Beoordelingen Cabrioland

9,2
52 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Lisa uit Rijswijk

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, tot nu toe goede kwaliteit auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Ruijter

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super klantvriendelijk! Super service! Flexibel en hele mooie auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Ridderkerk

09-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn goed ontvangen, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Mooie showroom voor hoger segment auto's. We zijn van mening dat we een kwalitatief goede en mooie auto hebben gekocht voor een acceptabele prijs en goede inruilprijs voor onze oude auto. Service hebben ze hoog in het vaandel staan.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit IJsselstein

26-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goed geholpen door Jack. Duidelijke afspraken en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat wij snel en goed geholpen zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: betrouwbaar,hulpvaardig, goed aanbod en klantgericht;Jack helaas moeilijk te verstaan


Ja, ik beveel dit aan

Stanley

14-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met dit bedrijf, komen hun afspraken na. Denkt ook met de klant mee. Zal in de toekomst zeker (voorlopig ben ik nog zeer tevreden met mjn onlangs aangeschafte cabrio van Cabrioland!) Cabrioland in overweging nemen als ik weer toe ben aan een nieuwe cabrio!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Noordwijk

11-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een probleem met het sluiten van mijn cabriokap. De monteur nam even de tijd om ernaar te kijken en heeft het probleem direct verholpen omdat dit mogelijk was. Dit was service en dat vind ik super waardoor je iedereen die een probleem ervaart met zijn/haar cabriokap adviseert om naar Cabrioland te gaan. Maar ook voor onderhoud en/of de aanschaf van een nieuwe auto is Cabrioland aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Nootdorp

11-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto bij Cabrioland aangeschaft en daar in onderhoud.
Uiterst correcte en deskundige medewerkers en bijzonder klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Munstergeleen

19-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jack en zijn team hebben mij perfect geholpen en geadviseerd met de aanschaf van mijn 911 Targa


Ja, ik beveel dit aan