Beoordelingen Budding Auto's

9,2
164 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
151 t/m 160 van 164 beoordelingen

Alice uit Kootwijkerbroek

28-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Berno uit Didam

28-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een andere auto hier gekocht. Uitstekende service en een deskundige eigenaar met een persoonlijke "touch". Een warm familiebedrijf met hart voor de zaak.

Wij wensen jullie een geweldig 2012 met alle goeds in het nieuwe jaar.


Ja, ik beveel dit aan

jelmer uit Barneveld

27-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto voor een grote beurt gebracht. Telefonisch contact gehad na inspectie over wat te vervangen, geen extra onverwachte kosten dus. Gratis leenauto.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit kootwijkerbroek

23-12-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben dit jaar een andere auto bij dit bedrijf gekocht
we hebben er heel veel plezier van.
keurig goed,vakkundig en snel geholpen.
we zijn inmiddels al jaren klant daar je kunt er ook goed terecht voor onderhoud,apk en vooral voor storingen ze hebben daar tenminste goede apparatuur voor.
100% tevreden ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Kootwijkerbroek

23-12-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jong, vlot, enthousiast, dynamisch groeiend bedrijf. Waarbij prijs, klant, service centraal staan!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Harderwijk

22-12-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Leuk bedrijf. Helpen je goed en snel. Je kunt er altijd terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Evan uit Barneveld

22-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

E.J. uit Uddel

22-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Langbroek

21-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel, snelle service, mooie auto's (we hebben begin dit jaar een auto bij je gekocht), mooi bedrijf en nette werkplaats, keurige prijzen, betrouwbaar en professioneel


Ja, ik beveel dit aan

H uit Kootwijkerbroek

21-12-2011
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze helppeen je snel


Ja, ik beveel dit aan