Beoordelingen Budding Auto's

9,3
170 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 170 beoordelingen

Anoniem

13-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht en zeer netjes geholpen, klein foutje gemaakt bij het klaar maken van de auto, maar hier kon ik meteen voor langs komen zodat het ook gemaakt werd


Ja, ik beveel dit aan

Maykel uit Ridderkerk

04-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 2 jaar geleden een 335 coupe gekocht. Nu weer terug geweest voor apk & onderhoud. Was weer top geregeld! Tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Voorthuizen

29-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super tevreden, goede communicatie en prijs kwaliteit!
Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

danny uit Wamel

18-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag mijn E61 545 I opgehaald na reparatie aan het panorama dak en inbouw van een bleutooth/muziek stream module.
Ben heel erg te spreken over de nette werkwijze en de communicatie naar mij toe. Zeer goede service !
Ik kom hier zeker terug !


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Vlaardingen

07-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Budding Auto's mijn eerste auto gekocht. Geweldige service & klantvriendelijk. Ik kom hier zeker terug voor mijn toekomstige onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Lelystad

23-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Begin deze maand m’n 330i apk/beurt. Vorig jaar bij Budding gekocht. Ruim 27000 km’s gereden. Geen enkel probleem gehad. Erg blij mee! E90 van 10 jr oud. Reden om ook m’n Z3 daar te onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Groningen

15-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Supergoed geholpen aan mijn panoramadak. Ze hebben het vaker gedaan en dat merk je aan alles. Panoramadak is nu deels gereviseerd. Anderen gaven aan dat er een compleet nieuw mechanisme ingebouwd zou moeten worden. Nu dus veel geld bespaard.


Ja, ik beveel dit aan

Elke

09-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een super leuke Mini gekocht bij Budding. De koop en het contact heb ik als erg prettig ervaren. Een betrouwbaar bedrijf! Ook al woon ik een uur rijden van Kootwijkerbroek, ik ben van plan het onderhoud door Budding te laten blijven doen.


Ja, ik beveel dit aan

Kim

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk

29-03-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundige mensen die prettig met je meedenken over noodzakelijk onderhoud en reparatie. Auto na de beurt ook nog eens gewassen en je krijgt gratis vervangend vervoer mee. Niets te klagen!


Ja, ik beveel dit aan