Beoordelingen Autobedrijf Bruggink (Autobedrijf Nico Bruggink B.V.)

9,5
45 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Elzo uit Hollandscheveld

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren voor het eerst een auto gekocht bij dit bedrijf een Mazda 2
We zijn heel goed geholpen en voelden ons vertrouwd bij deze mensen Nico en Petra Bruggink ook mede door het stukje persoonlijk contact en blijven hier terug komen.Dank jullie Nico en Petra


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Groenlo

25-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Garage bruggink heeft ons goed geholpen . Wij zijn zeer te vreden met onze nieuwe auto . Zeer klant vriendelijk bedrijf waar wij zeker blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Zieuwent

19-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Denken mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Hengelo Gld

20-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Casper uit Lichtenvoorde

08-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs de nieuwe auto opgehaald bij Bruggink. Wederom een Mazda 6 Sportbreak. Ook deze keer weer prima geholpen door het gehele team van Autobedrijf Bruggink.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Oegstgeest

06-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een fijne mensen, Nico en Petra Bruggink (en de rest van de crew ongetwijfeld ook), en wat een leuk en mooi bedrijf. Met VW/Audi bloed voor het eerst een Japanner; een half jaar oude MX-5 aangeschaft bij Bruggink vanwege de jubelende auto-pers over deze auto (en de pers heeft absoluut gelijk!) Geweldige ontvangst, service en warme mensen, die alle tijd voor je nemen. Je voelt je er direct thuis. Mocht ik ooit een opvolger of oid willen kopen, dan rijd ik zonder twijfel weer 2 uur naar Borculo. Ook gewoon vanwege de mooie (rijders-) omgeving natuurlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Lochem

03-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijna vijfentwintig jaar geleden liepen wij bij Nico Bruggink binnen. Hoewel woonachtig in Amstelveen kochten wij bij hem in Borculo een nieuwe Mazda. Voor de beurten reden wij vijftien jaar vanuit de Randstad naar Borculo. We zijn er nooit meer weggegaan. Inmiddels zijn we zes Mazda's verder
De service en klantvriendelijkheid in deze garage is buitengewoon. Daarom Autobedrijf Brugging. Ja Natuurlijk!
Piet Steltman


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage Nico Bruggink heeft mij aan een uitstekend verzorgde tweedehands auto geholpen. Een nadien onverwacht defecte waterpomp is (binnen de garantietermijn) direct kosteloos vervangen. Daarbij werd me bovendien een gloednieuwe leenauto aangeboden. Sindsdien heeft zich geen enkel probleem meer voorgedaan. Kleinschalig en minutieus, warme correcte ontvangst, men herinnert zich hier wie de klant is. Ik kan zelfs mensen in de Randstad aanbevelen naar deze betrouwbare garage te komen, topkwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Borne

04-06-2016
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al jaren lang superieure service en grote mate van klantbetrokkenheid en klantgerichtheid. Dit op alle niveaus van medewerkers tot eigenaar van dit mooie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Fluitenberg

01-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als echte MX5 freak wilde ik natuurlijk ook het nieuwste model (de 2015 ND) graag hebben, en Nico heeft deze perfect afgeleverd!
Een leuk familiebedrijf met hart voor auto's, en ook een beetje MX5 freaks, echt enthousiast team, no nonsens, prima deal gemaakt.
Kijk, daar wordt ik nou blij van.


Ja, ik beveel dit aan