Beoordelingen Budding Auto's

9,2
159 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
111 t/m 120 van 159 beoordelingen

J uit Barneveld

27-08-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Helmond

15-08-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super reparatie van mijn panorama dak. Vriendelijke mensen met duidelijk een hoop kennis van BMW.


Ja, ik beveel dit aan

Raemon uit Ede

29-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen met Budding Auto's zijn zeer goed. Beleefde mensen, goede service en ze zijn eerlijk over wat er aan je auto moet gebeuren en de kosten. Ook als je een beperkt budget hebt, wordt er mee gedacht om tot de beste oplossing te komen.
De occasions staan er verzorgd, schoon en onderhouden bij, wat een vertrouwd gevoel geeft. Naast het onderhoud voor mijn yougtimer, ben ik hier vorig jaar ook geweest voor de aanschaf van een tweedehands diesel. Deze reed werkelijk perfect, voor een zeer redelijke prijs. Al met al dus zeer aan te raden als je een goede betrouwbare auto zoekt, of degelijk onderhoud aan je auto wilt laten gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Barneveld

14-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Arnhem

19-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wrang toeval...
Gisteren heb ik mijn BMW 530d touring ingeruild voor een nieuwer model, erg tevreden over de gang van zaken. Later die zelfde dag heeft mijn oude auto het begeven en stond ik met mijn hele gezin langs de A12, niet ter plekke te repareren door de ANWB. Na contact met Henk Budding stelde hij meteen voor om de auto naar Kootwijkerbroek te laten slepen. Uiteindelijk stonden Henk en zijn vrouw om middernacht voor mij klaar met de leenauto, die ik kan houden tot mijn nieuwe auto afgeleverd wordt. Ik denk dat er weinig bedrijven zijn, waar je op een dergelijke service kunt rekenen. Henk Budding heeft er in ieder geval een nieuwe vaste klant bij!


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Harderwijk

15-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service van Budding auto´s. Wij hebben na een zeer prettig verkoop gesprek hier een andere auto gekocht. Helaas had de auto binnen een week startproblemen. Wij konden gelijk terecht in de garage en de auto moest in Kootwijkerbroek blijven, wij kregen een leenauto mee.
Na een kleine week konden wij de auto weer ophalen. Er was een toevoeging ingedaan voor het vuil. Er moest even met de auto gereden worden. Helaas was het probleem na 3 weken rijden nog niet verholpen. Wij konden de auto weer brengen en er zou weer een leenauto klaar staan...echt super! Wij zouden de auto niet eerder mee krijgen voordat het probleem verholpen was. Wij hebben inmiddels de auto terug en ik moet zeggen....na de nodige "start" problemen, waarmee wij het plezier van een andere auto hebben overgeslagen...rijden wij nu met veel plezier dankzij de uitstekende service van Budding Auto´s in onze "nieuwe" auto!


Ja, ik beveel dit aan

Roland & Anja uit Oostzaan

13-04-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Twello

10-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk ontvangst met koffie en goede service en advies....
Auto gekocht bij hun en in onderhoud en heb er veel plezier van.


Ja, ik beveel dit aan

Alon uit Rosmalen

04-04-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Panoramadak van mijn BMW X5 was kapot. Zeer goedkoop en vakkundig gerepareerd. Bij het ophalen van de auto liet de monteur foto's zien wat hij allemaal gerepareerd heeft. Geeft veel vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Soest

29-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige wagen gekocht, met toewijding en plezier voor ons uitgezocht.
Na een volledige beurt en keurig opgepoetst ( als nieuw) aan ons afgeleverd.
Een garage waar eer van je werk en kwaliteit hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan