Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2136 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
11 t/m 20 van 2136 beoordelingen

Pascal uit Linschoten

06-05-2019
8,3

Ervaring: Soms gaat het weleens mis met de betalingen. Ik kreeg regelmatig berichten dat ik me niet aan het betaalplan zou houden. En dat zorgde vaak voor onnodige stress. Verder ben ik heel tevreden met Roy, mijn instructeur. Ik ga hem echt oprecht missen. Heb enorm veel lol- maar ook steun aan hem gehad. Als ik Bruinsma zou aanraden, dan zou ik tegen mensen zeggen dat ze beslist bij Roy moeten gaan lessen. Ondanks dat ik niet in één keer geslaagd ben, heb ik een goede begeleiding van Roy gehad. Man, wat een prachtige vent is dat!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Hilversum

29-04-2019
8,0

Ervaring: Mijn ervaringen met Bruinsma zijn zeer positief. Ik heb mijn scouterrijbewijs en auto-rijbewijs hier gehaald, en ben over beide les-methodes zeer te spreken. Zeker de RIS (rijopleiding in stappen) voor het auto-rijbewijs is een zeer fijne en constructieve methode voor het leren van het beheersen van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Utrecht

25-04-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Brandon uit Doorn

24-04-2019
8,7

Ervaring: Fijne rij-instructeur en goede kwaliteits lessen


Ja, ik beveel dit aan

Lamia uit Utrecht

17-04-2019
9,0

Ervaring: nice


Ja, ik beveel dit aan

Hidde uit Odijk

17-04-2019
8,3

Ervaring: Geweldige service, geen minpunt te bedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Mariette uit Utrecht

11-04-2019
7,7

Ervaring: Kundige instructeurs gehad die op een prettige manier lesgeven. De randvoorwaarden zijn ook prima geregeld, zoals het werkboek en de communicatie met de rijschool over de lesplanning en examens. Minpunt is wel de hoge prijs van de lessen, maar ben verder zeer tevreden!



Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Utrecht

10-04-2019
5,7

Ervaring: Rijlessen waren leuk bij Bas, hij was echt een goede instructeur! ik was helaas gezakt voor mijn examen....ik kreeg daarna een andere instructeur, ik had na 1 les helaas geen klik en wisselen was ook niet meer mogelijk..


Ja, ik beveel dit aan

Noah uit Zeist

10-04-2019
9,7

Ervaring: Enorm goede lessen gevolgd. Na elke les gaf Bas feedback en ook tijdens het rijden bleef hij scherp. Gaf rustig uitleg, op die manier kon ik op een vertrouwde manier auto leren rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Didi uit Utrecht

31-03-2019
8,7

Ervaring: Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij jullie rijschool. Ik vond Iris van Domselaar een fijne instructeur en ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar! Misschien een beetje gek maar ik ga de dinsdagochtenden echt missen! Ze was heel gezellig maar ook heel proffesioneel. Echt super!


Ja, ik beveel dit aan