Beoordelingen Bruggink Caravans & Campers

8,5
494 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 494 beoordelingen

Hj uit Apeldoorn

15-09-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben naar aanleiding van een advertentie op Marktplaats , contact opgenomen met fa bruggink .
Wij hadden belangstelling voor een door bruggink aangeboden caravan en wilde onze huidige caravan daar dan inruilen.
Maar de verkoper die wij aan de telefoon hebben gehad , vertelde mij dat er een minimaal bedrag van minimaal 3500€ tussen de beide caravans moet zitten wou men deze inruilen.
Met andere woorden als uw caravan 6000€ waard is en de caravan die deze fa aanbied 8000€ dan worden er géén zaken gedaan omdat er dan maar 2000€ verschil tussen beide caravans
Ik vraag mij af ,of de fa bruggink wel geïnteresseerd in nieuwe klanten en caravans wil verkopen
Ik vind deze verkoop voorwaarden zeer klant onvriendelijk.


john uit Wierden

28-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Anoniem

02-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Snelle en goede service bij het telefonisch bestellen via magazijn (K.S.) van een achterlicht unit voor mijn hymer camper.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Posterenk

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: I.v.m. schade aan onze caravan Bruggink vanuit het buitenland benaderd, we werden zeer snel en vakkundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

R.C. uit Zoetermeer

16-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Ondanks dat ik wel enig technisch inzicht heb is het beoordelen van de status van een gebruikte camper een complexe zaak. Ik beschouw me dan ook als leek en moet mij bij de aanschaf verlaten op de woorden van de verkoper en service dienst.
In februari dit jaar hebben wij daadwerkelijk een een gebruikte camper bij Bruggink in Borculo aangeschaft. Het is nu inmiddels juni, we zijn met de camper met vakantie geweest en ik kan nu goed beoordelen in hoeverre de beloftes overeenkomen met de werkelijkheid.
Voor onze reis naar Spanje hebben we de camper in Nederland een tweetal weken uitgeprobeerd en hierbij zijn enkele punten naar voren gekomen. Al deze punten zijn volledig naar tevredenheid opgelost zonder kosten voor ons.
Op de vakantie in Spanje bleken er problemen met de koelkast. Na email contact werd ik door de servicedienst teruggebeld met een aantal suggesties om ter plaatse het probleem te kunnen oplossen. Helaas hielpen de suggesties niet maar het gebaar hebben wij op prijs gesteld. Na de vakantie is de koelkast in Borculo onder de garantievoorwaarden gerepareerd.
Meer impact had het begeven van een voorwiellager in Spanje, dat moesten wij ter plaatse laten repareren.
De kosten hiervan hebben wij van Bruggink terug gekregen. Top.
Samenvatting.
Prima voorlichting tijdens de verkoop.
Uitstekende nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Sprang Capelle

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Een super service! Voor de eerste keer, maar ongelooflijk. Na alle ellendige ervaringen die we hebben met ........... zal het bedrijf maar niet noemen is Bruggink een dikke 10.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Ede

11-06-2018
4,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Had graag een e-mailadres gehad om mijn onvrede te uiten. Nu moet het via de reviews.
Het verbaasde ons afgelopen zaterdag zeer dat wij 35 minuten vooral buscampers in de loods hebben bekeken zonder dat wij werden benaderd. Daarna zijn wij de winkel ingegaan. Achter de balie zaten 2 personen. Ongeveer 10 minuten e.e.a bekeken zonder dat wij werden aangesproken. Zelfs een goedemorgen bij binnenkomst was de heren te veel. Ik kan dit allemaal begrijpen als er veel klanten aanwezig zijn maar we waren de enigen. Voor ons was dit bezoek daarom teleurstellend.


W. uit SNEEK

07-06-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Waar vind ik een e-mail adres voor het vragen van info en inlichtingen?
Verder totaal geen ervaring met Uw bedrijf.

Vr. gr.
W. Daniëls


Coen uit Enschede

21-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: 2,5 jaar geleden een mooie hymer gekocht, helaas een paar kleine problemen mee gehad. Na telefonisch contact opgenomen te hebben, werd alles geregeld. Gewoon top service. Zo wel bij de verkoop als in de werkplaats. Een echte aanrader im hier u vakantie plezier te beginnen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc en Ine uit Luyksgestel

17-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Alle lof voor Bruggink Almelo, TOP!!
Camper ingeruild en een nieuwe Burstner aangeschaft.
Personeel is zeer voorkomend en deskundig en de humor van Freddie konden wij wel waarderen!
Het is voor ons een flinke afstand, maar dat hadden wij er graag voor over. De koffie en de soep staan altijd klaar.
Wij hopen nog heel lang van hun goede service gebruik te mogen maken.


Ja, ik beveel dit aan