Beoordelingen Bourguignon

8,6
186 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 186 beoordelingen

Simon uit Dokkum

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een wat stroef begin metde garage werd ik bijzonder goedontvagen en te woord gestaan.
De service was uitstekend.


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

henk uit metslawier

22-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede service,alles goed geregeld


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-09-2018
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Personeel is niet deskundig en kunnen niet altijd vertellen over welke opties een auto beschikt. Medewerkers laten stagiairs hun gang gaan door verkeerde informatie te verstrekken over een occasion.

Koop uw auto alsjeblieft bij een andere autogarage, waar de werknemers hart voor de zaak hebben.
Door deze ervaring heb ik een deal laten gaan ter grote van 28k.


Vestiging: Leeuwarden


Dhr./mevr.

14-09-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Doen onderzoeken die niet nodig zijn, rekenen teveel en hebben uiteindelijk het probleem niet opgelost. Komen afspraken niet na over contact opnemen na klacht en pas bij melden dat de rekening niet betaald word nemen ze contact met je op. Zeer slechte ervaring...geen vakmanschap en geen professionele aanpak.


Vestiging: Leeuwarden


Jan uit s-Hertogenbosch

27-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb voor de eerste keer telefonisch een auto gekocht.
Had deze binnen 8 dagen nodig .Werd mij verteld dat alles in orde zou komen. En dat was ook zo alles naar wens verlopen en ook volgens afspraak. Auto werd netjes voor de deur af geleverd .bedankt voor de goede zorgen.


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Montfoort

03-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beter wordt het niet.

Ik was op zoek naar een Leon en heb deze gevonden bij Bourguignon. Ik ben goed ter woord gestaan, de auto was goed geprijsd en zag er goed uit, wel een paar details die gedaan moesten worden maar daar deden ze helemaal niet moeilijk over. Ik heb de auto dus echt in de best mogelijke staat meegekregen. Desondanks moest ik na een paar maanden terugkomen voor een probleempje. Een auto is eenmaal een ingewikkelde machine en er kan altijd onverhoopt wat gebeuren. Ik ga niet in op de inhoud maar het was echt een geval wat grote toestanden had kunnen opleveren bij een willekeurige andere zaak, echter hebben ze alles uit de kast gehaald om alsnog het probleem op te lossen zonder in discussie te gaan.
Ik kan dus gerust zeggen: Ze hebben mooie auto's staan, en als het gaat om service achteraf zou ieder bedrijf, niet alleen in de auto sector, een voorbeeld moeten nemen aan Bourguigon. Als je geen toestanden wilt bij of na aanschaf van een auto, ga je daar even kijken voor een occasion.

Nee, ik werk daar niet.


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Selim uit Wilnis

14-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn auto ingeruild voor een zeer goede prijs voor beide kanten. Daarnaast een Golf 7 gekocht, letterlijk een heerlijke auto. Dit bedrijf is transparant en eerlijk. Ik zal mijn volgende auto ook hier kopen zonder twijfel!


Vestiging: Dokkum


Ja, ik beveel dit aan

Jitse uit Damwâld

27-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij deze de complimenten voor Herman Bekker (Skoda). Wat een gastvrijheid, deskundigheid en klantvriendelijke benadering.
Op Herman kan Bourguignon trots zijn!


Vestiging: Leeuwarden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Wolvega

27-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange zoektocht werd ik gebeld dat ze mijn droomauto hebben gevonden. Direct afspraak voor een bezichtiging en een proefrit gemaakt. Na de proefrit kreeg ik voor mij een mooie deal. De service is uitstekend meedenkend en klantgericht, duidelijke uitleg zonder verkooppraatjes, dat vindt ik echt een +punt! De auto is volgens afspraak keurig afgeleverd en overtreft al mijn verwachtingen!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan

Harvey uit Groningen

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige auto die er super netjes uitzag. Omdat de auto zeer scherp geprijsd stond was ik een beetje sceptisch, maar na het zien van de auto was ik meteen verkocht. Ook zeer prettig gesprek gehad met de verkoper. Geen praatjes, maar gewoon duidelijk, en eerlijk. Ik rij inmiddels 2 weken naar volle tevredenheid met de auto. Bedankt Hans!


Vestiging: Bourguignon Occasions


Ja, ik beveel dit aan