Beoordelingen Bouman auto's

8,8
180 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 180 beoordelingen

kishan uit Lelystad

26-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een VW passat gekocht een maand geleden. ik ben zeer tevreden hoe de koop is gegaan. goede service klantvriendelijk

ik beveel deze bedrijf aan


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Dongen

10-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en deskundig personeel en zeer goede service. Ik zou hier zeker weer een auto kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Zutphen

01-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al lang op zoek naar deze hele snelle , speciale en exclusieve jong gebruikte Superb , kreeg s 'avonds een melding via gaspedaal .nl dat er 1 te koop is .
Het was al laat in de avond , maar dat was geen probleem voor Anne om de telefoon toch op te nemen .
Gelijk maar in onderhandeling gegaan en foto's doorgeapped van mijn in te ruilen auto , faire nette prijs gekregen en deal was de volgende ochtend al beklonken.
Anne heeft flink wat moeite moeten doen om de originele zomerbanden terug te krijgen van de lease maatschappij ( super blij mee :) ) en na een week vakantie de auto ophalen met een uitgebreide duidelijke uitleg over alle gadgets die er op zitten.
Al met al dik tevreden en met een grote glimlach van oor tot oor richting huis gereden .
Anne bedankt voor het prettig zakendoen en succes op je leuke locatie .


Ja, ik beveel dit aan

Robbie uit 'S-GRAVENHAGE

11-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: alles relaxed


Ja, ik beveel dit aan

Robbie uit 'S-GRAVENHAGE

11-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerrianne uit Woudenberg

06-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een net bedrijf. Geen verkoper die in je nek hijgt of met gladde praatjes komt. Voor ons de moeite om er een uur voor naar toe te rijden. Het enige dat wij jammer vonden is dat bij oplevering de lamp kapot was en deze niet gelijk gemaakt kon worden, ik zou zeggen als verkoper. Koop een lampje bij jullie in de buurt en mail de rekening.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Sneek

29-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend, vriendelijk, kundig en hulpvaardig.


Ja, ik beveel dit aan

cees uit vught

29-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

H.L.E.M. uit Makkum

02-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig, er wordt alle tijd genomen om de klant wegwijs te maken met het "nieuwe speeltje " en ook wordt de mogelijkheid geboden om de auto op de brug volledig te bekijken indien gewenst.
Geen snelle verkooppraatjes, maar eerlijk zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan