Beoordelingen Budding Auto's

9,2
152 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Marco uit Ede

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb goede ervaringen met Budding, goede service, flexibel, denken mee, indien nodig een leenauto beschikbaar, dat alles voor een zeer acceptabel tarief.
Houden je netjes op de hoogte over voortgang en kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Almere

31-07-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Vriendelijk personeel, komen hun afspraken na en houden je keurig op de hoogte.


Ja, ik beveel dit aan

Masja uit Leusden

26-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn Mini was toe aan een onderhoudsbeurt en apk. Na controle van de auto werd er verslag gedaan van de issues. Wat fijn was dat Budding verder keek dan zijn neus lang is, en niet zonder meer afging op de computer. Mini werd keurig opgeleverd. Met schone velgen en netjes van binnen. Ook al had mijn hond er een flinke bende van gemaakt. Helemaal TOP.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Lichtenvoorde

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Topbedrijf, kunnen de Bmw dealers nog wat van leren! Marcel, Henk en het team weten waar ze het over hebben en hebben de klant op de eerste plaats staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Uddel

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige en vakkundige service, door specifieke kennis en kunde die in huis is bestaat ook de mogelijkheid om zaken te repareren i.p.v. direct tot vervanging over te gaan. Flexibele opstelling richting de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwerkerk aan den IJssel

29-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto weggebracht voor APK en airconditioning service,
Vriendelijk en ter zake kundig personeel
Reparatie achterveer direct uitgevoerd
Kortom zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Overveen

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag panoramadak 3 serie touring laten maken. Zeer vriendelijke receptie, tevens leenauto gekregen.
Dak sluit weer zoals het hoort maar het geruis wat er altijd was is nu ook weg. Super.
Bij de BMW dealer 3000 euro en nu slechts 250 !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zwaag

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Blij verrast, hier even wat steekwoorden! Geen nonsens, betrokken, weten waarover we praten, correct en duidelijk naar de klanten. Harde werkers, auto is in vertrouwde handen.


Ja, ik beveel dit aan

iwan uit amsterdam

07-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, vanwege de deskundigheid, transparantie en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Door de klantvriendelijkheid is ook sprake van een zekere openheid in de benadering. De medewerker m.n Marcel van de back-office is het gezicht van het bedrijf die altijd tijd heeft en een oplossing bedenkt voor eventuele problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert

02-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie 330i opgehaald. Door al de positieve reacties en ervaringen van kennissen deze Duitse import aangedurfd. Een heerlijke terugreis gehad. BMW van 10 jaar oud en ziet er uit als nieuw!


Ja, ik beveel dit aan