Beoordelingen Autobedrijf Bruggink (Autobedrijf Nico Bruggink B.V.)

9,5
51 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Liesbeth uit Blaricum

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk het is een bedrijf waar je zeker zal terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fantastische service en zeer fijne mensen.
Niet alleen op zakelijk gebied maar ook op persoonlijk vlak


Ja, ik beveel dit aan

Bas

13-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit bedrijf een occasion gekocht en zijn zeer tevreden. Direct en persoonlijk contact, je voelt je hier direct welkom. De medewerkers denken met je mee, zijn zeer klantvriendelijk en eventuele problemen worden direct opgelost. Wij blijven de auto bij dit bedrijf in onderhoud houden ondanks het feit dat wij in Nijmegen wonen, dat zegt genoeg!


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Hoorn NH

20-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super. Echt helelmaal top. 👍 Gedreven mensen vol passie voor het vak. En het grote voordeel van de kleinschaligheid. Heerlijk. Rij er graag voor naar Borculo.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoofddorp

14-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens onze vakantie bij toeval bij Mazda dealer Bruggink terechtgekomen. Waren al langere tijd op zoek naar een andere auto. Met verbazing de klant en service gerichtheid van garage Bruggink ervaren. Daar kunnen ze hier in het westen van het land nog een voorbeeld aannemen. Gisteren de nieuwe Mazda CX3 opgehaald. Mocht je ooit zaken willen doen dan raden wij zeker deze garage in Borculo aan. Want hier halen ze je als klant binnen. Dat is niet zo moeilijk. Maar ze weten de klant ook nog uitermate tevreden te houden. En dat is toch het lastigste. Complimenten voor het team van Garage Bruggink


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Soest

01-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag de onderhoudsbeurt en APK van onze 4 jaar oude MX5, welke wij ook 2 jaar geleden hier gekocht hebben. Wederom een warme ontvangst door Petra en Nico en na het onderhoud en apk krijgt de auto nog een uitgebreide was en poetsbeurt en staat de auto weer te glimmen als service van de zaak. PS Wilde graag wachten op de auto, was zo dom geweest om mijn lunch thuis in de koelkast te laten liggen, maar daar heeft Petra natuurlijk ook een oplossing voor, ben voorzien van koffie, jus 'd orange, krentenbollen en belegde broodjes. Dat is wat we persoonlijke service noemen !!


Ja, ik beveel dit aan

Elzo uit Hollandscheveld

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren voor het eerst een auto gekocht bij dit bedrijf een Mazda 2
We zijn heel goed geholpen en voelden ons vertrouwd bij deze mensen Nico en Petra Bruggink ook mede door het stukje persoonlijk contact en blijven hier terug komen.Dank jullie Nico en Petra


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Groenlo

25-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Garage bruggink heeft ons goed geholpen . Wij zijn zeer te vreden met onze nieuwe auto . Zeer klant vriendelijk bedrijf waar wij zeker blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Zieuwent

19-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Denken mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Hengelo Gld

20-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan