Beoordelingen Budding Auto's

9,2
139 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
31 t/m 40 van 139 beoordelingen

Carl uit Dronten

30-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had met mijn BMW 530i (E60) een serieus en gecompliceerd probleem wat zich ook nog eens niet altijd voordeed (afslaan van de motor). Via een kennis bij Budding terechtgekomen nadat ik reeds 750 euro kwijt was bij andere garages zonder dat het probleem was verholpen. Na een zeer uitgebreide en gedegen diagnose en een goede terugkoppeling over de uit te voeren werkzaamheden is het probleem nu helemaal verholpen. Ook over de kosten werd ik telkens op de hoogte gehouden, zodat ik niet verrast werd toen ik de nota kreeg. Nadeel is wel dat ondanks dat op de factuur staat dat je binnen 14 dagen dient te betalen, dit niet mogelijk was en direct bij afhalen betaald diende te worden. Dat vertrouwen moet nog even groeien.

Ik ben uitermate tevreden over de deskundigheid van dit bedrijf en vertrouw jullie mijn auto graag toe.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Leidschendam

17-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja dit is een bedrijf waar ze nog echt kunnen repareren en niet alleen de computer uitlezen en daarna een module of een onderdeel compleet vervangen. Nee echt in de materie duiken en achterliggende problemen bekijken vervolgens met de juiste oplossing komen. Ik heb respect voor deze vakmensen.


Ja, ik beveel dit aan

Cox uit Achterveld

07-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Hilversum

27-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht bij Budding Auto's. Eerlijk, zeer goede service en prima nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Alphen aan de Rijn

27-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weer functioneel maken van het panoramadak van mijn 5-serie E-61. Kanteldeel buiten werking gesteld en schuifdelen hersteld. Nieuwe rubberpakking, zodat niet alleen het dak weer gebruikt kan worden. maar ook fluisterstil in gesloten toestand! Vriendelijke en kundige vaklieden met gevoel voor perfectie. Absoluut een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Marlon uit Amsterdam

26-06-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs mijn derde auto bij Budding Auto's gekocht. Ben zeer tevreden over de deskundige medewerkers die met een no-nonsence mentaliteit snel en vakkundig elk probleem oplossen of onderhoud uitvoeren. Eigenaar Henk is klantgericht, vriendelijk en recht door zee. Kortom een prima bedrijf met een uitstekende kwaliteit en service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2016
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Vleuten

21-06-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service,klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ermelo

15-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf service is echt top je word hier als mens behandelt en niet als een nummer


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Apeldoorn

08-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan