Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2196 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
2101 t/m 2110 van 2196 beoordelingen

Martine uit Breda

30-07-2012
8,0
Ja, ik beveel dit aan

ruben uit nieuwegein

30-07-2012
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Utrecht

30-07-2012
8,0

Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

K uit Hilversum

27-07-2012
8,7

Ervaring: Ik heb het erg goed ervaren bij Bruinsma. Mijn rijinstructeur die ik had was erg vriendelijk en heb echt veel aan hem gehad! Ik raad hem ook echt aan om bij hem te lessen (R van Soest)! Verder vind ik de mensen van de planning etc ook erg vriendelijk! Bruinsma is misschien niet de goedkoopste maar zeker aan te raden voor het geen wat je er leert en op welke manier! Als ik onderweg een Bruinsma lesauto zie verschijnt er een glimlach op m,n gezicht dat zegt al genoeg denk ik!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Culemborg

26-07-2012
10
Ja, ik beveel dit aan

Rosalinde uit Bilthoven

25-07-2012
7,3

Ervaring: Hallo!
Minder:
De compact opleiding. Ik ben van mening dat iemand niet in een kwartier tijd kan inschatten hoeveel lessen hij/zij nodig heeft. Ik ben daar het bewijs van; zou 26 lessen nodig hebben. Hoe dichter ik bij het examen kwam, hoe duidelijker het werd dat ik er écht nog niet klaar voor was. Ik ben ook dik gezakt.
Nog een ander minpuntje vind ik sommige rij-instructeurs. Ik zal geen namen noemen, maar ik heb een keer een instructeur gehad voor 1 les (Hugo kon toen niet) en die zat terwijl ik reed zonder gordel met zijn voeten op het dashboard (!!). En als ik vroeg wie er voorrang had zei hij; Dat moet jij weten, jij heb je theorie gehaald. Zelfstandigheid is wel goed, maar dit is een "beetje" teveel van het goede...
En als laatste vind ik de rijlessen wel érg duur...
Pluspunten;
Vriendelijk personeel bij Bruinsma. Kon soms ook met ze lachen, erg vriendelijk!
Goede instructeur. Ik heb een hele goede instructeur gehad. Heb dus ook een minder goede ervaring met een ander, maar gelukkig was mijne erg goed. Ik had Hugo Eelderink.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Harmelen

23-07-2012
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Benschop

23-07-2012
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Marceline uit Bilthoven

23-07-2012
7,3

Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad met Bruinsma. Een goede methode en rij-instructeur hebben ervoor gezorgd dat ik ondanks mijn faalangst al in twee keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs. Alles was dus goed geregeld. Wel een dure grap.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Utrecht

23-07-2012
8,7
Ja, ik beveel dit aan