Beoordelingen Bourguignon

8,8
142 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 142 beoordelingen

Arie uit Bolsward

22-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Frank

20-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwaliteit niet volledig op 10 gezet omdat er nog wat krasjes op de auto zaten na de poetsbeurt die voor de levering gedaan is. Dit word nog hersteld, waarvoor een pluim


Ja, ik beveel dit aan

Mirela

19-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijne ervaring


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Wagenborgen

18-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken mee te doen . Afspraak is afspraak.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Maurits uit OOSTERHOUT NB

16-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De occasionafdeling van Bourguignon komt over als een goed georganiseerd en professioneel bedrijf. De aangename servicevriendelijkheid van het personeel en de tijd en aandacht voor de klant droeg daar in sterke mate toe bij.
Suggeste: de kennis en uitleg, t.a.v. de werking van het Composition Media Infotainmentsysteem van het eigen huismerk (VW), is voor enige verbetering vatbaar. Dit vooral t.a.v. de internet connectiviteit.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, uitstekende aflevering van de auto en goed nagekomen afspraken


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

George uit ALMERE

15-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Bourguignon een gebruikte Volkswagen Golf 7 gekocht.
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Peter Stuiver.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Douwe uit Franeker

15-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb op een plezierige wijze d.m.v. het contact met uw medewerker de heer Peter Stuiver, zaken kunnen doen met de fa. Bourguignon. Tot nog toe voel ik mij dan ook als een geslaagde koper.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Menno

12-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij verkoper, Hans van der Leest, een keurige 2e hands Polo gekocht. Hans heeft mij precies de juiste wagen verkocht. De aflevering was ook zeer correct; een goede uitleg van alle functies en de auto zag er tip top uit ...

Heerlijk om zo je nieuwe aanwinst op te halen.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Attje uit Heerenveen

06-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan