Beoordelingen Budding Auto's

9,2
156 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
131 t/m 140 van 156 beoordelingen

Anoniem

20-02-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-02-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-01-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring tot nu toe is zeer goed.
Geen enkele reden tot ontevredenheid.
Prima service, komt afspraak na, is klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Garderen

23-01-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Zeer vriendelijke mensen die weten waren ze het over hebben. Een zekere aanrader als je op zoek bent naar een BMW.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit barneveld

14-01-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaringen met het budding auto's zijn goed. Ik heb me auto er gekocht en heb de auto inmiddels al zeven jaar.
Jaarlijks wordt de auto hier gekeurd en er wordt altijd netjes overlegd als er iets moet worden gerepareerd wat wat duurder is.
Als je belt op bijv. zaterdagmiddag na 17.00 proberen ze je altijd nog te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijkerk

12-01-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-01-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nijkerk

09-01-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen met dit bedrijf. Aardige mensen, goede service en goede auto's. Ik kan dit bedrijf echt aanraden voor onderhoud en eventuele aankoop van een top-occasion!
Ga zo door, mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Barneveld

08-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al enkele jaren klant, Budding Auto's heeft altijd een goede service en klantvriendelijk en gemotiveerd personeel, ook top dat je een leenauto meekrijgt. Je word altijd geïnformeerd over de kosten en wat ze met onderhoud of APK moeten repareren/vervangen. Kortom: zeer tevreden over dit bedrijf.

Budding, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Barneveld

30-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mooie nette werkplaats ,snelle service ,goed gemotiveerd vriendelijk personeel !!! En verstand van zaken ,voor een mooie prijs.wat wil een klant nog meer ?? Buding Auto's Top!!!


Ja, ik beveel dit aan