Beoordelingen Budding Auto's

9,2
153 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 153 beoordelingen

Robert

02-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie 330i opgehaald. Door al de positieve reacties en ervaringen van kennissen deze Duitse import aangedurfd. Een heerlijke terugreis gehad. BMW van 10 jaar oud en ziet er uit als nieuw!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Heerhugowaard

26-04-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed bedrijf met super monteurs. Ik ben er een paar keer geweest met mijn bmw 530d en altijd snel en kundig geholpen! Jammer dat het zo ver van Heerhugowaard is.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Barneveld

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf zeker een aanrader. 👍
Heel goed tevreden 👍


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Voorthuizen

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs werd mijn auto door een medeweggebruiker totalloss gereden. Budding Auto's heeft mij daarna geweldige service geleverd bij de het leveren van vervangend vervoer, bemiddeling bij de schade expert, tips bij buitenlandse verzekerings afhandeling. Vervolgens heb ik daar voor een nette prijs een mooie gebruikte auto kunnen aanschaffen. Ik ben zeer tevreden met dit prettige bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Wormerveer

15-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wijnand uit Deventer

25-11-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Gorinchem

03-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu twee maal bij Budding Auto’s / BMW service Centre geweest met de BMW 3 serie die ik in mijn bezit heb.
Beide keren ben ik zeer klantvriendelijk geholpen. Ik mocht de gehele tijd meekijken in de werkplaats en kon hierdoor een goed beeld krijgen van de technische staat van mijn auto. De mannen hebben zeer veel verstand van BMW’s en denken ook proactief mee over de noodzaak van het wel of niet vervangen van bepaalde onderdelen.
Ik kan deze garage zeker aanraden door de klantvriendelijke behandeling, expertise en daarnaast de zeer nette prijzen voor zowel onderdelen als werkplaatstarieven.


Ja, ik beveel dit aan

Jouke uit Wageningen

27-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een prettig bedrijf, heb mijn auto gebracht voor apk, het vervangen van twee draagarm bussen en interieur reiniging en alles was perfect naar wens, ik kreeg de auto terug als nieuw! wat een verschil :-), alles super naar wens top geholpen echt helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Arnhem

11-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf. Heldere uitleg en duidelijke afspraken. Kom zeker terug


Ja, ik beveel dit aan