Beoordelingen Brink Garage

9,3
12 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Alje Willem uit Leiderdorp

14-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom reeds meer dan 30 jaar in deze garage. Heb nooit de moeite genomen iets er over te schrijven Edoch nu dan maar. Fijne hartelijke mensen. Verstand van zaken en de ruimte nemen om deze te delen . Men heeft wat met auto,s daar gelet altijd wel een oldtimer aanwezig. Kentekenend een kleine garage die weet dat een goede naam erg lang duurt om op te bouwen en een slechte naam heb je binnen de kortste keren. Geen moment ontevreden geweest de afgelopen jaren en altijd een gratis goed advies. En feit dat de jongste monteur ook lid van de familie is en uit hetzelfde hout schijnt gesneden te zijn hoop ik er nog jaren te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

02-06-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier laat ik mijn auto van APK voorzien en een mogelijke (preventieve) reparatie. Ik mis een site en e-mail adres.


Ja, ik beveel dit aan

Dien uit Naarden

18-08-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: een heel fijn bedrijf. Zeer kundig, zeer menselijk, houden altijd rekening met wat jijzelf wel of niet belangrijk vindt.
Vriendelijke mensen, en weten alles van je auto af


Ja, ik beveel dit aan

George uit Diemen

15-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sheryl uit Diemen

29-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben tot 2 keer toe in augustus naar een bekende APK autoserviceketen geweest voor een APK keuring. Beide keren heb ik een week moest wachten voor ik er terecht kon. De prijsopgave vond ik erg hoog voor de reparaties die er verricht moest worden. Ik moest er even over nadenken of ik de reparaties voor die prijs wilde laten verrichten. Toen ik er voor een 2e keer terugkwam om de reparaties te laten verrichten, dreven zij de prijs omhoog, en moest ik bijna het dubbele betalen. De reparaties heb ik uiteraard niet door hen laten verrichten. Donderdag 29 augustus stapte ik aan het eind van de ochtend zonder afspraak Garage Brink binnen. Mijn Renault Clio kon ik er achter laten. Ik kreeg vrij snel telefonisch een prijsopgave door. Door de goede prijs/kwaliteit verhouding heb ik mijn auto door Brink garage laten repareren en APK laten keuren. Om 14.10 uur kon ik mijn auto al weer ophalen. Brink Garage van harte bedankt voor de supersnelle service. Ik beveel Brink Garage van harte aan!

Sheryl


Ja, ik beveel dit aan

Lidwien uit Amsterdam

27-01-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

25-01-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima, vriendelijk en informeel bedrijf met korte lijnen. Goede combinatie met vaste kracht op kantoor, die naast telefonisch contact, planning en bestellen van onderdelen, financi├źn voor haar rekening neemt. Goede service en veel deskundigheid; er wordt alle typen auto's gewerkt.
Mis nog een e-mailadres!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Diemen

10-12-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben enige jaren geleden na fijne ervaring van kennisen van mij bij dit bedrijf gekomen. Nu dus al meerdere jaren reparatie en alle onderhoud incl. apk. Heb nu pas een ander merk auto, zal deze ook hier laten onderhouden aangezien ik zeer tevreden over deze garage ben. In mijn kennissenkring beveel ik Brinkgarage aan.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

31-05-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een slechte ervaring in 2010 met een garage in Buitenveldert werd ik door een collega getipt op "Brinkgarage". Sindsdien ben ik 2 keer bij Brinkgarage geweest en daar beide keren uitstekend geholpen. Indien er bijzonderheden zijn bij een APK keuring wordt je tijdig geïnformeerd. Zo hoort dat natuurlijk, maar dat doen ze ook. Geen (negatieve) verrassingen achteraf, eerder positief :) Vriendelijk, behulpzaam en betrokken personeel, daarnaast uiterst ervaren en deskundig. Eventuele reparaties worden grondig uitgevoerd. Duidelijke nota's en de prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Amsterdam

24-05-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren langs geweest omdat m'n auto af en toe afsloeg. Kon direct terecht en ze hebben uitgebreid gekeken of ze iets konden vinden. Automaat-olie bijgevuld en ik kreeg de tip mee om de bougies te vervangen. Als dit het probleem niet oplost kom ik hier zeker terug om het definitief te laten fixen. Erg vriendelijke medewerkers en goed service!


Ja, ik beveel dit aan