Beoordelingen Budding Auto's

9,2
159 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Louis uit Amersfoort

21-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

09-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed overleg over de kosten, zeer goede service. Heel veel kennis en ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Ederveen

28-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gebeld, kan de volgende dag gelijk langskomen.
Na het uitlezen kwamen we er achter dat er een storing zit in de motor. Marcel gaat gelijk aan de slag, na een uurtje loopt de auto weer als de brandweer!

Klasse team Budding!

(Ook de koffie smaakt goed)


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Amsterdam

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede en snelle service!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Winkel

24-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Utrecht

27-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na overleg met Marcel uit de werkplaats toch maar gekozen om mijn Mercedes a200 motorsport te chiptunen. Twijfelde eerst wel, immers: een perfect rijdende auto zomaar iemand aan laten kloten, dat ga ik zeker niet toestaan. Ik vond dat ik goed werd voorgelicht en dat er goed werd uitgelegd wat ze precies gaan doen. Ze doen dit middels uitlezen van de computer van je auto. En de software komt tevens ook van een betrouwbaar bedrijf. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, auto rijdt eindelijk zoals een auto zou moeten rijden! Veel accurater en uiteraard een stukje sneller. Daarnaast vond ik de kosten erg meevallen: 550 euro omdat ze ook de motor uit elkaar moesten halen, maar ja: het zijn automonteurs, dus die kunnen daar wel raad mee, en dat is ook weer gebleken! Erg bedankt ! Rijplezier verzekerd !


Ja, ik beveel dit aan

Vionne uit Landgraaf ( Zuid-Limburg)

30-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal vanuit Landgraaf naar Budding Auto's gereden om een proefrit in occasion te maken. Vol vertrouwen en meteen een goed gevoel en de auto gekocht. Wat een Toppers en wat een Super goede service. Ze komen de afspraken na. Voor zulke top service en kwaliteit rij ik graag maar Kootwijkerbroek!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ede

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb goede ervaringen met Budding, goede service, flexibel, denken mee, indien nodig een leenauto beschikbaar, dat alles voor een zeer acceptabel tarief.
Houden je netjes op de hoogte over voortgang en kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Almere

31-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Vriendelijk personeel, komen hun afspraken na en houden je keurig op de hoogte.


Ja, ik beveel dit aan

Masja uit Leusden

26-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Mini was toe aan een onderhoudsbeurt en apk. Na controle van de auto werd er verslag gedaan van de issues. Wat fijn was dat Budding verder keek dan zijn neus lang is, en niet zonder meer afging op de computer. Mini werd keurig opgeleverd. Met schone velgen en netjes van binnen. Ook al had mijn hond er een flinke bende van gemaakt. Helemaal TOP.


Ja, ik beveel dit aan