Beoordelingen Cabrioland

9,2
23 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Thom uit Vlaardingen

11-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijne afhandeling, 4de auto die ik hier gekocht heb.


Ja, ik beveel dit aan

J D uit Baarn

09-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik doe al jaren tot grote tevredenheid zaken met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Den haag

26-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Voorburg

23-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Jaguar F-type V8 cabriolet uit Duitsland door Cabrioland laten importeren. Deskundigheid, openheid, eerlijkheid en afspraken nakomen zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn. Ik kan Cabrioland een ieder aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Rotterdam

12-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed. Kan altijd terecht. En krijg altijd vervangend vervoer


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Amersfoort

29-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is al even terug, maar super ervaring. Hier werd ik als klant behandeld.
Mijn Boxster ingeruild voor een prachtige 911 cabrio. Twee jaar later zag ik mijn Boxster weer staan en heb ik toch weer contact opgenomen en die ook terug gekocht. Uniek en mooie ervaring.

En hoe:
Super gedaan.
Ik wilde die 911, maar:
1. was te duur
2. ik vond de wielen niks
3. Ik vond de kleur raar (schiffer grau).

Oplossing:
1. Een mooie inruil op de Boxster
2. Wielen werd niet moeilijk over gedaan; zeg maar welke je wel wilt.
3. En de kleur? Ga maar even lunchen. Toen ik terug kwam stond die buiten in het zonnetje tussen twee modellen in de kleur die ik eigenlijk wilde (Seal grey); toen besefte ik pas hoe bijzonder Schiffer grau is.

Na deproefrit was het duidelijk.

1 Nadeel: ze hebben me zo'n goede 911 verkocht dat ik hem nog steeds niet wil inruilen.
Sorry mannen...


En wat betreft die Boxter: daar zat 2 jaar later een raar navi ding in uit Japan of zo. Afspraak was dat ik nog recht had op de originele Porsche CD-22 wanneer ze die weer zouden vinden. Paar maanden later belden ze me en is ie ingebouwd: dus ze houden zich aan hun woord!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig - volkomen betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Den Haag

17-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met passie voor kwaliteit en schoonheid voor auto's service en assortiment. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan