Beoordelingen C107GO.nl

9,5
141 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
11 t/m 20 van 141 beoordelingen

A uit Arnhem

17-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb een grote beurt laten doen. Ben heel erg tevreden. Kom zeker terug. Raad dit bedrijf zeker aan als je een C107GO hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Fijnaart

15-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goed en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Nijkerk

10-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, mijn auto rijdt weer super!
Behulpzame jongens, denken mee in oplossingen.
Zonder twijfel kies ik de volgende keer deze garage weer.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Rotterdam

24-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gemoedelijk, oude jongens krentenbrood. Zelden kom je dit nog tegen. Hart voor zijn zaak, wil ook graag helpen waar die kan, draait nergens zijn hand voor om. Ik kom graag weerom als het nodig is, al woon ik ver weg.


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Hilversum

17-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer eerlijke en transparante garage. Deze jongens zijn echte experts op het gebied van de c1, 107 en aygo. Ben hier al vaak geweest voor onderhoud en reparaties en elke keer weer super goed geholpen. Als er onderdelen stuk zijn wordt altijd uitgelegd of laten ze zien/voelen waar het euvel zit. Vooraf aan de reparatie wordt altijd de (vaste) prijs aangegeven. Gisteren hebben ze bij mijn 107 een wiellager vervangen waarbij ik de hele reparatie mee mocht kijken. Qua prijs denk ik dat je hiervoor al gauw het dubbele kwijt bent bij een dealer. Verder is de gratis leenauto en de tegoedbon voor een broodje top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

16-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanochtend om 8.15 een afspraak voor auto keuring en onderhoudsbeurt. Reed voor half 10 weg heb met wifi in de tussentijd wat gewerkt en wat gedronken. Zeer tevreden en vriendelijke mensen die gespecialiseerd zijn in dit type auto.


Ja, ik beveel dit aan

V M uit Wageningen gen

01-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima!
Snelle service terwijl je waagt met koffie.
Auto ook nog eens netjes gewassen!
Duidelijke uitleg en kennis van monteur


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk

18-11-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende service, zeer klantvriendelijk, leenauto gratis (zonder de benzine uiteraard). Was mijn eerste bezoek, en dat is goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Greet uit Veenendaal

18-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

JK uit Rijswijk

12-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect snel geholpen,weet waar ze mee bezig zijn.


Ja, ik beveel dit aan