Beoordelingen Bourguignon

8,8
153 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 153 beoordelingen

Sjoerd uit Aalten

18-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is goed. Mooi bedrijfspand, nette uitstraling en goed bereikbaar. Prettige verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Amersfoort

08-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen!!


Ja, ik beveel dit aan

Frouke uit Leeuwarden

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bourguignon is alles nagekomen wat ons beloofd was bij de aanschaf van onze golf. Complimenten voor Peter Stuiver en het team!! Wij komen graag weer terug bij Bourguignon.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Alwin uit Zuidhorn

01-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer goed geholpen, je merkt dat ze echt de tijd voor je nemen. Je krijgt echt het gevoel dat je als klant wordt gewaardeerd.
Alles wordt duidelijk uitgelegd, en ook hebben we een eerlijke inruilprijs voor onze auto gekregen.
Complimenten voor Dhr van der Leest.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Sigurd uit Brielle

28-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Af en toe in je leven tref je een oprechte vakman. Herman Bekker van Bourguignon is zo'n vakman. Een parel die tot in elke vezel van zijn lichaam zijn vak beheerst. Hij begrijpt oprecht welke emoties iemand heeft die een nieuwe auto aanschaft. Herman maakte van de koop van mijn Kodiaq echt een feestje. Hij nam de tijd was betrokken, informeerde goed, en was zelf ook goed geïnformeerd.. Echt een belevenis. Ik heb 250 kilometer van huis moeten rijden (en weer terug) voor deze happening maar het waren 250+250 welbestede kilometers. Als Bourguignon in Oslo was gevestigd was ik er nog naartoe gegaan. Echt een aanrader. Bourguignon en Herman bedankt.. En mensen die dit lezen denken misschien dat ik familie of vriend ben zo lyrisch als dat ik ben.. ik beloof jullie ik ben geen familie of vriend.. al voelt dat inmiddels misschien een beetje wel zo!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Dronryp

07-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en soepel! Omdat we eerder dan verwacht een andere auto aan moesten schaffen vanwege een defecte eigen auto zat er tijdsdruk achter. Maar bij Bourguignon Occasions was voldoende keus in wat we zochten en dankzij de deskundige hulp en meedenken van dhr. J. Hoogterp konden we snel tot een keuze van een auto komen.
Vanwege feestdagen en eigen vakantie moesten we nog even geduld hebben totdat we de auto na een beurt op konden halen maar ook dat was verder goed geregeld! We zijn blij met onze nieuwe (gebruikte ;-) ) Golf! Trouwens ook over hoe de afhandeling en verkoop van onze defecte auto is verlopen; heel fijn dat wij daar geen omkijken meer naar hoefden te hebben! Hartelijk dank Bourguignon Occasions!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

p.j.h.w. uit Sneek

04-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke behulpzaamheid, flexibel in ontvangst, naar tot op heden lijkt, goede auto.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Almelo

08-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijne aankoop gedaan, van A tot Z draaide het om ons!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Ijzendijke

02-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: in een woord SUPER !!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Karina uit Hurdegaryp

30-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan