Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2196 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
11 t/m 20 van 2196 beoordelingen

Anoniem

11-08-2019
8,0

Ervaring: Het is natuurlijk goed voor het bedrijf, maar ergens vond ik het jammer dat het zo druk was qua planning. Ik heb mijn rijlessen nu over een periode van 5 weken gehad, dat had ik het liefst ook korter gezien. Ook was het niet meer mogelijk om op een handgeschakelde vrachtauto te lessen omdat deze al vol gepland stond.


Ja, ik beveel dit aan

Youp uit Utrecht

09-08-2019
9,3

Ervaring: Ik heb een spoedcursus gevolgd en ik ben zeer tevreden over hoe dit gegaan is. De lessen waren erg duidelijk, leerzaam en ik ging er ook met plezier naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Céseline uit Montfoort

08-08-2019
9,0

Ervaring: Zojuist geslaagd voor mijn motorrijbewijs!! Alle onderdelen in 1x gehaald!! Allemaal goede instructeurs, maar een extra woord van dank voor Rene. Erg prettige rijlessen van gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Bilthoven

08-08-2019
7,7

Ervaring: Altijd gezellige rijlessen met Bas! Geeft op fijne manier les en is flexibel met speling in het rijlesrooster.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Geldermalsen

08-08-2019
9,0

Ervaring: Goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Cpj uit Bosch en duin

07-08-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Utrecht

07-08-2019
9,7

Ervaring: Bakker je bent geweldig, in 1 keer geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Beatrijs uit Amsterdam

07-08-2019
9,0

Ervaring: Heb het heel erg naar m'n zin gehad bij deze rijschool. Ze nemen de tijd voor je, zijn flexibel met de planning en het is heel fijn dat ze een eigen terrein hebben voor de bijzondere verrichtingen, daardoor schiet alles lekker op. De 'klassen' zijn ook niet te groot zodat iedereen goed aandacht krijgt van de instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Carmelo uit Nieuwegein

06-08-2019
9,3

Ervaring: De serviceverlening was professioneel en klantgericht, de instructeur was goed uitgekozen, deskundig en duidelijk in zijn uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Arre uit Utrecht

05-08-2019
7,3

Ervaring: Leren motorrijden dankzij de prettige lessen van René.


Ja, ik beveel dit aan