Beoordelingen Budding Auto's

9,2
159 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
121 t/m 130 van 159 beoordelingen

Enrico uit Nieuwerkerk a/d IJssel

18-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb in 2010 mijn auto bij Budding gekocht na goed en gedegen advies. Er werd ruim de tijd genomen. Garantie werkzaamheden werden zonder probleem uitgevoerd.

Het onderhoud wordt professioneel uitgevoerd en is goed betaalbaar.

Er wordt met de klanten meegedacht en als klant word je voldoende op de hoogte gehouden over eventuele aanvullende kosten tijdens het onderhoud/keuren.

Dus mijn conclusie is een goed bedrijf met hart voor het vak en zeer hoge klant tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Ermelo

05-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

INGRID uit KOOTWIJKERBROEK

11-01-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze denken met de klant mee!! Als er iets is met de auto is bellen ze altijd op! een pluspunt ben anders gewend!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Rhoon

28-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben onze auto geruild voor BMW 3 serie. Toen we wegreden was er een klein probleem ontstaan we zijn terug gereden naar ze hebben gelijk voor ons in orde gemaakt terwijl het sluitingstijd was. Daarna waren nog 2 andere problemen ontstaan contact gehad met de garage konden de auto gelijk terug brengen voor reparatie. Budding is zo klantvriendelijk en de service is gewoon zo perfect dat het eigenlijk niet te beschrijven is. Wij geven jullie 10 +++++++++++.één ding is zeker voor alle beurten komen wij gewoon vanuit rotterdam naar jullie toe en zullen altijd over jullie hebben. Met vriendelijke groet Familie Yilmaz. Wij bevelen Buddung garage zeker voor iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Goos uit Kootwijkerbroek

04-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto een bmw 530d die ik elders gekocht had en bij Budding in onderhoud was, kreeg problemen. Daarvoor kreeg ik een een X3 als vervangend vervoer die ik op vakantie mocht gebruiken ! Daarnaast heb ik een andere auto gekocht, helemaal naar het zin, die er puik uit ziet. Dit in vertrouwen zonder dat ik de auto zelf gezien heb....


Ja, ik beveel dit aan

Jelmar uit Harderwijk

29-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In het voorjaar een 2e hands BMW 530d gekocht bij dit bedrijf.
De probleempjes die er in het begin waren allemaal in de garantie goed
verholpen.Hier ben je als 2e handsrijder van een BMW nog welkom in
tegenstelling tot de merkdealers.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Harskamp

27-11-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service, altijd leen auto klaar en bellen altijd netjes eerst over wat er aan vervanging toe is!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Kootwijkerbroek

20-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb net mijn tweede BMW daar gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

erik uit apeldoorn

08-10-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer prettig bedrijf met kwaliteit en meedenk vermogen en altijd een prettige service en niet te duur


Ja, ik beveel dit aan

p uit barneveld

04-10-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan