Beoordelingen Buist Auto's

8,7
181 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 181 beoordelingen

Gerard uit Assen

16-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, diverse goede gebruikte auto's


Ja, ik beveel dit aan

jcj uit Assen

12-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam, Vind het jammer dat ik nu al (13000km ) naar ander banden moet gaan kijken omdat er te weinig profiel op zit. Als je halfjaar garantie heb op zo jongen auto dat dan al 2 banden moet vervangen. Dat pas niet bij een BOVAG garantie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Groningen

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend autobedrijf. Goed geholpen, keurig voorkomen en nog steeds bijzonder tevreden met mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Assen

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wederom een prachtige en betrouwbare auto gekocht bij Buist Auto’s. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Assen

08-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

B uit Vlagtwedde

03-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht ervaring met Buist auto's. Kia Ceed gekocht met garantie. Meteen na het ophalen al een flinke storing in de auto. Tot twee keer toe was de garage niet kundig genoeg om dit probleem te vinden en te repareren. Uiteindelijk hebben we de auto terug verkocht (met flink verlies) omdat we het vertrouwen kwijt waren in de auto en de garage. Slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen.


Annet uit Winschoten

22-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, zeer tevreden en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

B.J uit Steenwijk

18-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was de eerste keer dat ik met auto Buist zaken heb gedaan en heeft bij mij een zeer goede indruk achterge-
laten.Ik ben rustig benadert nadat ik zelf eerst even rustig heb kunnen rondkijken.Mijn vragen zijn naar mijn mening eerlijk beantwoord, dus niet van die vage verhalen dat je denkt van het zal wel.
goede prijs voor mijn inruil, vlotte afhandeling voor aflevering. klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit epe

17-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan