Beoordelingen C Gallery

9,1
34 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Kerem uit Almere

27-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, goed geholpen. Mooie inruil prijs en dus een goede deal gemaakt..


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Den Helder

25-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring bij dit bedrijf! Prachtige Mercedes CLA 2015 hier gekocht. Alle gemaakte afspraken zijn netjes na gekomen en communicatief erg sterk. Ga zo door heren.


Ja, ik beveel dit aan

Iman uit Amsterdam

24-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb met plezier C Gallery in vertrouwen genomen om mij auto namens mij te verkopen. Ben zeer content met de eind resultaat.

Aanbeveling!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Amsterdam

24-05-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto in goed overleg verkocht en zeer snel geld op de rekening zeer betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Giordy uit Amstelveen

24-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf, vakkundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Wognum

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met het bedrijf is zeer positief en ik raad mensen ook zekker aan om hier een kijkje te gaan nemen voor een goede betaalbare auto met deskundig advies!


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Gouderak

14-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima zaken gedaan. Snelle onderhandeling en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Johny uit Marrum

03-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een snelle reactie op een inruilvoorstel,die ik per email vroeg,en het telefonische antwoord dat ik hierop kreeg,was voor ons een reden om naar c gallery nibbixwoud te ‘reizen’.keurige inruil-prijs voor onze ‘oude auto’ gekregen op een scherp geprijsde auto.prima uitleg over de be-oogde auto en geen ‘gepush’...



Ja, ik beveel dit aan

furkan uit medemblik

24-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Den Haag

19-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn auto ingeruild bij C Gallery voor een mooie, goed onderhouden Nissan. Zeer goede service en klantvriendelijkheid op en top. Complimenten voor Cris en zijn team. Keep up the good work !


Ja, ik beveel dit aan