Beoordelingen Bouman auto's

8,8
242 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 242 beoordelingen

Leen uit Werkendam

10-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar overkomend bedrijf, waar we ons snel op ons gemak voelden. Ze nemen ruim de tijd voor de klant. Het maakt niet uit voor welke prijsklasse je komt de klant is hier koning. Erg fijn geholpen, wat zeker meegespeeld heeft in onze beslissing om de auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Amsterdam

08-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie auto gekocht. Goede service en overdracht van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak

06-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongedwongen sfeer, prachtige presentatie van de auto's op de site.


Ja, ik beveel dit aan

Familie

29-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hebben afgelopen maand bij garage Bouman onze Toyota gekocht. Erg tevreden over het geheel van de aankoop van de auto. Kleinschalig bedrijf met hoge klantvriendelijkheid, goede uitleg en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Hendrik uit Wezep

24-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Klant is Koning bij deze garage!
Een auto kopen via deze mooie site is niet mijn dagelijkse bezigheid. Na telefonisch contact was het vertrouwen van beide kanten gelijk goed. Afspraken worden nagekomen en de auto rijdt prima.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Oostburg

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst, uitstekende informatie en communicatie, afspraak = afspraak, aflevering aan huis. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit Wijk en Aalburg

21-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: hele goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Laren

25-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Bouman auto's is tot nu toe zeer goed bevallen. Een keurig bedrijf die mee denk om h et de klant zo aangenaam mogelijk te maken.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Oss

05-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettige ontvangst, deskundig advies en niet opdringerig en reel. dit bedrijf straalt vertrouwen uit, beter als mijn eerste indruk. Tijdens aflevering werd ruim de tijd genomen om alle functies goed uit te leggen zelfs na de aankoop heeft men nog 2 extra nieuwe banden gemonteerd om de auto in goede staat af te leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Kalle uit Finland

01-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Excellent service and nice to do business with you!


Ja, ik beveel dit aan