Beoordelingen Buist Auto's

8,7
153 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 153 beoordelingen

Gert uit Farmsum

11-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, klantvriendelijk, antwoord op gestelde vragen, keurige showroom ziet er schoon en netjes uit, niet opdringerig, maw een garage waar je graag weer terug komt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-12-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Hendrik1978@hotmail.com

28-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Hartstike goed en behulpbaar auto handelaar


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Maarssen

28-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met aankoop van onze gebruikt alfa Romeo. Al de afspraken die gemaakt zijn voor de aflevering zijn meer dan na gekomen. Ik kan Buist auto dan ook zeer aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Henk en Ria uit Grolloo

20-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben dit bedrijf als zeer prettig en deskundig ervaren, wij waren er voor de 1e keer maar voelden ons er meteen thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Aalbert uit Groningen

13-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: deskundig, betrouwbaar en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-09-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mic uit Assen

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ivar is super vriendelijk en komt zijn afspraken altijd na. Dat maakt dat een ieder met een gerust hart een voertuig kan aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was voor ons een behoorlijk eind rijden vanuit huis, maar zeker de moeite waard. De auto stond er nog mooier bij dan beschreven was. Klein bedrijf, prettig vriendelijke ontvangst, zeer toegankelijk.
Niet onbelangrijk....'afspraak is afspraak'.


Ja, ik beveel dit aan

Teun

12-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot nu toe heel goed. De bij Buist aangeschafte auto krijgt nog een garantie reparatie. Ik ga er van uit dat dit goed wordt verholpen.


Ja, ik beveel dit aan