Beoordelingen C107GO.nl

9,4
137 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Koen uit Amstelveen

08-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg aardige mensen, betrouwbaar, deskundig, afspraak is afspraak, scherpe prijzen. Leenauto gratis mee en een kortingsbon voor heerlijke broodjes, auto staat weer gewasssen klaar, wat wil je nog meer? Jullie hebben weer een klant erbij!


Ja, ik beveel dit aan

Herjo uit Bennekom

01-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Ermelo

29-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb o.a. een grote beurt aan de C1 laten uitvoeren. Een bedrijf die er niet op uit is een hoge factuur te kunnen schrijven. Men gaf duidelijke uitleg over de slijtage van de remblokken en schijven en lieten het ook zien. Een steuntje van de achterdemper werd gelast i.p.v. dat de achterdemper vervangen werd. Kortom een betrouwbare garage!


Ja, ik beveel dit aan

Herjo uit Bennenkom

29-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

√únal uit Zoetermeer

19-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De koppeling van mijn citroen c1 automaat begon na 44000km te slippen. De citroen dealer vroeg meer dan het dubbele als bij C107GO.
Ik kon binnen 1 dag terecht in Lunteren. Ik heb ook een waardebon gekregen om in het dorp lekker te lunchen met een gratis leenauto.
De jongens zijn zeer vakkundig en zeer aan te bevelen. Bedankt jongens. Ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede service!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Arnhem

17-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb een grote beurt laten doen. Ben heel erg tevreden. Kom zeker terug. Raad dit bedrijf zeker aan als je een C107GO hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Fijnaart

15-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goed en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Nijkerk

10-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, mijn auto rijdt weer super!
Behulpzame jongens, denken mee in oplossingen.
Zonder twijfel kies ik de volgende keer deze garage weer.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Rotterdam

24-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gemoedelijk, oude jongens krentenbrood. Zelden kom je dit nog tegen. Hart voor zijn zaak, wil ook graag helpen waar die kan, draait nergens zijn hand voor om. Ik kom graag weerom als het nodig is, al woon ik ver weg.


Ja, ik beveel dit aan