Beoordelingen Autobedrijf Bruggink (Autobedrijf Nico Bruggink B.V.)

9,5
59 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Anneke, Pietsje en Rhonda uit Tytsjerk

17-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autobedrijf Bruggink verdient meer dan warme douche, wat een service en warm ontvangst. Afgelopen donderdag stranden we met onze garbagerunauto in Borculo. Zusjelief liep het bedrijf van Nico Bruggink binnen en er ging gelijk een monteur met haar mee naar onze auto. Er bleek meer aan de hand te zijn dan we in de eerste instantie dachten maar om een lang verhaal kort te houden konden we vrijdag na vele kopjes koffie, broodjes voor onderweg en zelfs ontbijt op vrijdagochtend weer op pad met onze auto. We willen ze dan ook uit de grond van onze Friese harten van harte bedanken. Lieve groet Steamteam, Anneke, Pietsje en Rhonda


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Goor

04-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard en Rianne uit Ochten

27-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerst gebeld voor de desbetreffende gebruikte auto, enkele vragen over de auto gesteld en gelijk een afspraak gemaakt voor een proefrit. Door de telefoon was de waarheid gesproken de auto zag er keurig uit.
Wij zijn dik tevreden over de ontvangst en de afhandeling van de aankoop.
Wij rijden met plezier in onze nieuwe (andere) auto en zijn er heel blij mee.

Team Bruggink hartelijk dank hiervoor.

Mvg Gerard en Rianne


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Haaksbergen

18-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april jl een goede gebruikte auto gekocht.
Begin juli bleek dat de linker schokdempers achter defect was. Beide schokbrekers onder garantie vervangen met op de koop toe een nette leenauto om mobiel te blijven. Top service en heel klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Bruggink verdient echt een groot compliment. Zij weten wat Service is. In een moeilijke situatie hebben ze fantastisch mee gedacht. Nico, Petra en Joris bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. We gaan nog lang genieten van de fantastische auto die we nu hebben gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Lattrop

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Soms kun je heel kort zijn met de beoordeling van een autobedrijf.
Dat doe ik dan ook bij deze met plezier.
Dit Familiebedrijf is een regelrechte aanrader!
Keurig netjes van A tot Z geholpen.
Dit soort bedrijven zijn een voorbeeld voor de autobranche. TOP!
Graag tot een volgend maal.
Groet.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Enschede

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar positieve ervaringen omtrent service en kwaliteit werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Borculo

09-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een zaterdag reed ik met mijn auto. Helaas kreeg ik een foutmelding en was genoodzaakt terug te rijden. Contact opgenomen met mazda Bruggink. Ondanks de drukte en het niet beschikken over leenautos, werd er toch een oplossing gevonden om mij mobiel te houden. Super bedankt voor deze geweldige service !


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Blaricum

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk het is een bedrijf waar je zeker zal terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fantastische service en zeer fijne mensen.
Niet alleen op zakelijk gebied maar ook op persoonlijk vlak


Ja, ik beveel dit aan