Beoordelingen Bourguignon

8,6
176 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 176 beoordelingen

Jeroen uit Soesterberg

23-05-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Bourguignon stelt zaken rooskleuriger voor dan ze in werkelijkheid zijn. Mijn interesse ging uit naar een A5 Sportback 3.0 TDI Quattro met kenteken 9-XBS-29. In de omschrijving van het voertuig stond vermeld dat de volgende opties aanwezig waren: skiluik, automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch verstelbare voorstoelen en last but not least parkeersensoren voor.

Alvorens naar Leeuwarden af te reizen (woon zelf tussen Utrecht en Amersfoort) heb ik de foto's op internet nog eens goed bekeken, maar kon de hierboven genoemde opties niet waarnemen. Navraag bij de verkoper van Bourguignon (zal geen namen noemen) leverde een antwoord op dat naar misleiding riekt. Hij gaf toe dat hij niet goed had gecontroleerd of deze opties daadwerkelijk aanwezig waren, maar dat deed verder niets af aan de prijs. Aanvullend daarop zei de verkoper dat hij deze zaken inmiddels van de optielijst had verwijderd.

Met andere woorden, bij Bourguignon wordt je een T-Bone steak voorgehouden maar deze blijkt in werkelijkheid een schouderkarbonaadje te zijn. U bent gewaarschuwd.

P.S. Auto staat nog steeds te koop maar de eindcontrole van de verkoper laat nog steeds te wensen over. Drie van de vier opties zijn inmiddels verdwenen maar de automatisch dimmende binnenspiegel staat een dag later nog keurig op de lijst!!!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Wies uit Dokkum

04-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had een beoordeling geschreven over de ons verkochte auto ,verder goed behandeld en de auto zag er ook heel netjes uit toen wij deze ophaalden , wat gemist is dat het loopvlak van de banden(8jaar) erdoor kwam , dat had er. Met de a.p.k. Uit moeten komen , en dat ik behoorlijk gereageerd had , was omdat ik flink geschrokken ben . Heb de banden gezien , welteverstaan alle 4, ik wil best bellen op jullie verzoek maar wilde dit ook nog even kwijt


Vestiging: Leeuwarden


Marrigje uit Dokkum

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via gaspedaal.nl kwam ik een mooie Golf tegen. Deze auto stond het meest gunstig geprijsd gezien het aanbod wat er was. Ik heb direct gebeld. Dat weekend ben ik naar Leeuwarden gereden. Prima inruil voor mij auto gekregen en kon vrij snel rijden. Dank je wel Jorrit voor de service.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Wies uit Dokkum

27-02-2018
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een jaar geleden een occasion gekocht , garantie erbij gekocht700€ levering uitgesteld omdat er nieuwe remklauwen op moesten en nog een paar dingen, bij aflevering werd er verteld dat de winst op deze auto niet zo groot was . Maar dat was niet onze schuld toch? Maar dat je dan iemand wegstuurde met kompleet verrotte banden , levens gevaarlijk !!! Vriendelijk bedankt , we hadden wel kunnen verongelukken, waren van plan om over een paar jaar weer heen te gaan , nou niet dus !


Vestiging: Leeuwarden


Klaske uit GOutum

24-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Groot onderhoud. VOlgens economy serivce.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Gorredijk

19-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote beurt + APK. Keurig vooraf een prijs gekregen. Tussentijds op de hoogte gehouden door de vorderingen en meerwerk wat prima uit te leggen viel.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Leeuwarden

16-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service!!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Jane uit Drachten

08-01-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gebracht voor diagnose probleem. 100 euro onderzoekskosten betaald. Auto weer opgehaald, stonk ontzettend naar rook. Hoofdsteun bestuurderskant was vooral erg. Schoongemaakt met tapijtreiniger. Email daarover gestuurd maar nooit reactie ontvangen. Diagnose bleek ook nog eens niet het probleem te verhelpen waarvoor we waren gekomen.


Vestiging: Leeuwarden


Gonnie uit Drachten

08-01-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Golf gebracht voor diagnose omdat ons eigen garagebedrijf het probleem niet kon vinden. 100 euro onderzoekskosten betaald, advies Bourguignon: turbo vervangen. Dit hebben we laten uitvoeren door eigen garagebedrijf maar daarmee was het probleem niet verholpen. Contact opgenomen met Bourguignon maar zij wilden alleen tegen nieuwe onderzoekskosten opnieuw naar de auto kijken. Ze wilden wel even checken of de turbo wel goed en goed gemonteerd was (arrogant). Probleem is inmiddels door eigen garage verholpen. Heeft niets met turbo te maken. Heeft wel extra kosten met zich mee gebracht.


Vestiging: Leeuwarden


Sietse uit Kollumerzwaag

26-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan