Beoordelingen Budding Auto's

9,2
159 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 159 beoordelingen

E uit Lichtenvoorde

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Topbedrijf, kunnen de Bmw dealers nog wat van leren! Marcel, Henk en het team weten waar ze het over hebben en hebben de klant op de eerste plaats staan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Uddel

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige en vakkundige service, door specifieke kennis en kunde die in huis is bestaat ook de mogelijkheid om zaken te repareren i.p.v. direct tot vervanging over te gaan. Flexibele opstelling richting de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nieuwerkerk aan den IJssel

29-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto weggebracht voor APK en airconditioning service,
Vriendelijk en ter zake kundig personeel
Reparatie achterveer direct uitgevoerd
Kortom zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Overveen

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag panoramadak 3 serie touring laten maken. Zeer vriendelijke receptie, tevens leenauto gekregen.
Dak sluit weer zoals het hoort maar het geruis wat er altijd was is nu ook weg. Super.
Bij de BMW dealer 3000 euro en nu slechts 250 !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zwaag

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Blij verrast, hier even wat steekwoorden! Geen nonsens, betrokken, weten waarover we praten, correct en duidelijk naar de klanten. Harde werkers, auto is in vertrouwde handen.


Ja, ik beveel dit aan

iwan uit amsterdam

07-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, vanwege de deskundigheid, transparantie en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Door de klantvriendelijkheid is ook sprake van een zekere openheid in de benadering. De medewerker m.n Marcel van de back-office is het gezicht van het bedrijf die altijd tijd heeft en een oplossing bedenkt voor eventuele problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert

02-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie 330i opgehaald. Door al de positieve reacties en ervaringen van kennissen deze Duitse import aangedurfd. Een heerlijke terugreis gehad. BMW van 10 jaar oud en ziet er uit als nieuw!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Heerhugowaard

26-04-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed bedrijf met super monteurs. Ik ben er een paar keer geweest met mijn bmw 530d en altijd snel en kundig geholpen! Jammer dat het zo ver van Heerhugowaard is.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Barneveld

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf zeker een aanrader. 👍
Heel goed tevreden 👍


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan