Beoordelingen Budding Auto's

9,2
139 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
121 t/m 130 van 139 beoordelingen

Paul uit Nijkerk

09-01-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen met dit bedrijf. Aardige mensen, goede service en goede auto's. Ik kan dit bedrijf echt aanraden voor onderhoud en eventuele aankoop van een top-occasion!
Ga zo door, mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Barneveld

08-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al enkele jaren klant, Budding Auto's heeft altijd een goede service en klantvriendelijk en gemotiveerd personeel, ook top dat je een leenauto meekrijgt. Je word altijd geïnformeerd over de kosten en wat ze met onderhoud of APK moeten repareren/vervangen. Kortom: zeer tevreden over dit bedrijf.

Budding, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Barneveld

30-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mooie nette werkplaats ,snelle service ,goed gemotiveerd vriendelijk personeel !!! En verstand van zaken ,voor een mooie prijs.wat wil een klant nog meer ?? Buding Auto's Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Barneveld

30-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit WOUDENBERG

30-12-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jaren klant, en onlangs een andere auto hier gekocht. Dit is echt een top bedrijf.
Altijd een goede service, snel, betrouwbaar, en ook de prijzen zijn goed.
Personeel is erg klantgericht, en vriendelijk. een voorbeeldbedrijf voor de branche.
Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Alice uit Kootwijkerbroek

28-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Berno uit Didam

28-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een andere auto hier gekocht. Uitstekende service en een deskundige eigenaar met een persoonlijke "touch". Een warm familiebedrijf met hart voor de zaak.

Wij wensen jullie een geweldig 2012 met alle goeds in het nieuwe jaar.


Ja, ik beveel dit aan

jelmer uit Barneveld

27-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto voor een grote beurt gebracht. Telefonisch contact gehad na inspectie over wat te vervangen, geen extra onverwachte kosten dus. Gratis leenauto.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit kootwijkerbroek

23-12-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben dit jaar een andere auto bij dit bedrijf gekocht
we hebben er heel veel plezier van.
keurig goed,vakkundig en snel geholpen.
we zijn inmiddels al jaren klant daar je kunt er ook goed terecht voor onderhoud,apk en vooral voor storingen ze hebben daar tenminste goede apparatuur voor.
100% tevreden ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Kootwijkerbroek

23-12-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jong, vlot, enthousiast, dynamisch groeiend bedrijf. Waarbij prijs, klant, service centraal staan!


Ja, ik beveel dit aan