Beoordelingen Bruggink Caravans & Campers

8,5
512 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 512 beoordelingen

H uit Gorredijk

05-04-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Recent heb ik, elders, een Knaus Van TI 600 camper gekocht en daar zat een Duitse gebruikershandleiding bij. Ik heb op internet gezocht naar een Nederlandse gebruikershandleiding maar dat was niet te vinden. Ik heb toen Bruggink caravans & campers een email gestuurd en gevraagd of zij een Nederlandse gebruikershandleiding voor mij hebben. Al snel kreeg ik antwoord dat zij dat konden regelen. De handleiding werd voor mij op een usb-stick gezet. Ik vind het een fantastische service, ook omdat ik geen klant ben en het ook nog gratis was. Chapeau !
Hr H Kerssies


Ja, ik beveel dit aan

C.J. uit HEEMSKERK

25-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Vanuit het westen van het land naar Bruggink om een camper te bezichtigen, Omdat de accu leeg was hebben zij direct een nieuwe accu gemonteerd, tijdens de onderhandelingen zijn duidelijk zaken afegsproken die ook allemaal nagekomen zijn. Groot was onze vreugde toen bleek dat tijdens de oplevering meer zaken waar vernieuwd dan dat er besproken was. De huishoudaccu was vernieuwd, Nieuwe matten en zelfs de airco geserviced tevens zijn de koplampen gepolijst. Grote klasse


Ja, ik beveel dit aan

Emmely uit Amersfoort

13-03-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: In het weekend van 5 mei 2018 hebben wij voor het eerst gekampeerd met de Eriba. Toen bleek dat het rechter achterlichtglas gescheurd was. We hebben vervolgens op 6 mei 2018 een e-mail aan u gestuurd (deze mail is nog in ons bezit) met het verzoek ons onder garantie een ander achterlichtglas op te sturen ter vervanging. Op deze e-mail heeft u niet gereageerd. Vervolgens hebben wij op 11 mei 2018 telefonisch contact met u opgenomen (wij spraken met Erwin). Erwin vertelde ons dat het lastig is om aan het vervangende rechter achterlichtglas te komen (Hella 53288). Wij vertelden toen aan Erwin dat wij inmiddels zelf zo’n rechter achterlichtglas hadden gezien op Marktplaats. Erwin vroeg ons een mail te sturen aan zijn collega Peter met daarin de link van de marktplaatsadvertentie. Wij hebben deze mail met link aan Peter gestuurd op 11 mei 2018 (mail nog in ons bezit). Vervolgens hebben wij nooit meer iets van jullie gehoord. Vervolgens hebben wij zelf het rechter achterlichtglas maar aangeschaft.


Karel uit Roosendaal

13-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Goed advies, geeft vertrouwen, prijs misschien wat aan de hoge kant.
Oplevering en uitleg prima.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eenru

13-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Waddinxveen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Oostvoorne

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Mijn ervaring met bruggink campers is uitstekend zij doen wat zij beloven ik heb een nieuwe
Camper gekocht naar volle tevredenheid ondanks de afstand naar Almelo want ik woon in zuid Holland zou ik toch zeggen neem de moeite om er naartoe te gaan


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Loosdrecht

07-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Tilburg

07-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Veendam

07-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wij kochten bij Bruggink een gebruikte Dethleffs caravan. De verkoper was zeer correct en ook standvastig over de prijs. Hij noemde een korting omdat we niets in hoefden te ruilen en daar hield hij aan vast. Dat hebben we als duidelijk en prettig ervaren. Bij de aflevering werd alles uitgebreid uitgelegd en konden we gaan genieten. Toen we 2 maanden later een garantie geval hadden werd ook dit correct opgelost. We zijn zeer tevreden over Bruggink


Ja, ik beveel dit aan