Beoordelingen Budding Auto's

9,2
137 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Wijnand uit Deventer

25-11-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Gorinchem

03-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu twee maal bij Budding Auto’s / BMW service Centre geweest met de BMW 3 serie die ik in mijn bezit heb.
Beide keren ben ik zeer klantvriendelijk geholpen. Ik mocht de gehele tijd meekijken in de werkplaats en kon hierdoor een goed beeld krijgen van de technische staat van mijn auto. De mannen hebben zeer veel verstand van BMW’s en denken ook proactief mee over de noodzaak van het wel of niet vervangen van bepaalde onderdelen.
Ik kan deze garage zeker aanraden door de klantvriendelijke behandeling, expertise en daarnaast de zeer nette prijzen voor zowel onderdelen als werkplaatstarieven.


Ja, ik beveel dit aan

Jouke uit Wageningen

27-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een prettig bedrijf, heb mijn auto gebracht voor apk, het vervangen van twee draagarm bussen en interieur reiniging en alles was perfect naar wens, ik kreeg de auto terug als nieuw! wat een verschil :-), alles super naar wens top geholpen echt helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Arnhem

11-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf. Heldere uitleg en duidelijke afspraken. Kom zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Haarlem

11-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en erg vriendelijk en een open keuken. Woon niet naast de deur maar gaan hier toch elke keer naartoe met de MINI Cooper S


Ja, ik beveel dit aan

Kenneth uit Heverlee

11-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service. Helemaal van uit België gekomen voor de klepseals aan mijn BMW e90 te laten vervangen. Smorgens aangekomen om 10u en dezelfde dag was hij gemaakt om 18u.Bij het toekomen stond er een koffietje klaar en de gratis vervangwagen. Ik heb er samen met mijn gezin een gezellig daguitstapje van gemaakt in Amsterdam.Een echte aanrader voor iedereen.Bij het thuiskomen zag ik zelfs dat er een nieuw BMW logo op mijn sleutel geplaatst was.kort samen gevat een echte vakman. Heb Budding Auto's al aan al mijn kennissen aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goed geholpen! Ik had sinds van de week problemen met mijn auto. Het handrem lampje, 4x4 lampje en abs gingen opeens branden. Ik heb de BMW dealer gebeld. Ze zeiden dat als ik geen melding meer kreeg na opnieuw te starten ik gewoon weer kon rijden. Omdat het me toch niet lekker zat ben ik voor de zekerheid bij ze langs gegaan. Ze zeiden dat ze dachten dat de tussenbak vervangen moest worden. Aan onderzoek kosten zou ik 150 euro kwijt zijn en de bak 1100 exclusief btw.

Ik benop Internet gaan zoeken en kwam uit bij Budding Auto's. Ze hebben de tandwiel van de tussenbak vervangen en nog een lampje welke kapot was. In plaats van over minimaal 1250 is het probleem voor 188 opgelost. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje!!

Ook al is het een stukje rijden naar Budding Auto's, dit wordt mijn vaste BMW garage!! Nogmaals super bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Aileen

30-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind mei een mooie Mini Countryman Cooper S gekocht bij Henk Budding. Vlak voor de testrit sloeg de motor af. Display gaf storing maar starte wel gelijk weer.
Henk gaf aan hier naar te kijken na afloop.
De proefrit ging prima.
Auto gekocht, prima afgeleverd. De dag erna gaf motormanagment aan ‘ beperkt motorvermogen’
Gelijk contact met Henk opgenomen, wat hij ook gezegd had. Auto gebracht en heeft er goed een week gestaan om te testen. Auto van bedrijf gekregen als vervangend vervoer.
Resultaat na een week, vermoedelijk sensor en de hogedruk brandstofpomp defect.
Garage Budding heeft deze reparatie keurig uitgevoerd en de kosten op zich genomen.
Een garage die zich aan zijn woord houdt.
Daarnaast een keurige werkplaats en zeer goede service. Gespecialiseerd in BMW en Mini,
Een bedrijf waarvan je op aan kan.

Aileen Suijkerland


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Vinkel

27-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via een medewerker bij Budding terechtgekomen omdat ik op zoek was naar een garage met veel ervaring in de e39 5-serie. Na een eerdere teleurstelling bij een andere "specialist" in de regio Den Bosch heb ik besloten er wat verder voorte rijden.

De 5 serie was al helemaal nagekeken door de andere "specialist", met slechts 1 mankement dat gerepareerd is. Helaas/gelukkig vond Budding een hele lijst mankementen die ik heb laten herstellen. Ik herken mijn auto niet meer terug, hij stuurt nu fantastisch.

Fijn om te kunnen vertrouwen op een garage die mijn passie voor oudere modellen deelt, ik rijd er graag een uurtje voor!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Houthalen België

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Herstel panoramisch dak BMW 320d Touring.

Ik ben ZEER tevreden over de herstelling en de deskundigheid van deze firma. De verplaatsing van 170 km. vanuit België was zeer de moeite waard.
Mijn BMW-dealer begrootte de herstelling op 1.928 Euro. Bij BUDDINGAUTOS NL was de herstellingsfactuur een fractie van het bedrag slechts 145 Euro.
Het verraste mij aangenaam de deskundigheid van het personeel en de correcte aflevering.
Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan, niettegenstaande ik in het verleden steeds beroep deed op het BMW-dealernetwerk.
Het enige minpuntje is misschien de afstand, maar voor een accuut en grote herstelling is het de moeite meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan