Beoordelingen Cabrioland

9,3
37 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Eric Jan uit Den Haag

18-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diverse auto aankopen en al het onderhoud in de afgelopen 15 jaar heb ik via Cabrioland gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Joriss

15-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
Als je eenmaal gekozen hebt voor een auto in dit segment wil je geen risico's nemen. Ik had mijzelf voorgenomen om een 235i cabrio bij een BMW dealer aan te schaffen. De gewenste uitvoering stond bij enkele dealers te koop, maar ook bij Cabrioland. Uiteindelijk met volle overtuiging voor de BMW van Cabrioland gegaan, vanwege het vertouwen dat er vanaf het eerste contactmoment is geweest. Cabrioland kan zich zonder meer meten aan de professionele autodealers en dat is wat mij betreft een uniqum. De auto's in portefuille zien er allemaal tiptop uit met aantoonbare historie en exclusieve uitrustingniveaus. Jeroen heeft ons geholpen en we hebben geen moment het gevoel gekregen iets te "moeten". In alle rust een proefrit kunnen maken, ook daarna geen verwachtingen, ze willen echt dat je zelf overtuigd bent van de auto en de keuze. Wij hebben in eerste instantie besloten om nog even verder te kijken, maar alle ervaringen erna, zowel dealer als universele verkoopsites waren minder dan Carioland. We hebben echt een goed vergelijk gemaakt van het beschikbare aanbod en dit heel transparant met Jeroen kunnen bespreken. Het geheel gaf ons een heel goed gevoel en inmiddels genieten we met volle teugen van de 235i. Complimenten aan Jeroen, maar ook aan de rest van het team die de auto perfect hebben afgeleverd!

Vriendelijke groet!

Joris


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Alkmaar

06-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bleiswijk

31-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uiterst tevreden. Goed kwaliteit en zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Den Haag

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

lammert uit Delft

20-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ken dit bedrijf al uit de tijd dat ze aan de Lekstraat zaten.... inmiddels daar diverse auto's gekocht, altijd naar volle tevredenheid! Service/onderhoud is OK en afspraak is afspraak. Een van onze credo's is 'Alles blijft mensenwerk', welnu dat is het team van Cabrioland uitstekend gelukt!


Ja, ik beveel dit aan

Inez uit Barendrecht

15-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Diederik uit Den Haag

26-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kom al ruim 5 jaar bij Cabrioland en word altijd erg goed geholpen.
Jack en zijn team staan altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Reffik uit Rotterdam

20-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel en klantvriendelijk. Mijn eerste auto hier gekocht en Cabrioland geeft zo'n goede indruk dat ik verwacht een vaste klant te worden. Mijn auto werd zelfs afgeleverd met kostenloze extra's. Zeer tevreden dus over het aankoopproces.


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Monster

15-06-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer positieve ervaring met dit bedrijf heb. Ben zelf al enige tijd werkzaam in automotive land en daardoor misschien erg kritisch, maar dit is een bedrijf waar ze begrijpen hoe het werkt. Geen discussie of iets wel of geen garantie is, auto hoort in orde te zijn en daar zorgen ze dan ook voor.


Ja, ik beveel dit aan