Beoordelingen Bourguignon

8,6
189 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

HP uit Sappemeer

27-01-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in 2014 een Audi A3 gekocht bij Bourginon in Leeuwarden. De Audi werd mij verkocht als een schadevrije auto van de 1e eigenaar. Ik heb ook duidelijk te kennen gegeven geen schadeauto te willen kopen. De prijs die ik betaalde was gangbaar voor hetzelfde type auto op dat moment. Onlangs werd mij bekend dat de auto die ik gekocht heb een huurauto is geweest van Six te Den Haag en dat deze auto is opgekocht door een schadeherstelbedrijf in het Oosten van het land.


Vestiging: Leeuwarden


Anoniem

13-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Berltsum

21-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Dokkum

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een wat stroef begin metde garage werd ik bijzonder goedontvagen en te woord gestaan.
De service was uitstekend.


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

henk uit metslawier

22-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede service,alles goed geregeld


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-09-2018
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Personeel is niet deskundig en kunnen niet altijd vertellen over welke opties een auto beschikt. Medewerkers laten stagiairs hun gang gaan door verkeerde informatie te verstrekken over een occasion.

Koop uw auto alsjeblieft bij een andere autogarage, waar de werknemers hart voor de zaak hebben.
Door deze ervaring heb ik een deal laten gaan ter grote van 28k.


Vestiging: Leeuwarden


Dhr./mevr.

14-09-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Doen onderzoeken die niet nodig zijn, rekenen teveel en hebben uiteindelijk het probleem niet opgelost. Komen afspraken niet na over contact opnemen na klacht en pas bij melden dat de rekening niet betaald word nemen ze contact met je op. Zeer slechte ervaring...geen vakmanschap en geen professionele aanpak.


Vestiging: Leeuwarden


Jan uit s-Hertogenbosch

27-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb voor de eerste keer telefonisch een auto gekocht.
Had deze binnen 8 dagen nodig .Werd mij verteld dat alles in orde zou komen. En dat was ook zo alles naar wens verlopen en ook volgens afspraak. Auto werd netjes voor de deur af geleverd .bedankt voor de goede zorgen.


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Montfoort

03-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beter wordt het niet.

Ik was op zoek naar een Leon en heb deze gevonden bij Bourguignon. Ik ben goed ter woord gestaan, de auto was goed geprijsd en zag er goed uit, wel een paar details die gedaan moesten worden maar daar deden ze helemaal niet moeilijk over. Ik heb de auto dus echt in de best mogelijke staat meegekregen. Desondanks moest ik na een paar maanden terugkomen voor een probleempje. Een auto is eenmaal een ingewikkelde machine en er kan altijd onverhoopt wat gebeuren. Ik ga niet in op de inhoud maar het was echt een geval wat grote toestanden had kunnen opleveren bij een willekeurige andere zaak, echter hebben ze alles uit de kast gehaald om alsnog het probleem op te lossen zonder in discussie te gaan.
Ik kan dus gerust zeggen: Ze hebben mooie auto's staan, en als het gaat om service achteraf zou ieder bedrijf, niet alleen in de auto sector, een voorbeeld moeten nemen aan Bourguigon. Als je geen toestanden wilt bij of na aanschaf van een auto, ga je daar even kijken voor een occasion.

Nee, ik werk daar niet.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Selim uit Wilnis

14-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn auto ingeruild voor een zeer goede prijs voor beide kanten. Daarnaast een Golf 7 gekocht, letterlijk een heerlijke auto. Dit bedrijf is transparant en eerlijk. Ik zal mijn volgende auto ook hier kopen zonder twijfel!


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan