Beoordelingen Bouman auto's

8,8
245 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 245 beoordelingen

Marcel

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met Bouman auto’s. Mooie auto’s, duidelijke afspraken tijdens de onderhandeling en geen onzinverhalen. Ook bij de aflevering alles prima verzorgd en duidelijk betrokkenheid bij het product dat verkocht wordt en bereidheid tot een hoog serviceniveau.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolo uit Amersfoort

13-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heerlijk bedrijf om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Helmond

17-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vriendelijke/ professioneel personeel en erg betrokken met het helpen van een goeie keuze voor een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Werkendam

10-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar overkomend bedrijf, waar we ons snel op ons gemak voelden. Ze nemen ruim de tijd voor de klant. Het maakt niet uit voor welke prijsklasse je komt de klant is hier koning. Erg fijn geholpen, wat zeker meegespeeld heeft in onze beslissing om de auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Amsterdam

08-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie auto gekocht. Goede service en overdracht van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak

06-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongedwongen sfeer, prachtige presentatie van de auto's op de site.


Ja, ik beveel dit aan

Familie

29-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hebben afgelopen maand bij garage Bouman onze Toyota gekocht. Erg tevreden over het geheel van de aankoop van de auto. Kleinschalig bedrijf met hoge klantvriendelijkheid, goede uitleg en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Hendrik uit Wezep

24-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Klant is Koning bij deze garage!
Een auto kopen via deze mooie site is niet mijn dagelijkse bezigheid. Na telefonisch contact was het vertrouwen van beide kanten gelijk goed. Afspraken worden nagekomen en de auto rijdt prima.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Oostburg

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst, uitstekende informatie en communicatie, afspraak = afspraak, aflevering aan huis. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit Wijk en Aalburg

21-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: hele goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan