Beoordelingen Autobedrijf Bruggink (Autobedrijf Nico Bruggink B.V.)

9,5
63 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Robbert uit Soest

03-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag weer zeer hartelijk ontvangen door mw. en dhr. Bruggink.
Tijdens het wachten uitstekend verzorgd en ook na afloop uitgebreide uitleg over het onderhoud aan de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Harry en Nelly uit Heythuysen (Limburg)

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was ongelooflijk om juist dit bedrijf te ontdekken, toen we een gebruikte Mazda MX5 zochten . Wat een geweldig gastvrije mensen ! Vanaf het eerste telefooncontact wisten we dat dit helemaal goed zou komen.We hebben ons voorgenomen om vanuit Limburg voor de de beurt en APK elk jaar naar Borculo te gaan en er een paar dagen toeren aan vast te knopen.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Geesteren

29-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig bedrijf, eerlijke voorlichting en uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We waren opzoek naar een auto, vanuit het zuiden zijn we naar het oosten gereisd om daar een te gaan bezichtigen. We zijn warm onthaald, de auto stond klaar evenals de route voor een proefrit. De uitgebreide informatie kregen we tijdens een kop koffie en wat lekkers.
De koop was snel gesloten onder mooie voorwaarden. De auto werd nog in hun eigen garage nagekeken en zonodig vervangen of gemaakt.
Een week later ben ik samen met mijn zoon met de trein naar Borculo gereisd, we werden opgehaald op het station en naar onze nieuwe auto gebracht. Nadat we werden voorzien van een geheel lunchpakket voor de terugreis en de sleutels van onze nieuwe auto, zijn we trots naar huis gereden. We hebben genoten van de terugreis in onze auto en zijn nog ontdaan van de geweldige service!!! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anneke, Pietsje en Rhonda uit Tytsjerk

17-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autobedrijf Bruggink verdient meer dan warme douche, wat een service en warm ontvangst. Afgelopen donderdag stranden we met onze garbagerunauto in Borculo. Zusjelief liep het bedrijf van Nico Bruggink binnen en er ging gelijk een monteur met haar mee naar onze auto. Er bleek meer aan de hand te zijn dan we in de eerste instantie dachten maar om een lang verhaal kort te houden konden we vrijdag na vele kopjes koffie, broodjes voor onderweg en zelfs ontbijt op vrijdagochtend weer op pad met onze auto. We willen ze dan ook uit de grond van onze Friese harten van harte bedanken. Lieve groet Steamteam, Anneke, Pietsje en Rhonda


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Goor

04-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard en Rianne uit Ochten

27-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerst gebeld voor de desbetreffende gebruikte auto, enkele vragen over de auto gesteld en gelijk een afspraak gemaakt voor een proefrit. Door de telefoon was de waarheid gesproken de auto zag er keurig uit.
Wij zijn dik tevreden over de ontvangst en de afhandeling van de aankoop.
Wij rijden met plezier in onze nieuwe (andere) auto en zijn er heel blij mee.

Team Bruggink hartelijk dank hiervoor.

Mvg Gerard en Rianne


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Haaksbergen

18-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april jl een goede gebruikte auto gekocht.
Begin juli bleek dat de linker schokdempers achter defect was. Beide schokbrekers onder garantie vervangen met op de koop toe een nette leenauto om mobiel te blijven. Top service en heel klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Bruggink verdient echt een groot compliment. Zij weten wat Service is. In een moeilijke situatie hebben ze fantastisch mee gedacht. Nico, Petra en Joris bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. We gaan nog lang genieten van de fantastische auto die we nu hebben gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Lattrop

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Soms kun je heel kort zijn met de beoordeling van een autobedrijf.
Dat doe ik dan ook bij deze met plezier.
Dit Familiebedrijf is een regelrechte aanrader!
Keurig netjes van A tot Z geholpen.
Dit soort bedrijven zijn een voorbeeld voor de autobranche. TOP!
Graag tot een volgend maal.
Groet.


Ja, ik beveel dit aan