Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2122 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 2122 beoordelingen

Lamia uit Utrecht

17-04-2019
9,0

Ervaring: nice


Ja, ik beveel dit aan

Hidde uit Odijk

17-04-2019
8,3

Ervaring: Geweldige service, geen minpunt te bedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Mariette uit Utrecht

11-04-2019
7,7

Ervaring: Kundige instructeurs gehad die op een prettige manier lesgeven. De randvoorwaarden zijn ook prima geregeld, zoals het werkboek en de communicatie met de rijschool over de lesplanning en examens. Minpunt is wel de hoge prijs van de lessen, maar ben verder zeer tevreden!



Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Utrecht

10-04-2019
5,7

Ervaring: Rijlessen waren leuk bij Bas, hij was echt een goede instructeur! ik was helaas gezakt voor mijn examen....ik kreeg daarna een andere instructeur, ik had na 1 les helaas geen klik en wisselen was ook niet meer mogelijk..


Ja, ik beveel dit aan

Noah uit Zeist

10-04-2019
9,7

Ervaring: Enorm goede lessen gevolgd. Na elke les gaf Bas feedback en ook tijdens het rijden bleef hij scherp. Gaf rustig uitleg, op die manier kon ik op een vertrouwde manier auto leren rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Didi uit Utrecht

31-03-2019
8,7

Ervaring: Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool. Ik vond Iris van Domselaar een fijne instructeur en ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar! Misschien een beetje gek maar ik ga de dinsdagochtenden echt missen! Ze was heel gezellig maar ook heel proffesioneel. Echt super!


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Houten

22-03-2019
8,7

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Soest

20-03-2019
6,7

Ervaring: Ik heb een goede ervaring met Bruinsma. Rogier is een topper en heeft me erg goed les gegeven. Het enige minpunt is dat het met facturen erg onoverzichtelijk is.


Ja, ik beveel dit aan

Samira uit Utrecht

20-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Frida uit Nieuwegein

16-03-2019
9,0

Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring gehad met Bruinsma Verkeersopleidingen. Als eerste kreeg ik een intake bij Bruinsma en vervolgens kon in de lessen inplannen en kreeg ik een docent aangewezen.


Ja, ik beveel dit aan