Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2122 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
2091 t/m 2100 van 2122 beoordelingen

silvester uit schoonhoven

20-06-2012
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Utrecht

20-06-2012
7,7

Ervaring: Zeer positief. Vriendelijk personeel, lokatie makkelijk te bereiken (alleen zou ik voor de parkeerplaats een uitrijkaart wel op zijn plaats vinden ipv de auto ergens buiten de poort te moeten parkeren)


Ja, ik beveel dit aan

mike uit houten

20-06-2012
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2012
8,0

Ervaring: Vooraf afgesproken met Melody dat ik voor september motorrijbewijs wilde en pakket van € 795.Deze afspraak is netjes nagekomen. Van andere ex-studenten gehoord dat planning moeizaam gaat bij Bruinsma, maar ik heb steeds planning direct kunnen afstemmen met Melody. Dit zag ik als een groot voordeel. Ik zou het niet klantvriendelijk vinden als planning niet direct telefonisch afgestemd kan worden. Maar ik ben persoonlijk dus heel tevreden!
Website vind ik niet zo overzichtelijk en professioneel. Jullie rijschool is veel beter dan je op basis van de website zou vermoeden. Ik zou deze aan laten passen.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Houten

20-06-2012
8,7

Ervaring: Ervaring was top. Veel geleerd, leuke rijinstructeur, goede service van de rijschool zelf, etc.


Ja, ik beveel dit aan

michael uit De Meern

19-06-2012
6,7

Ervaring: leerling


Ja, ik beveel dit aan

Mischa uit Utrecht

19-06-2012
7,7

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-06-2012
9,0
Ja, ik beveel dit aan

ferry uit polsbroek

18-06-2012
9,0

Ervaring: zeer tevreden of de uitleg zowel theorie als prakthijk.
goed gelachen ook met de neus op de feiten gedrukt hoe het kan lopen.
ik ben zeer tevreden over de instucteurs en ook tijdens het wachten (koffie roken) mensen van bruinsma die je niet kennen maar lekker een babbeltje maken.
geen onvertogen woord gelaten of gekregen.
de gezelligheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

Ludo H.L. uit Leersum (U)

18-06-2012
8,0
Ja, ik beveel dit aan