Beoordelingen Bruggink Caravans & Campers

8,4
476 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 476 beoordelingen

Fred uit Woerden

05-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede deskundige actie/reparatie bij lekkage bevestiging zonnepaneel.


Ja, ik beveel dit aan

riet uit Breda

05-10-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ondanks dat onze camper indertijd niet bij Bruggink gekocht is ben ik heel geduldig, vriendelijk, servicegericht en klantvriendelijk door Kristiaan van Bruggink Campers geholpen. Ik wilde matte drukknopjes/handdoekhaakjes en grepen hebben voor in onze camper. Hij is echt op zoek gegaan naar de gewenste onderdelen en heeft zelfs een paar verschillende grepen besteld en op zicht naar mij toegestuurd. Het heeft mij een ontzettend fijn gevoel gegeven om zo geholpen te worden. Geen enkele moeite was hem teveel. Niets anders dan lof. En dat is niks teveel gezegd. Nogmaals hartelijk dank Kristiaan!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hengelo

26-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zeer goede, klantvriendelijke ervaring met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit ommen

21-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze camper raakt defect , het is hoogseizoen , je wilt graag naar Duitsland/Frankrijk , welke dealer je ook vraagt niemand heeft tijd voor reparatie en defecte onderdeel bestellen duurt twee weken en montage als de vakantie voorbij is ! Ook Bruggink ziet het zelfde probleem . Maar alle zeilen worden bijgezet en een spoedbestelling via een super snelle koeriersdienst wordt geregeld en na 24 uur is het onderdeel vervangen en kan er afgereisd worden !!
Ook de extra kosten voor de koeriersdienst werden niet doorberekend !
Hartelijk dank voor deze geweldige service en onze camper doet het weer perfect !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-09-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: arrogantie ten top

je word er niet serieus genomen
zeg dan gewoon dat je niet wilt inruilen
spreken elkaar allemaal tegen daar

laten je gewoon 1 uur wachten tot er iemand bij je komt terwijl je een afspraak hebt


Joke uit Katwijk aan zee

03-09-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Op het moment dat je als klant binnen komt,iedereen zeer vriendelijk
Wij hebben daar een camper gekocht, en daarna was de service super slecht,hebben zich zo ongeveer aan geen enkele afspraak gehouden. Al zouden wij hier onze volgende camper gratis krijgen,hoefden we hem nog niet! !!! Jammer dat je je zo kan vergissen in mensen !!!!!! Joke Stijger Katwijk


Marcel uit Doetinchem

05-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen vrijdagavond tegen 8 uur 's-avonds bij Bruggink in Almelo binnengelopen. We werden allervriendelijkst ontvangen door Dhr. Leon Bruggink en kregen direct een kop koffie aangeboden waarna de heer Bruggink op een zeer plezierige wijze op en groot TV scherm zijn aangeboden Campers aan ons toonde. daarna zelf nog even rondgekeken. Al met al een leuke kennismaking met Bruggink Campers.


Ja, ik beveel dit aan

Rob & Caroline uit Velserbroek

03-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Via vrienden/collega's in contact gekomen met Gideon Gevers van de vestiging Almelo. Gideon weet waarover hij praat en heeft aan de hand van van onze antwoorden/wensen ons meegenomen in de wereld van de campers. Uitermate professioneel en met een goed luisterend oor. Dank daarvoor. Op het moment dat wij echt klaar en toe zijn aan onze volgende levensstap komen wij zeker weer terug, ook al wonen wij in het westen van het land!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Ruurlo

02-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Vorige week mijn derde camper gekocht bij Bruggink, een betrouwbare partner met goede service en nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

p j uit Vlissingen

24-04-2017
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: kwam informeren omtrent aankoop van een camper. aangezien ik ver van de zaak woon, vroeg ik hoe storingen verholpen zouden kunnen worden in relatie tot de bovaggarantie. De eigenaar (?) en de bedrijfsleider (?) schoten hierdoor kennelijk in de stress, want gingen buiten mijn gehoorsveld, maar wel voor mij zichtbaar, enige minuten staan smoezen. Het antwoord was uiteindelijk, dat ik bij een onder de garantie vallende reparatie naar Borculo zou moeten afreizen. Ik had het wel gehad en heb mijn biezen gepakt. Pfffff