Beoordelingen Bouman auto's

8,9
233 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 233 beoordelingen

Kalle uit Finland

01-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Excellent service and nice to do business with you!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: open gesprek gehad met Ann over de auto en de inruil, goede voorlichting gekregen, eerlijke deal gemaakt voor wat betreft inruil ... ik beveel Bouman auto's van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Rani uit Rotterdam

16-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een geweldig betrouwbaar bedrijf. Ondanks dat wij geen BOVAG garantie hadden heeft de heer Anne Bouman , na wat problemen, alles aan gedaan om de auto in orde te maken. Wij willen hem heel hartelijk bedanken voor de goede service.
Ties en Rani


Ja, ik beveel dit aan

John uit Barendrecht

11-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Wies uit Amsterdam

08-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-07-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

G├╝ven uit Helmond

07-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Almere

03-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fer uit Heythuysen

27-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens de aanschaf van mijn auto goede uitleg gekregen hoe alles werkt, niets werd overhaast gedaan en naar mijn idee eerlijke informatie over de aankoop gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Mick uit Heusden

07-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kan niets anders zeggen dan dat het een zeer prettige ervaring is geweest. Anne Bouman straalt uit dat hij plezier heeft in en hart heeft voor zijn werk en dat hij daarbij zijn klanten voorop stelt. Ik omschrijf Bouman Auto's als deskundig en betrouwbaar.

Enige tip: alhoewel ik mij goed voor kan stellen dat het erbij hoort in de branche, is het wel prettig als er tijdens een afspraak niet veel tussenkomt. Tijdens mijn afspraak was er ook een afspraak met een andere klant. Daardoor was er soms (kort!) oponthoud.

Al met al, zeker een aanrader en Bouman Auto's is de eerste tot wie ik mij wend als ik uiteindelijk een andere auto wil aanschaffen. Erg prettig zaken met Bouman gedaan te hebben; waar voor mijn geld!! :)


Ja, ik beveel dit aan