Beoordelingen Bouman auto's

8,9
226 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 226 beoordelingen

Thom uit Almere

03-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fer uit Heythuysen

27-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens de aanschaf van mijn auto goede uitleg gekregen hoe alles werkt, niets werd overhaast gedaan en naar mijn idee eerlijke informatie over de aankoop gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Mick uit Heusden

07-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kan niets anders zeggen dan dat het een zeer prettige ervaring is geweest. Anne Bouman straalt uit dat hij plezier heeft in en hart heeft voor zijn werk en dat hij daarbij zijn klanten voorop stelt. Ik omschrijf Bouman Auto's als deskundig en betrouwbaar.

Enige tip: alhoewel ik mij goed voor kan stellen dat het erbij hoort in de branche, is het wel prettig als er tijdens een afspraak niet veel tussenkomt. Tijdens mijn afspraak was er ook een afspraak met een andere klant. Daardoor was er soms (kort!) oponthoud.

Al met al, zeker een aanrader en Bouman Auto's is de eerste tot wie ik mij wend als ik uiteindelijk een andere auto wil aanschaffen. Erg prettig zaken met Bouman gedaan te hebben; waar voor mijn geld!! :)


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Hellendoorn ( ov. )

28-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aankoop, vriendelijk, het gevoel hebben van een eerlijke en betrouwbare handel.
Bij aflevering, een uit gebreide uitleg van de techniek van de auto en de elektronica.
Ik zal Bouwman auto,s zeker bij anderen aan bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Gorinchem

26-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder betrouwbaar adres, ze hebben nette auto's en bovenal is de service echt van hoge kwaliteit. Ik heb een nette auto aangeschaft, de opvolging was buitengewoon en een onderhavig probleempje wat naar voren kwam is keurig netjes opgelost. Man aan man is woord aan woord bij bouwman auto's. Mijn volgende auto zal ik ook graag bij Anne halen.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Adema

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben hier terecht gekomen door de positieve aanbevelingen eerst grondig gelezen te hebben .Na 4 nieuwe auto s gereden te hebben was ik klaar met die duure afschrijvingen en zocht op gebruikte auto s .Door alles wat ik hier gelezen heb durfde ik het wel aan om hier een auto te kopen Mooi bedrijf met vriendelijke mensen ,wij hebben in januari een zeer mooie gebruikte BMW GT aangeschaft goede uitleg over de auto ,met Bovag garantie wat een fantastische auto ,geweldige service wat kleine mankementjes keurig opgelost .Ik zou zeker nog eens terug komen


Ja, ik beveel dit aan

Cecilia uit Etten-Leur

20-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aangenaam en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Geldrop

20-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, zeer vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Ana Cristina uit Delft

19-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Anne was erg behulpzaam. Hij gaf alle details over de auto. Hij hielp met registratie. De auto was ook in een geweldige staat. Ik ben er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Moergestel

10-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo, ik heb in september 2017 een super strakke, mooie Audi a5 gekocht en met pijn in mijn hart mijn BMW 325i xdrive ingeruild (deze was te klein achterin).Op de dag van aflevering was de auto tip-top in orde en tot in de puntjes verzorgd. Een week na aflevering kregen we nog een telefoontje of alles naar wens was, super. Nu zijn we ondertussen een half jaar verder en ik kan niets anders zeggen dan wat een top bedrijf dit is. Ondanks nog 2 jaar Audi garantie toch nog enkele mankementen op zeer professionele manier opgelost, dat maak je niet vaak meer mee. Dus Anne en collega's ga zo door en ik raad iedereen jullie autobedrijf aan.


Ja, ik beveel dit aan