Beoordelingen Bourguignon

8,7
181 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 181 beoordelingen

Arthur uit Montfoort

03-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beter wordt het niet.

Ik was op zoek naar een Leon en heb deze gevonden bij Bourguignon. Ik ben goed ter woord gestaan, de auto was goed geprijsd en zag er goed uit, wel een paar details die gedaan moesten worden maar daar deden ze helemaal niet moeilijk over. Ik heb de auto dus echt in de best mogelijke staat meegekregen. Desondanks moest ik na een paar maanden terugkomen voor een probleempje. Een auto is eenmaal een ingewikkelde machine en er kan altijd onverhoopt wat gebeuren. Ik ga niet in op de inhoud maar het was echt een geval wat grote toestanden had kunnen opleveren bij een willekeurige andere zaak, echter hebben ze alles uit de kast gehaald om alsnog het probleem op te lossen zonder in discussie te gaan.
Ik kan dus gerust zeggen: Ze hebben mooie auto's staan, en als het gaat om service achteraf zou ieder bedrijf, niet alleen in de auto sector, een voorbeeld moeten nemen aan Bourguigon. Als je geen toestanden wilt bij of na aanschaf van een auto, ga je daar even kijken voor een occasion.

Nee, ik werk daar niet.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Selim uit Wilnis

14-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn auto ingeruild voor een zeer goede prijs voor beide kanten. Daarnaast een Golf 7 gekocht, letterlijk een heerlijke auto. Dit bedrijf is transparant en eerlijk. Ik zal mijn volgende auto ook hier kopen zonder twijfel!


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Jitse uit Damwâld

27-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij deze de complimenten voor Herman Bekker (Skoda). Wat een gastvrijheid, deskundigheid en klantvriendelijke benadering.
Op Herman kan Bourguignon trots zijn!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Wolvega

27-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange zoektocht werd ik gebeld dat ze mijn droomauto hebben gevonden. Direct afspraak voor een bezichtiging en een proefrit gemaakt. Na de proefrit kreeg ik voor mij een mooie deal. De service is uitstekend meedenkend en klantgericht, duidelijke uitleg zonder verkooppraatjes, dat vindt ik echt een +punt! De auto is volgens afspraak keurig afgeleverd en overtreft al mijn verwachtingen!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Harvey uit Groningen

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige auto die er super netjes uitzag. Omdat de auto zeer scherp geprijsd stond was ik een beetje sceptisch, maar na het zien van de auto was ik meteen verkocht. Ook zeer prettig gesprek gehad met de verkoper. Geen praatjes, maar gewoon duidelijk, en eerlijk. Ik rij inmiddels 2 weken naar volle tevredenheid met de auto. Bedankt Hans!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Soesterberg

23-05-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Bourguignon stelt zaken rooskleuriger voor dan ze in werkelijkheid zijn. Mijn interesse ging uit naar een A5 Sportback 3.0 TDI Quattro met kenteken 9-XBS-29. In de omschrijving van het voertuig stond vermeld dat de volgende opties aanwezig waren: skiluik, automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch verstelbare voorstoelen en last but not least parkeersensoren voor.

Alvorens naar Leeuwarden af te reizen (woon zelf tussen Utrecht en Amersfoort) heb ik de foto's op internet nog eens goed bekeken, maar kon de hierboven genoemde opties niet waarnemen. Navraag bij de verkoper van Bourguignon (zal geen namen noemen) leverde een antwoord op dat naar misleiding riekt. Hij gaf toe dat hij niet goed had gecontroleerd of deze opties daadwerkelijk aanwezig waren, maar dat deed verder niets af aan de prijs. Aanvullend daarop zei de verkoper dat hij deze zaken inmiddels van de optielijst had verwijderd.

Met andere woorden, bij Bourguignon wordt je een T-Bone steak voorgehouden maar deze blijkt in werkelijkheid een schouderkarbonaadje te zijn. U bent gewaarschuwd.

P.S. Auto staat nog steeds te koop maar de eindcontrole van de verkoper laat nog steeds te wensen over. Drie van de vier opties zijn inmiddels verdwenen maar de automatisch dimmende binnenspiegel staat een dag later nog keurig op de lijst!!!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Wies uit Dokkum

04-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had een beoordeling geschreven over de ons verkochte auto ,verder goed behandeld en de auto zag er ook heel netjes uit toen wij deze ophaalden , wat gemist is dat het loopvlak van de banden(8jaar) erdoor kwam , dat had er. Met de a.p.k. Uit moeten komen , en dat ik behoorlijk gereageerd had , was omdat ik flink geschrokken ben . Heb de banden gezien , welteverstaan alle 4, ik wil best bellen op jullie verzoek maar wilde dit ook nog even kwijt


Vestiging: Leeuwarden


Marrigje uit Dokkum

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via gaspedaal.nl kwam ik een mooie Golf tegen. Deze auto stond het meest gunstig geprijsd gezien het aanbod wat er was. Ik heb direct gebeld. Dat weekend ben ik naar Leeuwarden gereden. Prima inruil voor mij auto gekregen en kon vrij snel rijden. Dank je wel Jorrit voor de service.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Wies uit Dokkum

27-02-2018
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een jaar geleden een occasion gekocht , garantie erbij gekocht700€ levering uitgesteld omdat er nieuwe remklauwen op moesten en nog een paar dingen, bij aflevering werd er verteld dat de winst op deze auto niet zo groot was . Maar dat was niet onze schuld toch? Maar dat je dan iemand wegstuurde met kompleet verrotte banden , levens gevaarlijk !!! Vriendelijk bedankt , we hadden wel kunnen verongelukken, waren van plan om over een paar jaar weer heen te gaan , nou niet dus !


Vestiging: Leeuwarden


Klaske uit GOutum

24-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Groot onderhoud. VOlgens economy serivce.


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan