Beoordelingen Bourguignon

8,7
172 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 172 beoordelingen

Klaske uit GOutum

24-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Groot onderhoud. VOlgens economy serivce.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Gorredijk

19-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote beurt + APK. Keurig vooraf een prijs gekregen. Tussentijds op de hoogte gehouden door de vorderingen en meerwerk wat prima uit te leggen viel.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Leeuwarden

16-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service!!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Jane uit Drachten

08-01-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gebracht voor diagnose probleem. 100 euro onderzoekskosten betaald. Auto weer opgehaald, stonk ontzettend naar rook. Hoofdsteun bestuurderskant was vooral erg. Schoongemaakt met tapijtreiniger. Email daarover gestuurd maar nooit reactie ontvangen. Diagnose bleek ook nog eens niet het probleem te verhelpen waarvoor we waren gekomen.


Vestiging: Leeuwarden


Gonnie uit Drachten

08-01-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Golf gebracht voor diagnose omdat ons eigen garagebedrijf het probleem niet kon vinden. 100 euro onderzoekskosten betaald, advies Bourguignon: turbo vervangen. Dit hebben we laten uitvoeren door eigen garagebedrijf maar daarmee was het probleem niet verholpen. Contact opgenomen met Bourguignon maar zij wilden alleen tegen nieuwe onderzoekskosten opnieuw naar de auto kijken. Ze wilden wel even checken of de turbo wel goed en goed gemonteerd was (arrogant). Probleem is inmiddels door eigen garage verholpen. Heeft niets met turbo te maken. Heeft wel extra kosten met zich mee gebracht.


Vestiging: Leeuwarden


Sietse uit Kollumerzwaag

26-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Leeuwarden

23-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goed. Aardige en deskundige verkopers.


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Leeuwarden

16-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk.


Vestiging: Leeuwarden


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zandvoort

14-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Bourguignon een mooie Octavia Combi gekocht. Auto stond als goedkoopste in het land, dus toch een beetje sceptisch. Bij aankomst mijn ogen uitgekeken, wat veel auto's staan er. De Octavia was in zeer goede staat, goed kunnen handelen met dhr Hoogterp en de koop gesloten. 1 week later de auto opgehaald. Alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Het is dat ik niet vaak een andere auto koop, maar ik kom zeker terug. Chapeau!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Sieger uit Stiens

13-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonge gebruikte VW Passat gekocht. Vriendelijk geholpen, en er is net zo lang gezocht om een passende auto te vinden die voldeed aan mijn wensen.

Aflevering verliep niet helemaal vlekkeloos. Aflevering werd hierdoor op het laatste moment uitgesteld. (ik was al bij het bedrijf om de auto op te halen) Ondanks dat, geen attentie (bloemen, flesje wijn o.i.d.) bij de aflevering. We spreken hier wel over een auto van € 38.000,-. Beetje slordig!
Niettemin overheerst het positieve gevoel en dit voorval vormt voor mij ook geen beletsel in de toekomst weer naar dit bedrijf te gaan.


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan