Beoordelingen Bouman auto's

8,8
221 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 221 beoordelingen

Inge uit Adema

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben hier terecht gekomen door de positieve aanbevelingen eerst grondig gelezen te hebben .Na 4 nieuwe auto s gereden te hebben was ik klaar met die duure afschrijvingen en zocht op gebruikte auto s .Door alles wat ik hier gelezen heb durfde ik het wel aan om hier een auto te kopen Mooi bedrijf met vriendelijke mensen ,wij hebben in januari een zeer mooie gebruikte BMW GT aangeschaft goede uitleg over de auto ,met Bovag garantie wat een fantastische auto ,geweldige service wat kleine mankementjes keurig opgelost .Ik zou zeker nog eens terug komen


Ja, ik beveel dit aan

Cecilia uit Etten-Leur

20-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aangenaam en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Geldrop

20-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, zeer vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Ana Cristina uit Delft

19-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Anne was erg behulpzaam. Hij gaf alle details over de auto. Hij hielp met registratie. De auto was ook in een geweldige staat. Ik ben er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Moergestel

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo, ik heb in september 2017 een super strakke, mooie Audi a5 gekocht en met pijn in mijn hart mijn BMW 325i xdrive ingeruild (deze was te klein achterin).Op de dag van aflevering was de auto tip-top in orde en tot in de puntjes verzorgd. Een week na aflevering kregen we nog een telefoontje of alles naar wens was, super. Nu zijn we ondertussen een half jaar verder en ik kan niets anders zeggen dan wat een top bedrijf dit is. Ondanks nog 2 jaar Audi garantie toch nog enkele mankementen op zeer professionele manier opgelost, dat maak je niet vaak meer mee. Dus Anne en collega's ga zo door en ik raad iedereen jullie autobedrijf aan.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Helmond

27-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij Anne een Mercedes c classe gekocht vriendelijke geholpen en mee denken ik kan niet anders zeggen dat het een goed en betrouwbaar garage is een aanrader en de volgende gaan we gewoon weer terug mvg frank van den broek


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Wijk en Aalburg

23-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, kennis van auto’s en mochten er evt. gebreken zijn dan worden deze altijd opgelost. Inmiddels diverse auto’s gekocht en ook voor de volgende zullen we eerst bij Bouman kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Barendrecht

20-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: BMW Z4 2.2ltr. 6 cylinder uit 2005 gekocht en een BMW Z3 ingeruild bij Bouman auto's.
Alles perfect geregeld.
Er zit een hardtop bij de Z4.......geen moeite om deze meerdere malen te monteren en demonteren.
Ook bij het ophalen speciale sleutels hiervoor besteld en meegeleverd.
Ongevraagd, buiten de beurt en keuring, ook nog nieuwe bougies gemonteerd. Top toch ???
Dus alles prima geregeld. En ook veel vertrouwen dat als er onverhoopt iets met de auto zou zijn dat ook goed opgelost wordt.
Bouman auto's ??????? Een dikke aanrader !!!


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Echt

09-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de eerste kennismaking voelde ik mij gelijk op mij gemak. Geen gedwongen sfeer. Anne weet waarover hij praat. Niets is te veel. Probleem afhandeling professioneel en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Wernhout

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn inmiddels tweede auto aangeschaft bij Bouman auto's.

Wederom zeer plezierige en professionele afwikkeling van zaken in een betrouwbare omgeving waarbij de klant centraal staat


Ja, ik beveel dit aan