Beoordelingen Bruggink Caravans & Campers

8,5
502 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 502 beoordelingen

Dave uit Hardenberg

21-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Gisterenmorgen op een zeer prettige en deskundige manier geholpen bij Bruggink campers in Almelo
Zijn op zoek naar een camper die bij ons
past


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Oosterhesselen

21-02-2019
3,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slecht. Een aantal malen zaken niet of niet juist afgehandeld. Tot 2x toe mij voor niets 150 km laten rijden. Voorbeeld: ogen voor luifel 1e keer niet gemonteerd. Na montage bleken ze volledig verkeerd te zijn gemonteerd, dus nog een keer naar Borculo. Ik wordt op zaterdag gebeld dat de caravan klaar is en maak afspraak deze de week er op te komen halen. Benodigde garantieklussen waren slechts deels uitgevoerd. Dus voor Jan met de korte achternaam naar Borculo gereden Toen werd wel het aanbod gedaan, we komen de car. wel brengen als hij klaar is. Dat mocht ook wel. Ik ga een ander onderhoudsbedrijf zoeken.


J.G. uit NIEUWERKERK AD IJSSEL

19-02-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Enige malen contact gehad met Igmar i.v.m. levering van onderdelen voor onze 20 jaar oude Knaus camper. Zijn vriendelijkheid, correctheid en snelheid in het toesturen van de gewenste onderdelen is voor mij een reden voor een Pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nootdorp

12-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Half december vertrokken met mijn rijdend huis, een Carthago Chic E-line, want ik woon erin. Bestemming Oostenrijk voor een winterperiode van ruim 2 maanden. Dat een Carthago van grote klasse is, had ik het afgelopen jaar al gemerkt en deze periode heb ik met alle weersomstandigheden te maken gehad: hevige regen, storm, zware sneeuwval en strenge vorst. Maar voor de Carthago geen enkel probleem! Alles deed zijn werk, geen centje last. Het was een zeer comfortabel verblijf. Hulde natuurlijk voor de bouwers van Carthago, maar zéker ook voor de mensen bij Bruggink Campers in Almelo! Met hun deskundigheid, goede service en kwaliteit hebben ze mijn rijdend huis perfect winterklaar gemaakt! Op naar de lente!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Nijverdal

15-01-2019
1,0

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Pas op! Verhuurprijzen op de website kunnen te laag zijn!

Afgelopen zaterdagavond hebben we een mooie (verhuur-) camper gevonden op de website van Bruggink die nog beschikbaar was voor de periode die we graag wilden, voor een bedrag van € 994,00 per week. De dinsdag erop meteen gebeld om een afspraak te maken om de camper te bezichtigen en de huur verder rond te maken.

Helaas werd ons aan het einde van dit telefoongesprek verteld dat de prijs op de website onjuist was en niet € 994,00 maar € 1141,00 per week moest zijn. Bovendien bleek er al een boeking voor deze camper te zijn voor die periode (terwijl deze op de website nog beschikbaar was), dus konden we hem ook niet meer krijgen voor de eerstgenoemde prijs. Dat was dus een enorme teleurstelling!

Tip: Bel dus eerst met Bruggink of alle informatie op de website, inclusief de getoonde prijs en beschikbaarheid van de camper klopt, alvorens u te verheugen!


Andre uit Julianadorp

08-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Snel accuraat en een alternatief ivm hoge kosten


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Eibergen

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Uitstekende dienstverlening bij uitleg gebruik Camper. Ruim tijd uitgetrokken en veel nuttige tips gegeven. Bas is een ervaren en gepassioneerde medewerker, met veel kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan en Marja uit Coolkelure, Dunmanway, Co. Cork, Ierland

21-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Vanaf het eerste kontakt uitstekend. Wij kwamen uit Ierland om een 2de hands caravan te kopen en konden ons alleen voorbereiden via telefonisch - en mail contakt en via de info van internet. Met Bruggink verliep dat erg goed en dat schepte ook vertrouwen om bij hen de caravan te kopen. Aldaar werden we zeer vriendelijk ontvangen. De caravan werd binnen een paar dagen gebruiksklaar gemaakt en we kregen een uitgebreide instructie. Bedankt Sander!


Ja, ik beveel dit aan

Hj uit Apeldoorn

15-09-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben naar aanleiding van een advertentie op Marktplaats , contact opgenomen met fa bruggink .
Wij hadden belangstelling voor een door bruggink aangeboden caravan en wilde onze huidige caravan daar dan inruilen.
Maar de verkoper die wij aan de telefoon hebben gehad , vertelde mij dat er een minimaal bedrag van minimaal 3500€ tussen de beide caravans moet zitten wou men deze inruilen.
Met andere woorden als uw caravan 6000€ waard is en de caravan die deze fa aanbied 8000€ dan worden er géén zaken gedaan omdat er dan maar 2000€ verschil tussen beide caravans
Ik vraag mij af ,of de fa bruggink wel geïnteresseerd in nieuwe klanten en caravans wil verkopen
Ik vind deze verkoop voorwaarden zeer klant onvriendelijk.


john uit Wierden

28-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper