Beoordelingen Budding Auto's

9,2
164 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 164 beoordelingen

Richard uit Groningen

15-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Supergoed geholpen aan mijn panoramadak. Ze hebben het vaker gedaan en dat merk je aan alles. Panoramadak is nu deels gereviseerd. Anderen gaven aan dat er een compleet nieuw mechanisme ingebouwd zou moeten worden. Nu dus veel geld bespaard.


Ja, ik beveel dit aan

Elke

09-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een super leuke Mini gekocht bij Budding. De koop en het contact heb ik als erg prettig ervaren. Een betrouwbaar bedrijf! Ook al woon ik een uur rijden van Kootwijkerbroek, ik ben van plan het onderhoud door Budding te laten blijven doen.


Ja, ik beveel dit aan

Kim

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk

29-03-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundige mensen die prettig met je meedenken over noodzakelijk onderhoud en reparatie. Auto na de beurt ook nog eens gewassen en je krijgt gratis vervangend vervoer mee. Niets te klagen!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Arnhem

25-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf! Ik vertelde mijn probleem met mijn auto en kon gelijk al terecht want ze vonden dat het zeker niet kon wachten tot volgende dag waar ik bij een ander bedrijf zeker anderhalf week op moest wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Amersfoort

21-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

09-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed overleg over de kosten, zeer goede service. Heel veel kennis en ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Ederveen

28-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gebeld, kan de volgende dag gelijk langskomen.
Na het uitlezen kwamen we er achter dat er een storing zit in de motor. Marcel gaat gelijk aan de slag, na een uurtje loopt de auto weer als de brandweer!

Klasse team Budding!

(Ook de koffie smaakt goed)


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Amsterdam

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede en snelle service!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Winkel

24-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en goede service!


Ja, ik beveel dit aan