Beoordelingen Buist Auto's

8,7
159 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Eric uit Ten Boer

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

g uit Franeker

05-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Co uit Nieuw-Roden

05-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kenden het bedrijf niet. Bij navraag bleek het om een goed lopend bedrijf te gaan waardoor wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan.
Een mooi berijf met mooie auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Haren

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd zeer vriendelijk en goed geholpen. Dit keer een zoekopdracht gegeven voor een andere (gebruikte) auto. Ze hebben de juiste auto gevonden binnen niet al te lange tijd. Gedurende het traject zijn we altijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Almere

22-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze eerste indruk was meteen goed. De auto waar wij in geintresreed waren hebben wij op onze gemak in de showroom kunnen bekijken. Verdere afhandeling is prima verlopen, de eigenaar Ivar heeft ons regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen richting de aflever datum. Bij aflevering van de auto nam Ivar ruim de tijd om ons tevreden weg te laten rijden. Tegen de tijd dat wij weer aan een andere auto toe zijn zullen we zeker weer bij Buist auto’s kijken.
Groet fam. M. Ladurner


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Assen

21-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel ellende met mijn auto heb ik besloten na advies van mijn vader een auto te kopen bij buist. Hele goede service, leuke mensen met goede humor. Service is nergens wat op aan te merken! Kortom, ja.. hier kom ik volgende keer weer!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Farmsum

11-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, klantvriendelijk, antwoord op gestelde vragen, keurige showroom ziet er schoon en netjes uit, niet opdringerig, maw een garage waar je graag weer terug komt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-12-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Hendrik1978@hotmail.com

28-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Hartstike goed en behulpbaar auto handelaar


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Maarssen

28-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met aankoop van onze gebruikt alfa Romeo. Al de afspraken die gemaakt zijn voor de aflevering zijn meer dan na gekomen. Ik kan Buist auto dan ook zeer aanraden.


Ja, ik beveel dit aan