuwe auto en bij aflevering was de auto nog eens mooi gepoetst.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn

11-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een nieuwere auto kwam ik via Autotrack uit bij dit bedrijf. Gebeld om te kijken of de auto er nog was en gelijk een afspraak gepland. Viel me gelijk op aan de telefoon hoe vriendelijk ik te woord werd gestaan.

De volgende dag een supervriendelijk ontvangst. Rustig naar de auto gekeken die er top uit zag! Anne hielp ons rustig en liep helemaal niet te pushen.

Daarna de zakelijke transactie besproken en ook hierbij ging alles zeer netjes. Een keurig bod voor mijn huidige auto.

Kon in 4 dagen al de auto ophalen was super top was. Auto had in die tijd een grote beurt gehad en zag er helemaal top uit bij afhalen.

Na de hand nog een keertje contact over iets heel kleins wat gelijk top werd opgepakt. Dus ook afterservice helemaal dik tevreden.

Ik zag dat ze al een hoge score hadden en veel positieve verhalen. Dit is er weer eentje!

Ik kan iedereen aanraden om hier eens te kijken naar een mooie 2de hands. De koffie en koekjes staan klaar en zijn lekker!

Bedankt Anne. Op deze manier een auto kopen is zeer plezierig!


Ja, ik beveel dit aan

Peter J.M. uit Arnhem

07-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst positief, gemakkelijk gesprek, geen onzinnige verkooppraatjes, veel is mogelijk, proefrit geen probleem, naar mijn idee een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Dat we uiteindelijk niet tot koop van de auto zijn overgaan ligt aan de overschatting van mijn budget, uiteindelijk zou de auto, met onderhoud, verzekering en verbruik toch te duur worden. Op de vraag over het verstellen van de passagiersstoel is snel en goed gereageerd. De kosten hiervan zijn zeker niet te hoog. Ondank dat alles toch niet gekocht, wat zeker niet ligt aan de prettige ontvangst, het gesprek en de proefrit. Zeer goed en prettig. Bij een volgende auto gaan we zeker weer kijken bij mijnheer Bouman!


Ja, ik beveel dit aan

Jur uit Haaften

29-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Heemstede

27-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na telefonisch contact op vrijdag te hebben gehad met Anne Bouman over een Audi s3 op uitnodiging de maandag daarna naar Genderen gereden om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Daar aan gekomen werd ik vriendelijk ontvangen door Anne en hebben we samen een kop koffie gedronken en een praatje gemaakt over de auto. Wat me opviel was de ongedwongen sfeer en vriendelijkheid en geen opdringerige verkoper in de nek. Na de proefrit de auto uitvoerig bekeken en nog een kop koffie gedronken en na gepraat over de s3 en de in te ruilen auto. We waren er uit en de auto aangeschaft met enige bedenktijd. Na een paar dagen weer telefonisch contact met Anne en de auto definitief aan geschaft. De week erna de auto op gehaald en werd ik weer vriendelijk ontvangen met een kop koffie en werd de auto afgeleverd. Al met al een erg fijne ervaring bij dit auto bedrijf waar vriendelijkheid, service hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een tijd rondneuzen op internet hadden wij een advertentie gevonden. Het ging om een Audi A6 Avant.

De volgende dag hadden wij een belletje gepleegd om de auto te bekijken. Helaas kon het niet meteen, omdat de afstand te groot was. Dus in het weekend er maar heen.

Bezichtiging begon op ongeveer 09:30. Eerste impressie van het bedrijf was goed. Mooi onderhouden pand en de auto's stonden er netjes bij. En toen begon het gesprek met de verkoper, in dit geval Anne. Eigenlijk niets om op aan te merken. Hij was zeer goed aan te spreken en gaf ook geen gevoel van druk om de auto aan te schaffen. Er was ook ruimte voor onderhandeling. De op en aanmerkingen van de auto die wij bekeken werden ook serieus genomen.

Uiteindelijk was de koop rond en een week later kon de auto opgehaald worden. De auto is nu 4 dagen in ons bezit en tot op heden geen klachten. Dit verwacht ik eigenlijk ook niet.

Alles samengevat zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen. Het is voor ons zo'n 3 uur rijden, maar het is zeker de moeite waard om er toch heen te gaan als er een interessante auto te koop staat.


Ja, ik beveel dit aan

Carina uit Groningen

11-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken op het internet naar een mooie tweedehands Audi, kwamen wij bij Bouman terecht. Alhoewel wij onze onze auto's het liefst bij een officiƫle dealer kopen, zijn we toch vanuit Groningen de auto in Genderen gaan bekijken. Vanaf het eerste contact hadden wij vertrouwen in Anne en hebben dan ook geen moment getwijfeld om hier een auto aan te schaffen. Geen opdringerige snelle autoverkoper, een goede service en nazorg. De Audi is inmiddels voor een eerste beurt bij de dealer geweest en zelfs daar werden wij gecomplimenteerd met onze mooie Audi! Dus ook een compliment aan Anne!!


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Huizen

05-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Etten-Leur

18-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ongedwongen en prettige sfeer!



Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Zuidholland

17-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne en prettige mensen, niet alleen oog voor verkopen maar ook het stukje er voor en achter.


Ja, ik beveel dit aan