Beoordelingen Budding Auto's

9,2
154 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

Tom uit Utrecht

27-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na overleg met Marcel uit de werkplaats toch maar gekozen om mijn Mercedes a200 motorsport te chiptunen. Twijfelde eerst wel, immers: een perfect rijdende auto zomaar iemand aan laten kloten, dat ga ik zeker niet toestaan. Ik vond dat ik goed werd voorgelicht en dat er goed werd uitgelegd wat ze precies gaan doen. Ze doen dit middels uitlezen van de computer van je auto. En de software komt tevens ook van een betrouwbaar bedrijf. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, auto rijdt eindelijk zoals een auto zou moeten rijden! Veel accurater en uiteraard een stukje sneller. Daarnaast vond ik de kosten erg meevallen: 550 euro omdat ze ook de motor uit elkaar moesten halen, maar ja: het zijn automonteurs, dus die kunnen daar wel raad mee, en dat is ook weer gebleken! Erg bedankt ! Rijplezier verzekerd !


Ja, ik beveel dit aan

Vionne uit Landgraaf ( Zuid-Limburg)

30-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal vanuit Landgraaf naar Budding Auto's gereden om een proefrit in occasion te maken. Vol vertrouwen en meteen een goed gevoel en de auto gekocht. Wat een Toppers en wat een Super goede service. Ze komen de afspraken na. Voor zulke top service en kwaliteit rij ik graag maar Kootwijkerbroek!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ede

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb goede ervaringen met Budding, goede service, flexibel, denken mee, indien nodig een leenauto beschikbaar, dat alles voor een zeer acceptabel tarief.
Houden je netjes op de hoogte over voortgang en kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Almere

31-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Vriendelijk personeel, komen hun afspraken na en houden je keurig op de hoogte.


Ja, ik beveel dit aan

Masja uit Leusden

26-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Mini was toe aan een onderhoudsbeurt en apk. Na controle van de auto werd er verslag gedaan van de issues. Wat fijn was dat Budding verder keek dan zijn neus lang is, en niet zonder meer afging op de computer. Mini werd keurig opgeleverd. Met schone velgen en netjes van binnen. Ook al had mijn hond er een flinke bende van gemaakt. Helemaal TOP.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Lichtenvoorde

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Topbedrijf, kunnen de Bmw dealers nog wat van leren! Marcel, Henk en het team weten waar ze het over hebben en hebben de klant op de eerste plaats staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Uddel

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige en vakkundige service, door specifieke kennis en kunde die in huis is bestaat ook de mogelijkheid om zaken te repareren i.p.v. direct tot vervanging over te gaan. Flexibele opstelling richting de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwerkerk aan den IJssel

29-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto weggebracht voor APK en airconditioning service,
Vriendelijk en ter zake kundig personeel
Reparatie achterveer direct uitgevoerd
Kortom zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Overveen

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag panoramadak 3 serie touring laten maken. Zeer vriendelijke receptie, tevens leenauto gekregen.
Dak sluit weer zoals het hoort maar het geruis wat er altijd was is nu ook weg. Super.
Bij de BMW dealer 3000 euro en nu slechts 250 !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zwaag

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Blij verrast, hier even wat steekwoorden! Geen nonsens, betrokken, weten waarover we praten, correct en duidelijk naar de klanten. Harde werkers, auto is in vertrouwde handen.


Ja, ik beveel dit aan