Beoordelingen Bouman auto's

8,9
249 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 249 beoordelingen

Ludwik uit Waterlandsingel 72, 2548ST Den Haag

18-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: met een woord:SUPER!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Warmond

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, kan niets anders zeggen geweldege Mercedes 180 gekocht.
Geholpen door een geweldige verkoper Anne. Wat een fijne kerel.
Wij raden deze garage zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Zwolle

02-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en prettige communicatie. Uitstekende service waarbij aangeschafte auto zondercextra kosten wordt thuis gebracht en de inruil auto meegenomen. Ideaal!

Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettige ervaring om een auto bij Bouman te kopen. Er worden reeele prijzen gehanteerd en geboden voor de inruilauto. Ook niet het gebruikelijke gedoe over de minpuntjes van de in te ruilen auto. Anne Bouman is alles behalve de typische ‘tweedehands autoverkoper’.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met Bouman auto’s. Mooie auto’s, duidelijke afspraken tijdens de onderhandeling en geen onzinverhalen. Ook bij de aflevering alles prima verzorgd en duidelijk betrokkenheid bij het product dat verkocht wordt en bereidheid tot een hoog serviceniveau.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolo uit Amersfoort

13-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heerlijk bedrijf om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Helmond

17-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vriendelijke/ professioneel personeel en erg betrokken met het helpen van een goeie keuze voor een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Werkendam

10-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar overkomend bedrijf, waar we ons snel op ons gemak voelden. Ze nemen ruim de tijd voor de klant. Het maakt niet uit voor welke prijsklasse je komt de klant is hier koning. Erg fijn geholpen, wat zeker meegespeeld heeft in onze beslissing om de auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Amsterdam

08-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie auto gekocht. Goede service en overdracht van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak

06-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongedwongen sfeer, prachtige presentatie van de auto's op de site.


Ja, ik beveel dit aan