Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2116 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
11 t/m 20 van 2116 beoordelingen

Maarten uit Utrecht

13-02-2019
8,3

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf waren zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit Baarn

12-02-2019
9,5

Ervaring: Bij Bruinsma kreeg ik een super leuke instructeur genaamd Rene. Behalve dat hij een hele geschikte vent is, is het ook een super instructeur. Hij heeft mij prima tot het gewenste resultaat geleid!


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit Utrecht

07-02-2019
7,3

Ervaring: Ervaring overwegend positief. Rijlessen gingen altijd door en communicatie was professioneel.

Min puntje was de drukte. De agenda van mijn rijleraar was vaak al 5/6 weken vooruit vol gepland. Hierdoor was het voor mij soms lastig om rijles in te plannen, aangezien ik mijn eigen rooster pas een paar weken van te voren weet. Dit was ook bij het inplannen van mijn rijexamen, dan kon ik en het CBR wel, maar was die tijd al ingepland bij mijn rijleraar voor een normale les, terwijl dit pas 7 weken verder was.

Het bedrijf draait duidelijk goed en en zijn leerlingen in overvloed. Dit gaat helaas wel te kosten van flexibiliteit voor leerlingen die ivm hun eigen rooster niet ver vooruit kunnen plannen. Dit vond ik soms vervelend en heb hierdoor bijv. een maand niet kunnen lessen.

Nu weet ik niet precies hoe dit bij andere rijscholen gaat, maar wat ik hoor van vrienden zijn andere (kleinere) rijscholen flexibeler en plannen zij niet op zo'n lange termijn. Dit had ik persoonlijk prettiger gevonden


Piet uit Nederhorst den Berg

01-02-2019
8,7

Ervaring: Prima begeleiding door kundige intructeurs ook met terzake doende informatie, in mijn geval voor het camperrijbewijs C1.


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Utrecht

30-01-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

José uit Baarn

29-01-2019
9,3

Ervaring: Zo blij!! In 1 keer geslaagd dankzij mijn rij-instructeur René Schouten!! Top René👍🏻 Enorm bedankt, het was gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2019
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Guido uit IJsselstein

21-01-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Max uit UTRECHT

18-01-2019
8,0

Ervaring: Goed snel en kwalitatief hoogwaardige lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Stéphanie uit Utrecht

10-01-2019
9,7

Ervaring: Hele prettige ervaring. Overzichtelijke site, vriendelijke mensen en zeer toegankelijk.


Ja, ik beveel dit aan