Beoordelingen Budding Auto's

9,2
128 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Martin uit Houthalen België

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Herstel panoramisch dak BMW 320d Touring.

Ik ben ZEER tevreden over de herstelling en de deskundigheid van deze firma. De verplaatsing van 170 km. vanuit België was zeer de moeite waard.
Mijn BMW-dealer begrootte de herstelling op 1.928 Euro. Bij BUDDINGAUTOS NL was de herstellingsfactuur een fractie van het bedrag slechts 145 Euro.
Het verraste mij aangenaam de deskundigheid van het personeel en de correcte aflevering.
Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan, niettegenstaande ik in het verleden steeds beroep deed op het BMW-dealernetwerk.
Het enige minpuntje is misschien de afstand, maar voor een accuut en grote herstelling is het de moeite meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Alkmaar

19-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na jaren Nissan te hebben gereden kocht ik in 2014 mijn eerste BMW (3-serie, E46, BJ 2004) bij een garage in Den Helder. Al snel bleek dat er wat verborgen gebreken waren. Via via werd ik in contact gebracht met Budding Auto's. Vanuit Alkmaar wel een stukje rijden, maar ik zou er geen spijt van krijgen.
En inderdaad! Waar de garage (waar ik de BMW gekocht had) dagen nodig had om iets vast te stellen, hadden ze het bij Budding Auto's binnen no-time gevonden én verholpen. Eindelijk kon ik gaan genieten van de BMW die de eerste weken toch wat zorgen met zich meebracht. Door die ervaring heb ik ervoor gekozen om het onderhoud en de APK bij Budding Auto's onder te brengen. Gisteren ben ik voor een kleine beurt en een APK geweest. Er waren 3 kleine reparaties nodig, waarvan 1 noodzakelijk en 2 op advies. Deze waren snel uitgevoerd doordat de onderdelen op voorraad waren. Ik ben echt te spreken over de service, de open en duidelijke communicatie en de prijs/kwaliteit verhouding. En het feit dat ik vanuit Alkmaar moet komen, heb ik er graag voor over.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Haarlem

06-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super zeer goede ervaring met deze mensen verstaan hun vaak zijn betaalbaar , netjes en eerlijk rijden vanuit Haarlem naar ze toe met de mini daar ze beter en veel goedkoper zijn dan van de Poelgeest ( bmw en minidealer )


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Marco uit Kootwijkerbroek

14-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super netjes bedrijf, mooie uitstraling, met goeie mensen , snelle service en kwaliteit .. en dikke auto s ! ;)


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Tilburg

07-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Overberg

26-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste keer contact met deze garage gaf zoveel vertrouwen dat aankoop meteen goed voelde. Bij het ophalen van de auto werd dat nog eens bevestigd door met 't enthousiastme wat dit bedrijf uitstraalt. Samen met zijn echtgenoter en de werknemers maakt Budding tot een fijn betrouwbaar garagebedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Winkel

23-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb een BMW 645ci en wanneer ik op een onverharde weg reed werd ik gek van het piepen en kraken van het dak. Wanneer ik mijn dak opende was het piepen en kraken weg. Ik heb hiervoor een afspraak gemaakt bij buddingauto's waarbij martin de diagnose specialist een nieuw dakrubber heeft gemonteerd. Goede service, tijdens het wachten een lekkere kop koffie en het probleem was snel en vakkundig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Wormerveer

07-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben bij Budding auto's geweest om het panoramadak van mijn BMW E91 te laten reviseren. Het dak sloot niet meer wanneer deze eenmaal geopend was. Omdat ik toch graag gebruik wil maken van het dak ben ik gaan zoeken en vergelijken op internet. Budding viel gewoon op door alle goede recensies en uiteindelijk ook de prijs. Een bedrijf met zoveel goed recensies, moet wel goed zijn dacht ik. Wat mij direct opviel bij dit bedrijf, is de rust. Er word echt de tijd voor je genomen, zowel via de telefoon als in de werkplaats. Er word echt naar je geluisterd. Toen ik bij Budding aankwam om mijn auto weer op te halen, viel mij direct op dat zij de complete auto hadden stof gezogen. Ook kreeg ik een uitleg over de werking van het panoramadak. Hier werd ondanks het feit dat het al sluitingstijd was, ruim de tijd voor genomen. Eenmaal onderweg naar huis, viel mij direct op dat het windgeruis van het dak geheel weg was! Het dak werkt nu weer zoals het hoort te werken! Iets waar ik super blij mee ben! Ik zal zeker terug komen bij Budding als er iets moet gebeuren. Heren, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Overberg

26-01-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan