Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2049 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 2049 beoordelingen

Anoniem

22-09-2018
8,0

Ervaring: Goed. Je word goed op de hoogte gehouden van je status en roosters. Goede kwaliteit lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hilversum

20-09-2018
7,7

Ervaring: Met slechts 25 uren lessen en in 1 keer geslaagd kan alleen maar bij Bruinsma zijn! Met dank aan mijn rijinstructeur René Schouten, Heel erg bedankt!. Nu ben ik van het gezeik van mijn vrouw af dat zij de hele tijd moet rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Utrecht

17-09-2018
10

Ervaring: Ik heb dankzij rijschool Bruinsma op een snelle prettige, leuke manier mijn motorrijbewijs gehaald. Mario (AVB) en Margit (Verkeersdeelneming) nogmaals dank voor de top lessen


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Nieuwegein

14-09-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Frederique uit Utrecht

06-09-2018
7,0

Ervaring: Goed bedrijf, fijn dat meerdere instructeurs ingezet konden worden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2018
5,0

Ervaring: Verschillen tussen rijinstructeurs zijn groot


Monique uit Nieuwegein

20-08-2018
10

Ervaring: Super fijne lessen gehad heel vakkundig. Echt een hele fijne rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2018
7,7

Ervaring: Altijd een hele goede en aardige service gehad bij het plannen van mijn rijles. Daarbij goed begeleid ook in de vakantieperiode.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Tiel

04-08-2018
10

Ervaring: Vanaf moment 1 echt een zeer prettige ervaring voor de motorlessen gehad.
Frank is een vriendelijke en behulpzame medewerker. Ik gaf mijn vrije dagen op en hij plande alles is. Echt top.

Mijn instructeur was Rogier.
Rogier is een relaxte, droge kerel die de vinger aan de pols houdt. Direct feedback en af en toe stoppen om wat uit te leggen of te bespreken. Doordat hij in de auto rijdt,is hij duidelijk verstaanbaar via de porto en hij geeft rustige duidelijke aanwijzingen.
Erg coachende instructeur
Ik heb 1 les van Chris gehad en die viel tegen. Veel meer op de regels en erg fanatiek.


Ja, ik beveel dit aan

Adelina uit Woerden

02-08-2018
10

Ervaring: Really good experience with Bruinsma. They were quick with handling all procedures (exams booking, lesson planning, etc.). They always pick up the phone, no waiting time, always available. I never had the feeling I had to wait with anything. Really satisfied with these guys. Bruinsma gets things done. Instructor Friso also very kind and helpful.


Ja, ik beveel dit aan