Beoordelingen Budding Auto's

9,2
156 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 156 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Overveen

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag panoramadak 3 serie touring laten maken. Zeer vriendelijke receptie, tevens leenauto gekregen.
Dak sluit weer zoals het hoort maar het geruis wat er altijd was is nu ook weg. Super.
Bij de BMW dealer 3000 euro en nu slechts 250 !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zwaag

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Blij verrast, hier even wat steekwoorden! Geen nonsens, betrokken, weten waarover we praten, correct en duidelijk naar de klanten. Harde werkers, auto is in vertrouwde handen.


Ja, ik beveel dit aan

iwan uit amsterdam

07-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen, vanwege de deskundigheid, transparantie en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Door de klantvriendelijkheid is ook sprake van een zekere openheid in de benadering. De medewerker m.n Marcel van de back-office is het gezicht van het bedrijf die altijd tijd heeft en een oplossing bedenkt voor eventuele problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert

02-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie 330i opgehaald. Door al de positieve reacties en ervaringen van kennissen deze Duitse import aangedurfd. Een heerlijke terugreis gehad. BMW van 10 jaar oud en ziet er uit als nieuw!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Heerhugowaard

26-04-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed bedrijf met super monteurs. Ik ben er een paar keer geweest met mijn bmw 530d en altijd snel en kundig geholpen! Jammer dat het zo ver van Heerhugowaard is.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Barneveld

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf zeker een aanrader. 👍
Heel goed tevreden 👍


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Voorthuizen

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs werd mijn auto door een medeweggebruiker totalloss gereden. Budding Auto's heeft mij daarna geweldige service geleverd bij de het leveren van vervangend vervoer, bemiddeling bij de schade expert, tips bij buitenlandse verzekerings afhandeling. Vervolgens heb ik daar voor een nette prijs een mooie gebruikte auto kunnen aanschaffen. Ik ben zeer tevreden met dit prettige bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Wormerveer

15-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wijnand uit Deventer

25-11-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan