Beoordelingen Cabrioland

9,3
41 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Mirjam uit Voorburg

30-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben al jarenlang klant. Jack en z’n team zijn flexibel, service minded en zeer klantvriendelijk. Ik beveel ze bij iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Den Haag

14-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een uitstekend bedrijf -- vreindelijk, deskundig, en geen druk. Wij had een super ervaring en zijn heel tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Den Haag

05-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Den Haag

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eric Jan uit Den Haag

18-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diverse auto aankopen en al het onderhoud in de afgelopen 15 jaar heb ik via Cabrioland gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Joriss

15-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
Als je eenmaal gekozen hebt voor een auto in dit segment wil je geen risico's nemen. Ik had mijzelf voorgenomen om een 235i cabrio bij een BMW dealer aan te schaffen. De gewenste uitvoering stond bij enkele dealers te koop, maar ook bij Cabrioland. Uiteindelijk met volle overtuiging voor de BMW van Cabrioland gegaan, vanwege het vertouwen dat er vanaf het eerste contactmoment is geweest. Cabrioland kan zich zonder meer meten aan de professionele autodealers en dat is wat mij betreft een uniqum. De auto's in portefuille zien er allemaal tiptop uit met aantoonbare historie en exclusieve uitrustingniveaus. Jeroen heeft ons geholpen en we hebben geen moment het gevoel gekregen iets te "moeten". In alle rust een proefrit kunnen maken, ook daarna geen verwachtingen, ze willen echt dat je zelf overtuigd bent van de auto en de keuze. Wij hebben in eerste instantie besloten om nog even verder te kijken, maar alle ervaringen erna, zowel dealer als universele verkoopsites waren minder dan Carioland. We hebben echt een goed vergelijk gemaakt van het beschikbare aanbod en dit heel transparant met Jeroen kunnen bespreken. Het geheel gaf ons een heel goed gevoel en inmiddels genieten we met volle teugen van de 235i. Complimenten aan Jeroen, maar ook aan de rest van het team die de auto perfect hebben afgeleverd!

Vriendelijke groet!

Joris


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Alkmaar

06-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bleiswijk

31-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uiterst tevreden. Goed kwaliteit en zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Den Haag

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

lammert uit Delft

20-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ken dit bedrijf al uit de tijd dat ze aan de Lekstraat zaten.... inmiddels daar diverse auto's gekocht, altijd naar volle tevredenheid! Service/onderhoud is OK en afspraak is afspraak. Een van onze credo's is 'Alles blijft mensenwerk', welnu dat is het team van Cabrioland uitstekend gelukt!


Ja, ik beveel dit aan