Beoordelingen Bourguignon

8,8
162 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 162 beoordelingen

annelies uit Grouw

22-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto voor apk. 19 euro. prima keuring geen gedoe. Auto weer voor een jaar klaar


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Garijp

22-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-11-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: afgelopen zaterdag geweest voor informatie omdat ik een auto wil kopen, duurde erg lang voordat er iemand kwam, het leek teveel moeite om te helpen, na gestuurd te zijn door de receptioniste kwam een verkoper legde wat dingen uit en moest even weg, zou zo terug komen maar vond het belangrijker om met anderen ( waarschijnlijk bekenden) in gesprek te gaan, ik ben dus weggegaan, voor mij dan maar een andere garage. reactie op de site geplaatst van verhuur en lease, mijn fout, krijg ik bericht van dat deze maar even naar een andere link moet, had degene zelf ook kunnen doen, ik ben er klaar mee, hoezo klantvriendelijk


Vestiging: Leeuwarden


Nico uit LELYSTAD

28-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen, goed geadviseerd en duidelijke afspraken. Je bent er welkom! Ben een zeer tevreden klant.
Heb een nieuwe (Demo) Skoda Octavia Combi aangeschaft, ben er super blij mee!


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Arjen-Jelle uit Leeuwarden

29-09-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag konden wij onze auto ophalen. De hele gang van zaken hebben wij als zeer prettig ervaren.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

C uit Franeker

23-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, uitstekende aflevering van de auto en goed nagekomen afspraken.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Haren

23-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst en goede befeleiding.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Peter

24-08-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor proefrit occasion, vrije dag opgenomen en dan blijkt de auto de dag er voor verkocht te zijn. Onfatsoenlijk en onprofessioneel, bij mij geldt eerste afspraak telt!


Vestiging: Leeuwarden


Dhr./mevr.

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Aalten

18-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is goed. Mooi bedrijfspand, nette uitstraling en goed bereikbaar. Prettige verkoper.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan