Beoordelingen British Car Centre Baarn B.V.

8,9
22 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Andreas uit Soest

01-12-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect geholpen na een miskoop te hebben gedaan bij een autobedrijf in Giessen.
Door de kennis en het vele sleutelwerk door de jongens en meisje van British Car Center, heb ik nu de auto die ik me had voorgesteld. Rib uit m'n lijf maar met een big smile achter het stuur. Thnx BCCB.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Soesterberg

22-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reden bezoek aan bedrijf: APK en aankoop auto

APK:
Ik kon de volgende dag gelijkt terecht voor de APK keuring van mijn Daimler Eight uit 1998. Dat was erg snel. Er werken vriendelijke en deskundige monteurs die ook de nodige ervaring hebben en dat merk je. Na de keuring hebben ze alles ook laten zien wat er moest gebeuren. Helaas moest er te veel aan gebeuren waardoor ik een andere auto heb gekocht en afscheid moest nemen van mijn Daimler Eight.

Aankoop nieuwe auto:
Er stond nog een nieuwere versie Jaguar XJ 3.0 V6 uit 2003 te koop die ik ondanks de wat hogere km stand wel gekocht heb. Door de betrouwbare indruk die zij bij de APK keuring hebben achter gelaten durfde ik het aan. Hij rijd als nieuw en ziet er ook voor de leeftijd er bijzonder goed uit en is daar ook altijd in onderhoud geweest. Vanwege 2 afspraken die dag had ik geen tijd voor een proefrit. Dat was geen probleem en mocht er wat zijn dan kon ik terug komen. De (kleine) dingetjes die er nog aan moesten gebeuren (nieuwe CD wisselaar, airco bijvullen, en nog wat kleine dingen) is zonder problemen opgelost.

Voor mij een nieuwe garage voor onderhoud / APK en als ik weer eens een auto moet kopen (hoop dat dat nog even duurt) dan zal ik dat gelijk daar weer doen.

Aanbeveling:
Omdat ik zo bijzonder goed ben geholpen, vriendelijk, deskundig, de tijd nemen en geen gezeur achteraf en dit bij veel garages toch echt anders is heeft dit niet alleen aan mijn (kritische)verwachtingen voldaan maar zelfs overtroffen. Ouderwetse service en gezelligheid! TOP! Vandaar mijn wat uitgebreidere recensie en kan British Car Center Baarn dan ook bij iedereen aanbevelen!

Groot compliment voor de monteurs en Onno!Ga zo door! Vandaar een dikke welverdiende 10!

Hartelijke groet,
David Schipper


Ja, ik beveel dit aan

Yolanda uit Amsterdam

07-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Molenaarsgraaf

07-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: British Car Centre is een betrouwbare onderneming die naar haar klanten luistert en alle moeite neemt om de wensen van haar klanten in te vullen, in plaats van gewoon een auto te verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Sliedrecht

07-11-2017
5,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik zou erheen gaan voor een grote beurt met een opgegeven offerte wat de prijs zou worden. Echter na afloop kwam er zo n 500 euro bovenop zonder bepaalde dingen te overleggen


Lorenzo uit Amsterdam

07-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door toeval ooit bij BCCB terechtgekomen, en het is nu al weer enige jaren de reden om niet meer van merk te veranderen en elke paar jaar een 'verse' occasion te halen bij Onno. Een geweldige service, enorme kennis en ervaring en een prettige sfeer kenmerken dit vriendelijke bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

PeterJan uit Amsterdam

07-11-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vakkundig en vriendelijke mensen die met een no nonsens mentaliteit het beste met jou en je auto voorhebben.


Ja, ik beveel dit aan

Janny

11-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als ondernemer heb ik zelf service hoog in het vaandel staan.
British Car Centre verrast mij keer op keer.
Chapeau Onno en team!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bilthoven

09-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed,vriendelijk en kundig.Service gericht en gunstig geprijst.
Zowel voor het onderhoud aan mijn Discovery series 2 als de Mini Cabrio.


Ja, ik beveel dit aan

V uit Eemnes

09-08-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Turbo range rover sport bleek kapot te zijn en moest worden vervangen volgens 2 verschillende garages, zeer kostbare reparatie. BCCB trok de enige juiste conclusie dat het een corroderende kabel was die vervangen moest worden. Besparing €5000, keurig en eerlijk bedrijf BBCB.


Ja, ik beveel dit aan