Beoordelingen Camper Verhuur Brielle

8,9
14 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Flexibiliteit 9,1
  • Eenvoud boeken 8,9
  • Netheid camper 9,2
  • Klantvriendelijkheid 9,5
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Jeannette uit OUDDORP

28-11-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

a uit s

27-11-2018
9,3

Ervaring: Wat een vrijheid geeft camperhuur!!
Wij zijn met de camper naar Normandié geweest wat perfect is verlopen in 10 dagen tijd hebben we op 8 verschillende camper/campings gestaan, voor de kinderen ideaal en elke keer iets nieuws.
- De camper was perfect in orde en uitermate schoon, de camper is overcompleet en inclusief TV/Schotel, de huur lijkt misschien prijzig maar als je alles optelt is de prijs zeker concurerend.
-Overigens is de streek Normandié uitermate geschikt voor de camper en een lust om door te touren zeker als de geschiedenis van de 2de oorlog in gedachten neemt.
Als tip wil ik u meegeven, kijk een aantal films zoals DE LANGSTE DAG en u zult veel herkenningspunten tegen komen in dit gebied.

Wij willen CAMPERVERHUUR BRIELLE/STELLENDAM bedanken en komen zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Nieuwerkerk

23-10-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Rhoon

15-09-2018
8,3

Ervaring: Wij huren al een aantal jaren een camper bij dit bedrijf, tot op heden altijd super goed bevallen.
Wij hebben voor volgend jaar inmiddels weer al geboekt, dat zegt wel genoeg!!


Ja, ik beveel dit aan

Tea uit Dirksland

22-08-2018
8,3

Ervaring: prima verhuurbedrijf, vriendelijke en klantgerichte houding en een uitstekende camper gehuurd


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Zuidland

05-04-2018
8,3

Ervaring: Dit jaar weer een camper gehuurd bij dit bedrijf, na de goede ervaringen van vorig jaar. Toen waren we de eerste huurders in april 2017. We hadden de camper al besproken bij Ap uit Brielle. Na een wat moeizame start, zo als eerste klant, niets dan lof voor deze mensen. De kaart van de tv was nog niet geactiveerd maar dit was voor mij geen probleem, heb zelf ook schotel tv, onderweg nog een paar keer uitrichten en een telefoontje naar canaldigitaal en we hadden beeld.
Dit jaar met pasen met een hele nieuwe camper op reis , er stond 300km op de teller. Deze is ons goed bevallen, we hebben voor volgend jaar ook al geboekt. Prijs kwaliteit is voor ons zeer goed, ze zijn ook niet zo moeilijk met halen en terug brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit rotterdam

04-01-2018
9,7

Ervaring: Afgelopen zomer zijn we drie weken op pad geweest met de prachtige, jonge camper van Camperverhuur Brielle. De camper had meer dan een basisinrichting (zwaardere moto, bredere banden en ook in de camper vele luxe mogelijkheden) waardoor het reizen een genot was.
Daarnaast was de auto schoon en tip top in orde en tijdens de reis hebben we verschillende malen meegemaakt dat bij de camper werkelijk aan alles gedacht was wat je als camperaar wellicht nodig kon hebben. Onze vakantie was een onvergetelijke ervaring!

Marcel S


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zierikzee

15-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Zuidland

12-09-2017
8,7

Ervaring: Wordt vriendelijk geholpen, camper is zeer compleet en netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Goedereede

10-09-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan