Beoordelingen British Car Centre Baarn B.V.

9,0
15 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Janny

11-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als ondernemer heb ik zelf service hoog in het vaandel staan.
British Car Centre verrast mij keer op keer.
Chapeau Onno en team!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bilthoven

09-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed,vriendelijk en kundig.Service gericht en gunstig geprijst.
Zowel voor het onderhoud aan mijn Discovery series 2 als de Mini Cabrio.


Ja, ik beveel dit aan

V uit Eemnes

09-08-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Turbo range rover sport bleek kapot te zijn en moest worden vervangen volgens 2 verschillende garages, zeer kostbare reparatie. BCCB trok de enige juiste conclusie dat het een corroderende kabel was die vervangen moest worden. Besparing €5000, keurig en eerlijk bedrijf BBCB.


Ja, ik beveel dit aan

Kok uit Baarn

03-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meer dan 20 jaar hebben wij het voorrecht om bij deze garage met veel voldoening klant te zijn. Vooral ook over het deskundige advies en het uitvoeren van een zoekopdracht naar een andere auto en alle service zijn we erg tevreden. Zo hebben wij onlangs een Mini Countryman verkregen van een paar jaar oud, die in zeer korte tijd uit Duitsland tot onze beschikking kwam. Klasse en dus een garage om aan iedereen aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Donata uit Soest

11-05-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vriendelijke meneer. ;)


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Harderwijk

18-04-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, wordt er prettig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Amersfoort

08-04-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ervaar BCCB als een professionele en ervaren bedrijf waar ik een goed gevoel heb als het gaat om vertrouwen. Service is van hoog niveau. Oprecht en eerlijk advies en dito handelen en nakomen van afspraken. TOP bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Veri uit Soest

18-02-2016
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Afstandsbediening was kapot van onze Freelender 2.
Lag op voorraad en kon direct langskomen voor vervanging.
Na test bleek deze idd kapot. Afstandsbediening is direct ingeleerd, na half uur weer op pad. Prima service. Die dingen zijn wel duur maar daar kan BCCB niets aan doen.


Ja, ik beveel dit aan

Piet

12-02-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige mensen die hum vak verstaan.


Ja, ik beveel dit aan

Linda

02-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Britisch Car Centre Baarn aan mijn nieuwe mini gekomen. Onwijs goede aankoop en super dienstverlening. Voor vragen onderhoud kon ik direct terecht en de auto in een mum van tijd weer ophalen. Dik tevreden!


Ja, ik beveel dit aan