Beoordelingen C Gallery

9,2
48 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Co uit Nijenburg 1613lb

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie auto's daar. Geweldige mensen.
Héél vakkundig.
Super bediening.
Gauw heen gaan voor je iets mist.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Anna Paulowna

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel goed contact gehad met Chris. Niets is teveel en dienstverlening en service zijn van ouderwets niveau door jonge gasten. Top! Ze weten waarover ze het hebben en hebben een goede neus voor mooie en bijzondere auto’s. Ben heel positief verrast door dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Heemstede

24-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer een maand geleden een BMW X5 4.0d met Bovag-garantie aangekocht bij Chris. De inruil van mijn oude auto is voorspoedig verlopen. Chris blijkt een gedreven, jonge ondernemer (met een passie voor exclusieve auto’s) die klanttevredenheid echt belangrijk vindt.

De X5 bleek na de aankoop toch een onverwacht mankement te hebben. Schokkerig rijden bleek het gevolg van een overmatige slijtage van de tussenbak. Chris heeft de kostbare revisie bij BMW-specialist Molenaar laten uitvoeren. Bovendien is daar de versnellingsbak gespoeld en het airco-systeem bijgevuld.

De eerste teleurstelling over de mankementen heeft ondertussen plaatsgemaakt voor grote tevredenheid over de manier waarop deze door Chris zijn aangepakt en opgelost.

Ik kan een ieder aanraden zaken te doen met C Gallery als je er een fraai exemplaar ziet staan!


Ja, ik beveel dit aan

Silvia uit Berkhout

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij C Gallery Occasions een prachtige Audi A3 Sportback aangeschaft. Erg tevreden over de afhandeling en service. Veel mooie en frisse handel!

Chris hartelijk dank voor het uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wijchen

01-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte Tesla Model S gezien, naar Nibbixwoud gereden en vervolgens gekocht met 6 maanden BOVAG garantie.
Ik heb twee auto's ingeruild, een Mercedes SLK en een Audi A3 e-tron. Prima dat dat kon.
De eigenaar Cris is beide auto's bij mij thuis komen ophalen en heeft de gekochte Tesla bij mij thuis afgeleverd.

De gebruikte Tesla was alleen niet opgenomen in de bedrijfsvoorraad en daardoor ontstonden er wat onduidelijkheden voor de overschrijving en is de auto pas 5 dagen na de aflevering op mijn naam gesteld. Ook ontbrak de thuislader helaas. Dat had allemaal beter gekund.

Verder top service en prima contact met de eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Julianadorp

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, sympathieke eigenaar


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Marsum

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb nog nooit zo ‘n transparante en betrouwbare garage meegemaakt als c- Gallery. Wat een hartelijke en vertrouwen wekkende klantbehandeling! En ook nog eens een scherpe prijs van de gekochte Fiat Punto EVO én ook nog eens een goede inruilprijs. ( of extra korting op de aanschafprijs zogezegd)! Wat een service ! Als elke garage zo zijn klanten zou behandelen dan zou de autohandel snel zijn slechte naam kwijt zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zeddam

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden op marktplaats een mooie Audi A4 bij dit bedrijf gezien. Hier achteraan gebeld of de auto er nog was en of ze deze zouden willen vast houden ivm de reisafstand. Dit was geen probleem en daarbij als voorproefje een videogesprek gehad waarbij Chris de gehele auto liet zien. Op de afgesproken dag aangekomen en de auto was inderdaad zo netjes zoals belooft. Hierop snel tot een overeenkomst gekomen en de auto meegenomen. Helaas na 1 dag ging er een bobine kapot. Hierop contact opgenomen met de collega van Chris en het verhaal uitgelegd. Hierop te horen gekregen dat ik op hun kosten onder garantie de auto kon laten maken bij mijn eigen garage. HIer was ik erg blij mee gezien het toch ruim 2,5 uur rijden is. Al met al een net bedrijf met mooie autos en ze lossen eventuele problemen met de auto na aanschaf keurig op zoals het hoort. Dit heb ik helaas al eens anders mee mogen maken. Alle lof voor Chris en zijn collega's.


Ja, ik beveel dit aan

Van der Does uit Zuid-Scharwoude

02-08-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb gebruik gemaakt van de verkoopservice en dat kan ik iedereen van harte aanbevelen. Je auto staat wordt verkoop klaar gemaakt, via diverse kanalen te koop aangeboden en je kunt hem uit de verzekering en wegenbelasting halen. De auto staat veilig en proefritten of biedingen worden met zorg afgehandeld. Potentiële kopers kunnen gebruik maken van de financierings mogelijkheden en garantie. Ik werd goed geïnformeerd over de voortgang en over de commissie. Ondanks de lastige markt voor diesels,
hebben Cris en zijn collega’s mijn Mini one diesel tegen een prima prijs weten te verkopen.
Nieuwsgierig geworden? Ga eens kennismaken!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hoorn

02-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en deskundige verkoper bij de aanschaf van mijn Porsche. Geen fratsen en eerlijk, kortom een prima dealer!


Ja, ik beveel dit aan