Beoordelingen Bruggink Caravans & Campers

8,4
516 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 516 beoordelingen

Kees uit Arnemuiden

20-06-2019
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Goeie ontvangst, we komen op een advertentie af betreffende een camper Carthago in bemiddeling. Camper ziet er niet uit, van de foto op de site niet te herkennen. Zo op het zicht mankeert er van alles aan, deukjes/ niet goed sluitende deuren/ slechte kitnaden/ smoezelig interieur/loshangende bekabeling etc. Maw zeer ontervreden, we zijn er speciaal voor omgereden. Teleurstellend en jammer.


Piet uit Ereprijs 6

16-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Voorkomend, efficiënt en zakelijk behandeld door de afdeling magazijnbeheer!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Appelscha

10-05-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Gebruikte camper gekocht, gesproken over de mogelijke aflevering van ca 3 weken. Er moest een cruise control ingebouwd worden en de complete check. Daar wij om het weekend werken, had ik aangegeven dat we graag over 4 weken de camper wilden halen. Niet dus, problemen met de cruise control. Na 6 weken kunnen ophalen, wel frustrerend als je je kameraad had toegezegd hem het 5e weekend wel mee kon krijgen. Dan bij het ophalen staat de verkeerde camper gewassen en afgetankt voor je klaar. Beetje jammer allemaal, maar we gaan er wel vanuit dat we er een mooie tijd mee gaan beleven.


Ja, ik beveel dit aan

A uit HATTEM

29-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Prima ervaring en fijne medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

H uit Gorredijk

05-04-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Recent heb ik, elders, een Knaus Van TI 600 camper gekocht en daar zat een Duitse gebruikershandleiding bij. Ik heb op internet gezocht naar een Nederlandse gebruikershandleiding maar dat was niet te vinden. Ik heb toen Bruggink caravans & campers een email gestuurd en gevraagd of zij een Nederlandse gebruikershandleiding voor mij hebben. Al snel kreeg ik antwoord dat zij dat konden regelen. De handleiding werd voor mij op een usb-stick gezet. Ik vind het een fantastische service, ook omdat ik geen klant ben en het ook nog gratis was. Chapeau !
Hr H Kerssies


Ja, ik beveel dit aan

C.J. uit HEEMSKERK

25-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Vanuit het westen van het land naar Bruggink om een camper te bezichtigen, Omdat de accu leeg was hebben zij direct een nieuwe accu gemonteerd, tijdens de onderhandelingen zijn duidelijk zaken afegsproken die ook allemaal nagekomen zijn. Groot was onze vreugde toen bleek dat tijdens de oplevering meer zaken waar vernieuwd dan dat er besproken was. De huishoudaccu was vernieuwd, Nieuwe matten en zelfs de airco geserviced tevens zijn de koplampen gepolijst. Grote klasse


Ja, ik beveel dit aan

Emmely uit Amersfoort

13-03-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: In het weekend van 5 mei 2018 hebben wij voor het eerst gekampeerd met de Eriba. Toen bleek dat het rechter achterlichtglas gescheurd was. We hebben vervolgens op 6 mei 2018 een e-mail aan u gestuurd (deze mail is nog in ons bezit) met het verzoek ons onder garantie een ander achterlichtglas op te sturen ter vervanging. Op deze e-mail heeft u niet gereageerd. Vervolgens hebben wij op 11 mei 2018 telefonisch contact met u opgenomen (wij spraken met Erwin). Erwin vertelde ons dat het lastig is om aan het vervangende rechter achterlichtglas te komen (Hella 53288). Wij vertelden toen aan Erwin dat wij inmiddels zelf zo’n rechter achterlichtglas hadden gezien op Marktplaats. Erwin vroeg ons een mail te sturen aan zijn collega Peter met daarin de link van de marktplaatsadvertentie. Wij hebben deze mail met link aan Peter gestuurd op 11 mei 2018 (mail nog in ons bezit). Vervolgens hebben wij nooit meer iets van jullie gehoord. Vervolgens hebben wij zelf het rechter achterlichtglas maar aangeschaft.


Karel uit Roosendaal

13-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Goed advies, geeft vertrouwen, prijs misschien wat aan de hoge kant.
Oplevering en uitleg prima.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eenru

13-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Waddinxveen

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan