Beoordelingen Budding Auto's

9,2
139 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
41 t/m 50 van 139 beoordelingen

Anoniem

05-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mini Cooper S gekocht.
Zeer tevreden over de service en Henk (eigenaar) is erg klantvriendelijk!
Een eerlijk en vakkundig bedrijf.
Hier koop je met een goed gevoel een nette en eerlijke auto!
Echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Almere

24-02-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

RON uit PURMEREND

17-02-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik ben meerderen keren voor mijn bmw 520i bij de bmw dealer geweest voor een motor storing maakte mij niet blij met zeer hoge kosten ik ben hier na verder gaan zoeken en kwam bij Budding auto terecht deze mensen kwamen direct vriendelijk over dat heb je niet bij de bmw erg onvriendelijk je bent daar een nr en bij Budding auto een klant erg tevreden toppie GR RH.Majenburg


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Laren

09-02-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima garage met deskundige medewerkers en die echt klantgericht zijn. Goede service, komen afspraken na en denken graag mee.


Ja, ik beveel dit aan

Feddo uit Naarden

05-02-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een aantal jaren geleden alweer kwam ik voor het eerst bij Budding voor problemen met het panoramadak van een BMW 5 serie. Sindsdien ben ik een vaste en tevreden klant, nu met een BMW uit de 3 serie. De nuchterheid, eerlijke aanpak en vakmanschap zorgt ervoor dat ik tevreden vanuit Naarden naar Kootwijkerbroek rijd.


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Barneveld

01-02-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week mijn 5 de auto bij budding autos gekocht, alweer een perfecte auto, auto ziet er perfect en netjes uit en altijd eerlijke autos met eerlijke kilometers, ook voor het onderhoud kun je perfect bij budding auto's zijn altijd een goede diagnose die goed betaalbaar is


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Zeist

20-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele professionele en snelle afwikkeling van aankoop. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

O. uit Barneveld

01-01-2016
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Douwe uit Amsterdam

21-12-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar weken geleden een gebruikte BMW Z4 gekocht bij Budding Auto's. Er bleken helaas wat gekke dingen te zitten in het electrische circuit en de radio hield ermee op. Beide zaken kosteloos vervangen en/of gerepareerd en kreeg ook kosteloos een leenauto mee. Kortom, superservice. Heb er alle vertrouwen in dat mijn BMW het nu tijden goed gaat doen. Zal ook voor onderhoud en reparaties naar ze toe gaan in de toekomst. Hartelijk dank voor de prettige dienstverlening!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Barneveld

04-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Maandagmorgen 10 oktober 8.15 net op weg naar school hield onze BMW ermee op, sloeg niet meer aan! Henk gebeld en die stond er binnen een kwartier om de auto op te laden! Mee gereden naar kootwijkerbroek daar stond de leen auto al klaar! Volgende dag onze eigen auto weer opgehaald! Top service!!


Ja, ik beveel dit aan