Beoordelingen C Gallery

9,2
51 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Roy uit Volendam

17-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Professioneel, goed bereikbaar en betrokken bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-12-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Familie Witteman uit Purmerend

20-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Binnen onze familie zijn er al 3 auto’s die bij C-Gallery zijn aangeschaft en nog altijd met veel plezier in gereden wordt. Vandaag is de 4e er bij gekomen. Zeer prettig geholpen en zoals altijd goede inruilprijs voor onze auto.

Cris wederom bedankt voor het uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Co uit Nijenburg 1613lb

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie auto's daar. Geweldige mensen.
Héél vakkundig.
Super bediening.
Gauw heen gaan voor je iets mist.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Anna Paulowna

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel goed contact gehad met Chris. Niets is teveel en dienstverlening en service zijn van ouderwets niveau door jonge gasten. Top! Ze weten waarover ze het hebben en hebben een goede neus voor mooie en bijzondere auto’s. Ben heel positief verrast door dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Heemstede

24-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer een maand geleden een BMW X5 4.0d met Bovag-garantie aangekocht bij Chris. De inruil van mijn oude auto is voorspoedig verlopen. Chris blijkt een gedreven, jonge ondernemer (met een passie voor exclusieve auto’s) die klanttevredenheid echt belangrijk vindt.

De X5 bleek na de aankoop toch een onverwacht mankement te hebben. Schokkerig rijden bleek het gevolg van een overmatige slijtage van de tussenbak. Chris heeft de kostbare revisie bij BMW-specialist Molenaar laten uitvoeren. Bovendien is daar de versnellingsbak gespoeld en het airco-systeem bijgevuld.

De eerste teleurstelling over de mankementen heeft ondertussen plaatsgemaakt voor grote tevredenheid over de manier waarop deze door Chris zijn aangepakt en opgelost.

Ik kan een ieder aanraden zaken te doen met C Gallery als je er een fraai exemplaar ziet staan!


Ja, ik beveel dit aan

Silvia uit Berkhout

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij C Gallery Occasions een prachtige Audi A3 Sportback aangeschaft. Erg tevreden over de afhandeling en service. Veel mooie en frisse handel!

Chris hartelijk dank voor het uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wijchen

01-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte Tesla Model S gezien, naar Nibbixwoud gereden en vervolgens gekocht met 6 maanden BOVAG garantie.
Ik heb twee auto's ingeruild, een Mercedes SLK en een Audi A3 e-tron. Prima dat dat kon.
De eigenaar Cris is beide auto's bij mij thuis komen ophalen en heeft de gekochte Tesla bij mij thuis afgeleverd.

De gebruikte Tesla was alleen niet opgenomen in de bedrijfsvoorraad en daardoor ontstonden er wat onduidelijkheden voor de overschrijving en is de auto pas 5 dagen na de aflevering op mijn naam gesteld. Ook ontbrak de thuislader helaas. Dat had allemaal beter gekund.

Verder top service en prima contact met de eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Julianadorp

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, sympathieke eigenaar


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Marsum

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb nog nooit zo ‘n transparante en betrouwbare garage meegemaakt als c- Gallery. Wat een hartelijke en vertrouwen wekkende klantbehandeling! En ook nog eens een scherpe prijs van de gekochte Fiat Punto EVO én ook nog eens een goede inruilprijs. ( of extra korting op de aanschafprijs zogezegd)! Wat een service ! Als elke garage zo zijn klanten zou behandelen dan zou de autohandel snel zijn slechte naam kwijt zijn!


Ja, ik beveel dit aan