Beoordelingen Buitendijk

9,4
88 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Desiree uit Emmen

28-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Word altijd erg goed geholpen. Kan ook direct langs komen zodra ik een probleem met mijn auto heb.. En dan word er direct naar gekeken en het probleem verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Peter Buitendijk levert al jarenlang een professionele en betrouwbare service. Hij is kundig en heeft kennis van zaken, voert uitsluitend noodzakelijke reparaties uit en bespreekt deze van tevoren, zodat je als klant precies weet waar je aan toe bent. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marie-José uit Oldenzaal

26-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kan Bedrijf Buitendijk zonder meer aanbevelen : deskundigheid, klant-betrokkenheid en service staan er garant voor continue auto-mobiliteit


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Stadskanaal

15-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Emmen

06-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar, eerlijk en professioneel. Iemand die zelf ook echt houdt van auto's. Ook geeft hij goede uitleg en eventueel ook foto's.


Ja, ik beveel dit aan

Mats uit Wierden

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate positieve ervaring, Peter heeft mij goed geadviseerd en heeft een zeer brede technische kennis van auto's. Doet net dat beetje extra en ik ben blij van ik mijn eerste auto bij hem heb gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Tommy uit Oldebroek

28-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangst en efficiënte en snelle service. Alles wordt netjes uitgelegd en als er iets van de auto uit de toon valt wordt dit ook vertelt. Als ik vragen had dan werden deze netjes beantwoord mits hier geen kennis van was dan werd dat ook eerlijk vertelt. Geen sluwe verkopers praatjes maar gewoon eerlijke service. Goede adviezen gekregen i.v.m. de reparaties die ik zelf kan uitvoeren. Er wordt je niets opgedrongen en reparaties worden pas gedaan als je dat zelf aangeeft. Kortom een betrouwbare en zeer deskundige service.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Emmen

20-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een betrouwbare en vriendelijke garage, waar de eigenaar verstand van zaken heeft. Beide auto's worden professioneel onderhouden, reparaties worden vooraf besproken en toegelicht en te vervangen onderdelen worden getoond, waarbij uitleg wordt gegeven waarom de vervanging nodig is. De prijs/kwaliteitverhouding is eerlijk. Een professionele garage, in alle opzichten.


Ja, ik beveel dit aan

Roelof J D uit Emmen

10-11-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende ervaring. Bij reparaties is duidelijk wat er gedaan is. Afspraken worden nagekomen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Zeer goed!.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Wildervank

14-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, vriendelijk geholpen, Goed advies en verstand van zaken.


Ja, ik beveel dit aan