Beoordelingen Camper Verhuur Brielle

9,0
9 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Flexibiliteit 9,3
  • Eenvoud boeken 9,2
  • Netheid camper 9,3
  • Klantvriendelijkheid 9,6
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Edwin uit Zuidland

05-04-2018
8,3

Ervaring: Dit jaar weer een camper gehuurd bij dit bedrijf, na de goede ervaringen van vorig jaar. Toen waren we de eerste huurders in april 2017. We hadden de camper al besproken bij Ap uit Brielle. Na een wat moeizame start, zo als eerste klant, niets dan lof voor deze mensen. De kaart van de tv was nog niet geactiveerd maar dit was voor mij geen probleem, heb zelf ook schotel tv, onderweg nog een paar keer uitrichten en een telefoontje naar canaldigitaal en we hadden beeld.
Dit jaar met pasen met een hele nieuwe camper op reis , er stond 300km op de teller. Deze is ons goed bevallen, we hebben voor volgend jaar ook al geboekt. Prijs kwaliteit is voor ons zeer goed, ze zijn ook niet zo moeilijk met halen en terug brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit rotterdam

04-01-2018
9,7

Ervaring: Afgelopen zomer zijn we drie weken op pad geweest met de prachtige, jonge camper van Camperverhuur Brielle. De camper had meer dan een basisinrichting (zwaardere moto, bredere banden en ook in de camper vele luxe mogelijkheden) waardoor het reizen een genot was.
Daarnaast was de auto schoon en tip top in orde en tijdens de reis hebben we verschillende malen meegemaakt dat bij de camper werkelijk aan alles gedacht was wat je als camperaar wellicht nodig kon hebben. Onze vakantie was een onvergetelijke ervaring!

Marcel S


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zierikzee

15-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Zuidland

12-09-2017
8,7

Ervaring: Wordt vriendelijk geholpen, camper is zeer compleet en netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Goedereede

10-09-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit stellendam

04-09-2017
9,7

Ervaring: ervaring is positief, zijn flexibel en camper is in uitstekende en schone staat afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Rotterdam

01-09-2017
9,3

Ervaring: Heel fijn bedrijf: Vriendelijk, tijd voor uitleg, geen verrassingen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Maarten uit Stad aan 't HRingvliet

29-07-2017
9,0

Ervaring: Goede communicatie, houden zich asn afspraken en bieden goede service


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Middelharnis

19-07-2017
8,7

Ervaring: Ons eerste camperavontuur is heel goed bevallen. Zeer prettig contact met Arjan. Prachtige camper van alle gemakken voorzien. Schoonmaak verdient echter wat ons betreft wel wat extra aandacht. Verder was het perfect, we hebben genoten!


Ja, ik beveel dit aan