Beoordelingen Bourguignon

8,6
198 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 198 beoordelingen

G uit Leeuwarden

23-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst langs geweest. Nooit eerder een VAG auto gehad, en nog nooit bij Bourguignon geweest. Goed en vriendelijk ontvangen. Of je nu een nieuwe auto hebt, of zoals ik, een 21 jaar oude Golf, je word goed en eerlijk te woord gestaan. Mij zien ze zeker weer terug!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

danny uit rotterdam

22-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Leeuwarden

21-05-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ,Mijn seat Altea altijd in onderhoud gehad bij seat en bourguignon altijd de nodige beurten zelfs extra vakantiebeurten.nieuw gekocht in 2011 100.000km op de teller .storing gekregen met motor indicatie .na vervanging bougiekabels 'bobine en bougies bleek mijn moter totaal kapot. Ze konden niets meer voor mij doen.Ik ben toch bij een dealer.Ben altijd tevreden geweest. Altijd direct betaald .Geen goed gevoel aan over gehouden.


Vestiging: Leeuwarden


Herman uit Wijhe

03-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierig.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Assendelft

01-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel mooie occasions te koop maar mijn voorkeur ging uit naar de zwarte VW polo TSI 1.0 uit 2016 welke ik op internet zag staan. Hier een rit van 1,5 uur voor gereden maar dat was het helemaal waard. Dezelfde dag nog terug in mijn nieuwe polo. Ik ben een blij mens.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Karen uit Drachten

27-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als zeer positief! We hebben lang naar onze auto gezocht, en na Tig auto’s bekijken, toch maar een proefrit bij deze dealer gedaan. De deal was snel gesloten en er werd goed met ons mee gedacht in aanvullende opties. De medewerkers, met name de verkoopadviseur die ons heeft geholpen (Peter) heeft ons goed geadviseerd en sneller geholpen dan verwacht! Dikke pluim!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Tsjerk uit Leeuwarden

24-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring.
Hans Vd Leest hartelijk bedankt voor de deskundige hulp en dat je zo goed kon luisteren naar onze wensen. We zijn heel blij met de Leon.
Ook willen we de juffrouw van de receptie bedanken voor haar geduld en kalmte bij de moeizaam verlopen betaling. Dit geheel door ons eigen toedoen. We hebben de ING feedback gegeven over deze hobbel. (Het tijdelijk verhogen van de limiet bij betalen met de pinpas is niet echt klantvriendelijk)


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Emmen

24-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en vriendelijke bedrijf. Weet waar hun auto’s vandaan komen en nemen goed de tijd om een klant te helpen


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

HP uit Sappemeer

27-01-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in 2014 een Audi A3 gekocht bij Bourginon in Leeuwarden. De Audi werd mij verkocht als een schadevrije auto van de 1e eigenaar. Ik heb ook duidelijk te kennen gegeven geen schadeauto te willen kopen. De prijs die ik betaalde was gangbaar voor hetzelfde type auto op dat moment. Onlangs werd mij bekend dat de auto die ik gekocht heb een huurauto is geweest van Six te Den Haag en dat deze auto is opgekocht door een schadeherstelbedrijf in het Oosten van het land.


Vestiging: Leeuwarden