Beoordelingen Bruggink Caravans & Campers

8,4
479 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 479 beoordelingen

Henderikus J. uit Emmen

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima, we worden altijd vriendelijk te woord gestaan en ondanks dat onze camper op leeftijd is, van de benodigde onderdelen voorzien. Ook als het moeite kost deze te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vroeg om een scharnier voor caravan. Was niet meer leverbaar. Bruggink stuurde een alternatief in de hoop dat dit zou werken. Zonder factuur, zonder verzendkosten! Geweldige service. In ben geeneens klant bij Bruggink.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Hengelo

11-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Over het algemeen zeer positief, en vooral de werkplaats! Die is super.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Woerden

05-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede deskundige actie/reparatie bij lekkage bevestiging zonnepaneel.


Ja, ik beveel dit aan

riet uit Breda

05-10-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ondanks dat onze camper indertijd niet bij Bruggink gekocht is ben ik heel geduldig, vriendelijk, servicegericht en klantvriendelijk door Kristiaan van Bruggink Campers geholpen. Ik wilde matte drukknopjes/handdoekhaakjes en grepen hebben voor in onze camper. Hij is echt op zoek gegaan naar de gewenste onderdelen en heeft zelfs een paar verschillende grepen besteld en op zicht naar mij toegestuurd. Het heeft mij een ontzettend fijn gevoel gegeven om zo geholpen te worden. Geen enkele moeite was hem teveel. Niets anders dan lof. En dat is niks teveel gezegd. Nogmaals hartelijk dank Kristiaan!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hengelo

26-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zeer goede, klantvriendelijke ervaring met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit ommen

21-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze camper raakt defect , het is hoogseizoen , je wilt graag naar Duitsland/Frankrijk , welke dealer je ook vraagt niemand heeft tijd voor reparatie en defecte onderdeel bestellen duurt twee weken en montage als de vakantie voorbij is ! Ook Bruggink ziet het zelfde probleem . Maar alle zeilen worden bijgezet en een spoedbestelling via een super snelle koeriersdienst wordt geregeld en na 24 uur is het onderdeel vervangen en kan er afgereisd worden !!
Ook de extra kosten voor de koeriersdienst werden niet doorberekend !
Hartelijk dank voor deze geweldige service en onze camper doet het weer perfect !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-09-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: arrogantie ten top

je word er niet serieus genomen
zeg dan gewoon dat je niet wilt inruilen
spreken elkaar allemaal tegen daar

laten je gewoon 1 uur wachten tot er iemand bij je komt terwijl je een afspraak hebt


Joke uit Katwijk aan zee

03-09-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Op het moment dat je als klant binnen komt,iedereen zeer vriendelijk
Wij hebben daar een camper gekocht, en daarna was de service super slecht,hebben zich zo ongeveer aan geen enkele afspraak gehouden. Al zouden wij hier onze volgende camper gratis krijgen,hoefden we hem nog niet! !!! Jammer dat je je zo kan vergissen in mensen !!!!!! Joke Stijger Katwijk


Marcel uit Doetinchem

05-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen vrijdagavond tegen 8 uur 's-avonds bij Bruggink in Almelo binnengelopen. We werden allervriendelijkst ontvangen door Dhr. Leon Bruggink en kregen direct een kop koffie aangeboden waarna de heer Bruggink op een zeer plezierige wijze op en groot TV scherm zijn aangeboden Campers aan ons toonde. daarna zelf nog even rondgekeken. Al met al een leuke kennismaking met Bruggink Campers.


Ja, ik beveel dit aan