Beoordelingen C Gallery

9,1
40 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Van der Does uit Zuid-Scharwoude

02-08-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb gebruik gemaakt van de verkoopservice en dat kan ik iedereen van harte aanbevelen. Je auto staat wordt verkoop klaar gemaakt, via diverse kanalen te koop aangeboden en je kunt hem uit de verzekering en wegenbelasting halen. De auto staat veilig en proefritten of biedingen worden met zorg afgehandeld. Potentiële kopers kunnen gebruik maken van de financierings mogelijkheden en garantie. Ik werd goed geïnformeerd over de voortgang en over de commissie. Ondanks de lastige markt voor diesels,
hebben Cris en zijn collega’s mijn Mini one diesel tegen een prima prijs weten te verkopen.
Nieuwsgierig geworden? Ga eens kennismaken!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hoorn

02-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en deskundige verkoper bij de aanschaf van mijn Porsche. Geen fratsen en eerlijk, kortom een prima dealer!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Assendelft

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een top service!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Volendam

29-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb C Gallery de opdracht gegeven om een Porsche Targa voor me te zoeken. Binnen 3 weken had ik mijn droom auto voor de deur. Alles is in goed overleg gelopen en afspraken zijn tot op de puntjes na gekomen!

Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Monique van de Linde uit Castricum

21-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onwijs tevreden over het service en klantenzorg van dit bedrijf. Heb hier een mooie Audi A3 gekocht. Deze gaf na enige een tijd problemen aan de navigatie. Helaas bleek de auto net over de 6 maanden garantie te zijn en daarnaast vallen dit soort klachten normaal niet binnen de reguliere garantie. Toch is alles kosteloos en snel opgelost. Mannen ik kan niks anders zeggen dan onwijs bedankt! Hele dikke aanraader!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Haarlem

19-06-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede ervaring met C Gallery. Na dat ik twee manden mijn Porsche heb proberen te verkopen. Heb ik hun hulp ingeschakeld voor de verkoop, zij hebben dit zeer snel en professioneel opgepakt. De auto was binnen 2 weken verkocht en alles was super snel en netjes afgehandeld. Geld stond de zelfde dag nog op me rekening.

Heren bedankt voor het genomen moeite en goede service. Tot snel!


Ja, ik beveel dit aan

Kerem uit Almere

27-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, goed geholpen. Mooie inruil prijs en dus een goede deal gemaakt..


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Den Helder

25-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring bij dit bedrijf! Prachtige Mercedes CLA 2015 hier gekocht. Alle gemaakte afspraken zijn netjes na gekomen en communicatief erg sterk. Ga zo door heren.


Ja, ik beveel dit aan

Iman uit Amsterdam

24-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb met plezier C Gallery in vertrouwen genomen om mij auto namens mij te verkopen. Ben zeer content met de eind resultaat.

Aanbeveling!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Amsterdam

24-05-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto in goed overleg verkocht en zeer snel geld op de rekening zeer betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan