Beoordelingen C107GO.nl

9,5
141 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 141 beoordelingen

Otto uit Amersfoort

16-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al enige tijd klant bij C107GO. Echt een TOP garage.
Groot verschil tov “merk ”dealer. De rekening valt mee ipv tegen wat vaker het geval is bij Toyota.
Bij het ophalen geen onverwachte kosten… Extra werk is eerder service dan uurtje factuurtje.
Werkzaamheden worden “gewoon” goed uitgevoerd waardoor je niet terug hoeft.
Ook is de auto netjes schoon en gewassen ipv vieze zwarte vingers op de lak. Mijn auto blijft hier in onderhoud. Echte liefhebbers voor het vak dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Baarn

08-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service tegen zeer redelijke prijzen


Ja, ik beveel dit aan

peter uit HAAFTEN

20-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kon direct terecht,zeer vriendelijk personeel, leen auto met waardebon voor Broodje Biezonder in het centrum.Auto keurig gemaakt en gewassen terug ontvangen.Prijs voor reparatie ook netjes, kortom een goed gevoel overgehouden van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Amersfoort

08-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldig goed bedrijf. Top service !! Heldere afspraken voor een betaalbare prijs. Zeer deskundig. TOP !!!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Amstelveen

08-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg aardige mensen, betrouwbaar, deskundig, afspraak is afspraak, scherpe prijzen. Leenauto gratis mee en een kortingsbon voor heerlijke broodjes, auto staat weer gewasssen klaar, wat wil je nog meer? Jullie hebben weer een klant erbij!


Ja, ik beveel dit aan

Herjo uit Bennekom

01-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Ermelo

29-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb o.a. een grote beurt aan de C1 laten uitvoeren. Een bedrijf die er niet op uit is een hoge factuur te kunnen schrijven. Men gaf duidelijke uitleg over de slijtage van de remblokken en schijven en lieten het ook zien. Een steuntje van de achterdemper werd gelast i.p.v. dat de achterdemper vervangen werd. Kortom een betrouwbare garage!


Ja, ik beveel dit aan

Herjo uit Bennenkom

29-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ünal uit Zoetermeer

19-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De koppeling van mijn citroen c1 automaat begon na 44000km te slippen. De citroen dealer vroeg meer dan het dubbele als bij C107GO.
Ik kon binnen 1 dag terecht in Lunteren. Ik heb ook een waardebon gekregen om in het dorp lekker te lunchen met een gratis leenauto.
De jongens zijn zeer vakkundig en zeer aan te bevelen. Bedankt jongens. Ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede service!


Ja, ik beveel dit aan