Beoordelingen C Gallery

9,0
29 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Tamara uit Wognum

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met het bedrijf is zeer positief en ik raad mensen ook zekker aan om hier een kijkje te gaan nemen voor een goede betaalbare auto met deskundig advies!


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Gouderak

14-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima zaken gedaan. Snelle onderhandeling en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Johny uit Marrum

03-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een snelle reactie op een inruilvoorstel,die ik per email vroeg,en het telefonische antwoord dat ik hierop kreeg,was voor ons een reden om naar c gallery nibbixwoud te ‘reizen’.keurige inruil-prijs voor onze ‘oude auto’ gekregen op een scherp geprijsde auto.prima uitleg over de be-oogde auto en geen ‘gepush’...



Ja, ik beveel dit aan

furkan uit medemblik

24-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Den Haag

19-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn auto ingeruild bij C Gallery voor een mooie, goed onderhouden Nissan. Zeer goede service en klantvriendelijkheid op en top. Complimenten voor Cris en zijn team. Keep up the good work !


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Hoorn

18-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Chris is een gedreven, eerlijke jongen die luistert naar de wens van de klant en goed weet waar hij het over heeft. Ben blij en zeer tevreden een auto gekocht te hebben bij C Gallery. Dank Chris!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Amsterdama

10-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden over de service.


Ja, ik beveel dit aan

Florian uit Westwoud

08-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend bedrijf met klantgerichte service.
Heeft mij enorm goed geholpen en zeer vriendelijk.
Toppers, zo doorgaan!


Ja, ik beveel dit aan

Gilbert uit Hoorn

08-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super sympathieke mensen. Erg behulpzaam. Luisteren goed naar wat de klant wil.


Ja, ik beveel dit aan

Annet uit Zwaag

08-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een klein, zuinig autootje en kwam bij deze garage terecht. Heel goed geholpen en ook nog wat kunnen onderhandelen over de prijs. Echt een aanrader! Goed en professioneel bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan