Beoordelingen Brans Autos

9,3
172 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 172 beoordelingen

Corrie uit Oudenbosch

23-06-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service is uitstekend als het kan wordt ik dezelfde dag al geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Billy uit Kruisland

22-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hardstikke goed en leuk bedrijf waar je auto voor een schappelijke prijs uitstekend onderhouden word!

Ik rijd altijd met een glimlach naar huis al 4jaar lang!

En ik heb het gevoel dat dit nooit zal vervanderen!



Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Oudenboch

20-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf en een goed contact!!


Ja, ik beveel dit aan

rob uit oud gastel

19-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig. Goede service prijs prima


Ja, ik beveel dit aan

Goort uit Hoeven

16-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en deskundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Oudenbosch

15-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf, vriendelijk personeel. Goed en kundig onderhoud voor een eerlijke prijs. Aanrader voor autoonderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Jantine uit Bosschenhoofs

11-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastische service en je wordt goed op de hoogte gehouden. Top garage dankzij Rob kon mijn vakantie nog doorgaan.


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Etten-Leur

09-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Roosendaal

07-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor mij NOOIT geen andere garage meer. Kom hier al jaren en hebben mij al veel kosten bespaart. Altijd vriendelijk,nette prijzen,kundig, echt geweldig ook dat ALS je vervangend vervoer nodig heb...dat ze daar voor zorgen. Kortom erg blij met Rob Brans en Team.


Ja, ik beveel dit aan

Adje uit Sprundel

01-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed. Als er een storing optreed bij een lesauto of stukken heb gereden gaat een auto van een particulier de brug af en gaat de lesauto erop.
Super service !!!


Ja, ik beveel dit aan