Beoordelingen Bruinsma Verkeersopleidingen

8,2
2136 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,8
2101 t/m 2110 van 2136 beoordelingen

Thomas Michael uit utrecht

26-06-2012
8,0

Erwin uit Utrecht

26-06-2012
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Maarssen

26-06-2012
8,0

Ervaring: Ik vond het een goede rijschool. Ik vond het boek die ik voor de lessen moest doornemen ook erg handig. Je weet ook precies in welke stappen je het rijgedrag gaat opbouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Jens uit Delft

26-06-2012
8,3
Ja, ik beveel dit aan

silvester uit schoonhoven

20-06-2012
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Utrecht

20-06-2012
7,7

Ervaring: Zeer positief. Vriendelijk personeel, lokatie makkelijk te bereiken (alleen zou ik voor de parkeerplaats een uitrijkaart wel op zijn plaats vinden ipv de auto ergens buiten de poort te moeten parkeren)


Ja, ik beveel dit aan

mike uit houten

20-06-2012
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2012
8,0

Ervaring: Vooraf afgesproken met Melody dat ik voor september motorrijbewijs wilde en pakket van € 795.Deze afspraak is netjes nagekomen. Van andere ex-studenten gehoord dat planning moeizaam gaat bij Bruinsma, maar ik heb steeds planning direct kunnen afstemmen met Melody. Dit zag ik als een groot voordeel. Ik zou het niet klantvriendelijk vinden als planning niet direct telefonisch afgestemd kan worden. Maar ik ben persoonlijk dus heel tevreden!
Website vind ik niet zo overzichtelijk en professioneel. Jullie rijschool is veel beter dan je op basis van de website zou vermoeden. Ik zou deze aan laten passen.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Houten

20-06-2012
8,7

Ervaring: Ervaring was top. Veel geleerd, leuke rijinstructeur, goede service van de rijschool zelf, etc.


Ja, ik beveel dit aan

michael uit De Meern

19-06-2012
6,7

Ervaring: leerling


Ja, ik beveel dit aan