Beoordelingen Budding Auto's

9,2
154 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
41 t/m 50 van 154 beoordelingen

Gert uit Kootwijkerbroek

20-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Twello

19-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Barneveld

19-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de eerste keer een gebruikte auto bij deze BMW specialist aangeschaft. Eigenaar Budding is verder enthousiaste, vriendelijke en aanstekelijke verkoper. Goed uitgeruste werkplaats, vakkundig en vriendelijk werkplaats personeel.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit voorthuizen

06-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar lof prima service


Ja, ik beveel dit aan

M uit Barneveld

05-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf met super service!!
Al jaren hier klant en klant is hier echt koning.


Ja, ik beveel dit aan

Carl uit Dronten

30-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had met mijn BMW 530i (E60) een serieus en gecompliceerd probleem wat zich ook nog eens niet altijd voordeed (afslaan van de motor). Via een kennis bij Budding terechtgekomen nadat ik reeds 750 euro kwijt was bij andere garages zonder dat het probleem was verholpen. Na een zeer uitgebreide en gedegen diagnose en een goede terugkoppeling over de uit te voeren werkzaamheden is het probleem nu helemaal verholpen. Ook over de kosten werd ik telkens op de hoogte gehouden, zodat ik niet verrast werd toen ik de nota kreeg. Nadeel is wel dat ondanks dat op de factuur staat dat je binnen 14 dagen dient te betalen, dit niet mogelijk was en direct bij afhalen betaald diende te worden. Dat vertrouwen moet nog even groeien.

Ik ben uitermate tevreden over de deskundigheid van dit bedrijf en vertrouw jullie mijn auto graag toe.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Leidschendam

17-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja dit is een bedrijf waar ze nog echt kunnen repareren en niet alleen de computer uitlezen en daarna een module of een onderdeel compleet vervangen. Nee echt in de materie duiken en achterliggende problemen bekijken vervolgens met de juiste oplossing komen. Ik heb respect voor deze vakmensen.


Ja, ik beveel dit aan

Cox uit Achterveld

07-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Hilversum

27-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht bij Budding Auto's. Eerlijk, zeer goede service en prima nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Alphen aan de Rijn

27-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weer functioneel maken van het panoramadak van mijn 5-serie E-61. Kanteldeel buiten werking gesteld en schuifdelen hersteld. Nieuwe rubberpakking, zodat niet alleen het dak weer gebruikt kan worden. maar ook fluisterstil in gesloten toestand! Vriendelijke en kundige vaklieden met gevoel voor perfectie. Absoluut een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan