Beoordelingen Bouman auto's

8,8
214 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 214 beoordelingen

Rob uit Barendrecht

20-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: BMW Z4 2.2ltr. 6 cylinder uit 2005 gekocht en een BMW Z3 ingeruild bij Bouman auto's.
Alles perfect geregeld.
Er zit een hardtop bij de Z4.......geen moeite om deze meerdere malen te monteren en demonteren.
Ook bij het ophalen speciale sleutels hiervoor besteld en meegeleverd.
Ongevraagd, buiten de beurt en keuring, ook nog nieuwe bougies gemonteerd. Top toch ???
Dus alles prima geregeld. En ook veel vertrouwen dat als er onverhoopt iets met de auto zou zijn dat ook goed opgelost wordt.
Bouman auto's ??????? Een dikke aanrader !!!


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Echt

09-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de eerste kennismaking voelde ik mij gelijk op mij gemak. Geen gedwongen sfeer. Anne weet waarover hij praat. Niets is te veel. Probleem afhandeling professioneel en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Wernhout

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn inmiddels tweede auto aangeschaft bij Bouman auto's.

Wederom zeer plezierige en professionele afwikkeling van zaken in een betrouwbare omgeving waarbij de klant centraal staat


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Culemborg

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BMW 118d van Anne overgenomen. Fijn dat er nog autoverkopers zijn die op een niet te formele manier met hun klanten om gaan, gewoon van man tot man. Goede proefrit kunnen rijden om gevoel voor de auto te kunnen krijgen. Ivm afwachting van contract gevraagd om de auto een paar dagen vast te houden. Dit was geen probleem. Bedankt voor de service!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Spijkenisse

23-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Graaf

16-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen. Deskundig en ongedwongen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Opijnen

15-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en een goed gevoel


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Tilburg

13-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service,aftersales en fijne omgang met klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Marcus uit Helvoirt

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: winterbanden set gekocht. Mooie prijs, vakkundig gemonteerd met proefrit. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Mies uit Amersfoort

20-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Anne Bouman zoekopdracht gegeven voor auto en deze is ook gevonden. Tussentijds regelmatig goed contact, dus alles naar wens


Ja, ik beveel dit aan