Beoordelingen Budding Auto's

9,2
154 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
111 t/m 120 van 154 beoordelingen

Angelique uit Harderwijk

15-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service van Budding auto´s. Wij hebben na een zeer prettig verkoop gesprek hier een andere auto gekocht. Helaas had de auto binnen een week startproblemen. Wij konden gelijk terecht in de garage en de auto moest in Kootwijkerbroek blijven, wij kregen een leenauto mee.
Na een kleine week konden wij de auto weer ophalen. Er was een toevoeging ingedaan voor het vuil. Er moest even met de auto gereden worden. Helaas was het probleem na 3 weken rijden nog niet verholpen. Wij konden de auto weer brengen en er zou weer een leenauto klaar staan...echt super! Wij zouden de auto niet eerder mee krijgen voordat het probleem verholpen was. Wij hebben inmiddels de auto terug en ik moet zeggen....na de nodige "start" problemen, waarmee wij het plezier van een andere auto hebben overgeslagen...rijden wij nu met veel plezier dankzij de uitstekende service van Budding Auto´s in onze "nieuwe" auto!


Ja, ik beveel dit aan

Roland & Anja uit Oostzaan

13-04-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Twello

10-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk ontvangst met koffie en goede service en advies....
Auto gekocht bij hun en in onderhoud en heb er veel plezier van.


Ja, ik beveel dit aan

Alon uit Rosmalen

04-04-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Panoramadak van mijn BMW X5 was kapot. Zeer goedkoop en vakkundig gerepareerd. Bij het ophalen van de auto liet de monteur foto's zien wat hij allemaal gerepareerd heeft. Geeft veel vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Soest

29-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige wagen gekocht, met toewijding en plezier voor ons uitgezocht.
Na een volledige beurt en keurig opgepoetst ( als nieuw) aan ons afgeleverd.
Een garage waar eer van je werk en kwaliteit hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

Enrico uit Nieuwerkerk a/d IJssel

18-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb in 2010 mijn auto bij Budding gekocht na goed en gedegen advies. Er werd ruim de tijd genomen. Garantie werkzaamheden werden zonder probleem uitgevoerd.

Het onderhoud wordt professioneel uitgevoerd en is goed betaalbaar.

Er wordt met de klanten meegedacht en als klant word je voldoende op de hoogte gehouden over eventuele aanvullende kosten tijdens het onderhoud/keuren.

Dus mijn conclusie is een goed bedrijf met hart voor het vak en zeer hoge klant tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Ermelo

05-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

INGRID uit KOOTWIJKERBROEK

11-01-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze denken met de klant mee!! Als er iets is met de auto is bellen ze altijd op! een pluspunt ben anders gewend!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Rhoon

28-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben onze auto geruild voor BMW 3 serie. Toen we wegreden was er een klein probleem ontstaan we zijn terug gereden naar ze hebben gelijk voor ons in orde gemaakt terwijl het sluitingstijd was. Daarna waren nog 2 andere problemen ontstaan contact gehad met de garage konden de auto gelijk terug brengen voor reparatie. Budding is zo klantvriendelijk en de service is gewoon zo perfect dat het eigenlijk niet te beschrijven is. Wij geven jullie 10 +++++++++++.één ding is zeker voor alle beurten komen wij gewoon vanuit rotterdam naar jullie toe en zullen altijd over jullie hebben. Met vriendelijke groet Familie Yilmaz. Wij bevelen Buddung garage zeker voor iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Goos uit Kootwijkerbroek

04-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto een bmw 530d die ik elders gekocht had en bij Budding in onderhoud was, kreeg problemen. Daarvoor kreeg ik een een X3 als vervangend vervoer die ik op vakantie mocht gebruiken ! Daarnaast heb ik een andere auto gekocht, helemaal naar het zin, die er puik uit ziet. Dit in vertrouwen zonder dat ik de auto zelf gezien heb....


Ja, ik beveel dit aan