Beoordelingen British Car Centre Baarn B.V.

9,0
28 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Ronald uit Soest

17-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Coos JM uit Baarn

31-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kwam daar nu voor de 5e keer voor een simpele APK keuring, dat gaat er zo netjes en vakkundig ! Even een uurtje wachten en er was weinig mis (de 19e APK keuring) en daarna goedgekeurd. Goed gewerkt en uitstekende service weer !!


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Huizen

23-08-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima bedrijf, vriendelijke en deskundige mensen!

Via Onno heb ik een Freelander 2 aangeschaft, die ik bij BCC in onderhoud heb gehad gedurende de 4 jaar dat ik er met veel plezier in gereden heb.
Ik ben altijd direct en goed geholpen, met allerlei kleine en grotere reparaties. Het kost wat, maar dat weet je van tevoren als je een Landrover koopt :)
Mijn eerste Landrover had ik elders gekocht en was een miskoop, maar mijn laatste was mijn fijnste wagen in 40 jaar tijd!
Mocht ik nog eens een Landrover willen aanschaffen, dan ga ik dit beslist via Onno doen!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zeist

27-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Sinds een half jaar in bezit prachtig exemplaar Rover 75 Tourer Sterling 2,5 liter V6.
Een zeldzaam model en uitvoering in Nederland. Als een kind zo blij en trots (heel irrationeel maar zoals het bij auto's nog wel eens gaat). tot ik door eigen onachtzaamheid aanzienlijke schade reed aan de re. zijkant en dat met een WA-verzekering. Schrok me rot zeker toen ik bij schadereparatiebedrijven bedragen van rond de 2 mille te horen kreeg. Vreselijk balen temeer ik het geld niet beschikbaar heb. Dus naar BCC Baarn getogen waar ik door Onno heel prettig en realistisch werd ontvangen. Eerst relativerend met "het is maar blik" maar vervolgens met inlevingsvermogen en begrijpend hoe het autofreaks vergaat in zulke omstandigheden. Hij nam zich voor mij weer een blij man te maken en vroeg me de volgende dag terug te komen. Hij zou achter een te beschadigde achterdeur aangaan.
En ja hoor de volgende dag een gebruikte onbeschadigde achterdeur in de juiste kleur. Fantastisch. Sprak een monteur aan en verving ook zelf even sleutelend binnen no time de hele deur. Even naar kantoor en afrekenen en het grootste leed was geleden tegen een zeer aanzienlijk lager bedrag dan elders werd genoemd. Hartstikke fijne ervaring. Al eerder gehad met prettige en adequaat opererende monteurs. Zo'n zaak met zoveel expertise en bereidheid met te denken kan ik van harte aanbevelen. Je zou bijna voor je plezier schde rijden maar dat is ook weer wat overdreven. Ronald Veenendaal


Ja, ik beveel dit aan

Felien uit Almere

22-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar fijne ervaringen met British Car Centre Baarn! Mijn auto nu al een paar keer voor reparatie daar gebracht en dat word netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Het personeel is super klantvriendelijk en staat je netjes te woord. Tijdens het wachten word dr altijd een kopje koffie aangeboden. Ik beveel dit bedrijf veel aan bij mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Oegstgeest

22-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief! Vriendelijk, denken mee en hebben verstand van Land Rover.


Ja, ik beveel dit aan

Andreas uit Soest

01-12-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect geholpen na een miskoop te hebben gedaan bij een autobedrijf in Giessen.
Door de kennis en het vele sleutelwerk door de jongens en meisje van British Car Center, heb ik nu de auto die ik me had voorgesteld. Rib uit m'n lijf maar met een big smile achter het stuur. Thnx BCCB.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Soesterberg

22-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reden bezoek aan bedrijf: APK en aankoop auto

APK:
Ik kon de volgende dag gelijkt terecht voor de APK keuring van mijn Daimler Eight uit 1998. Dat was erg snel. Er werken vriendelijke en deskundige monteurs die ook de nodige ervaring hebben en dat merk je. Na de keuring hebben ze alles ook laten zien wat er moest gebeuren. Helaas moest er te veel aan gebeuren waardoor ik een andere auto heb gekocht en afscheid moest nemen van mijn Daimler Eight.

Aankoop nieuwe auto:
Er stond nog een nieuwere versie Jaguar XJ 3.0 V6 uit 2003 te koop die ik ondanks de wat hogere km stand wel gekocht heb. Door de betrouwbare indruk die zij bij de APK keuring hebben achter gelaten durfde ik het aan. Hij rijd als nieuw en ziet er ook voor de leeftijd er bijzonder goed uit en is daar ook altijd in onderhoud geweest. Vanwege 2 afspraken die dag had ik geen tijd voor een proefrit. Dat was geen probleem en mocht er wat zijn dan kon ik terug komen. De (kleine) dingetjes die er nog aan moesten gebeuren (nieuwe CD wisselaar, airco bijvullen, en nog wat kleine dingen) is zonder problemen opgelost.

Voor mij een nieuwe garage voor onderhoud / APK en als ik weer eens een auto moet kopen (hoop dat dat nog even duurt) dan zal ik dat gelijk daar weer doen.

Aanbeveling:
Omdat ik zo bijzonder goed ben geholpen, vriendelijk, deskundig, de tijd nemen en geen gezeur achteraf en dit bij veel garages toch echt anders is heeft dit niet alleen aan mijn (kritische)verwachtingen voldaan maar zelfs overtroffen. Ouderwetse service en gezelligheid! TOP! Vandaar mijn wat uitgebreidere recensie en kan British Car Center Baarn dan ook bij iedereen aanbevelen!

Groot compliment voor de monteurs en Onno!Ga zo door! Vandaar een dikke welverdiende 10!

Hartelijke groet,
David Schipper


Ja, ik beveel dit aan

Yolanda uit Amsterdam

07-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Molenaarsgraaf

07-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: British Car Centre is een betrouwbare onderneming die naar haar klanten luistert en alle moeite neemt om de wensen van haar klanten in te vullen, in plaats van gewoon een auto te verkopen.


Ja, ik beveel dit aan