Beoordelingen Bourguignon

8,8
158 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 158 beoordelingen

Arjen-Jelle uit Leeuwarden

29-09-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag konden wij onze auto ophalen. De hele gang van zaken hebben wij als zeer prettig ervaren.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

C uit Franeker

23-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, uitstekende aflevering van de auto en goed nagekomen afspraken.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Haren

23-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst en goede befeleiding.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Peter

24-08-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor proefrit occasion, vrije dag opgenomen en dan blijkt de auto de dag er voor verkocht te zijn. Onfatsoenlijk en onprofessioneel, bij mij geldt eerste afspraak telt!


Vestiging: Leeuwarden


Dhr./mevr.

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Aalten

18-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is goed. Mooi bedrijfspand, nette uitstraling en goed bereikbaar. Prettige verkoper.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Amersfoort

08-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen!!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Frouke uit Leeuwarden

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bourguignon is alles nagekomen wat ons beloofd was bij de aanschaf van onze golf. Complimenten voor Peter Stuiver en het team!! Wij komen graag weer terug bij Bourguignon.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Alwin uit Zuidhorn

01-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer goed geholpen, je merkt dat ze echt de tijd voor je nemen. Je krijgt echt het gevoel dat je als klant wordt gewaardeerd.
Alles wordt duidelijk uitgelegd, en ook hebben we een eerlijke inruilprijs voor onze auto gekregen.
Complimenten voor Dhr van der Leest.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Sigurd uit Brielle

28-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Af en toe in je leven tref je een oprechte vakman. Herman Bekker van Bourguignon is zo'n vakman. Een parel die tot in elke vezel van zijn lichaam zijn vak beheerst. Hij begrijpt oprecht welke emoties iemand heeft die een nieuwe auto aanschaft. Herman maakte van de koop van mijn Kodiaq echt een feestje. Hij nam de tijd was betrokken, informeerde goed, en was zelf ook goed geïnformeerd.. Echt een belevenis. Ik heb 250 kilometer van huis moeten rijden (en weer terug) voor deze happening maar het waren 250+250 welbestede kilometers. Als Bourguignon in Oslo was gevestigd was ik er nog naartoe gegaan. Echt een aanrader. Bourguignon en Herman bedankt.. En mensen die dit lezen denken misschien dat ik familie of vriend ben zo lyrisch als dat ik ben.. ik beloof jullie ik ben geen familie of vriend.. al voelt dat inmiddels misschien een beetje wel zo!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan