Beoordelingen Campolife

8,3
186 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 186 beoordelingen

Ronald uit Hooglanderveen

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wij zijn bij de aanschaf van onze caravan heel vriendelijk en deskundig geholpen. Tijdens de aflevering kregen we een duidelijke uitleg over alles en werd alles samen met ons nagelopen. Het klemmetje van de deur bleek niet goed te werken en werd ter plekke gerepareerd. Als verrassing kregen we ook nog een hele leuke attentie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2019
4,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel lang verhaal maar in het kort zwaar teleur gesteld


Nol uit IJsselstein

25-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Aankoop occasion caravan. Prima advies, service en uitleg bij aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Nieuw-Namen

06-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Goede klantvriendelijke benadering ook in probleem oplossen en meedenken ze geven je een goed gevoel!


Ja, ik beveel dit aan

Anke

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: we zijn hier zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. We zijn dan ook zonder twijfel overgegaan tot een aankoop van een nieuwe caravan bij Campolife.


Ja, ik beveel dit aan

Gerda

09-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: In 2017 een gebruikte caravan gekocht bij dit bedrijf. Verkoper Richard was helder in zijn aanbod. Een paar maanden na aanschaf stopte de kachel er plots mee. Zonder gedoe werd dit euvel opgelost. Na 11 maanden deze caravan omgeruild voor hetzelfde merk maar dan een ‘tandje’ groter. Natuurlijk wil je altijd meer terugkrijgen voor je oude caravan maar leuren langs MP is ook geen feest. Dus toch uiteindelijk een mooie deal kunnen maken met -wederom- Richard. Ook toen er een planningsfout werd gemaakt is dit helder gecommuniceerd met ons. Alle afspraken -ook de mondelinge- zijn keurig nagekomen. Tip voor negatieve berichtgevers. Ga gewoon ter plaatse in discussie over klachten of onvrede. Mensen maken gewoon fouten of zitten een dag niet lekker in hun vel, en dat zal bij dit bedrijf ook niet anders zijn. Sociale Media lijkt steeds meer het afvoerputje van onze ontevredenheid te worden.

PS Ik heb geen familie, kennis of aandelen bij deze firma (werken).


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den Haag

25-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Camper gekocht met heer Richard als verkoper.
Zeer tevreden met zijn werkwijze. Plezierig in de omgang en zeer hulpvaardig. Gaf mij het gevoel dat hij mijn vriendin en mij aan iets leuks wilde helpen en niet dat hij vooral uit was op omzet maken.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Rotterdam

21-10-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na een nare ervaring met de garantie voorwaarde en het slecht verhelpen daarvan, wil ik daar nogmaals op terug te komen. Dhr. Favier ( chef werkplaats ) heeft onze klachten serieus genomen , en deze voor wat in zijn vermogen ligt zo veel mogelijk verholpen. Behalve het dakluik waar steeds de hor uit gaat en het klapperen daarvan, maar dat schijnt een fabrieksfout te zijn, die hun niet kunnen verhelpen, wat toch een beetje vreemd is, maar het is bij hun een bekende klacht, waarvan ik vind dat de fabrikant daar wel aandacht aan mag geven.
Ed Favier verdient , voor wat mij betreft een dikke pluim, hij is iemand waar je van op aan kunt, en zijn beloftes waar maakt.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Nootdorp

19-10-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorig jaar gebruikte Adria caravan gekocht met garantie.caravan keurig netjes afgeleverd met goede uitleg door een echte caravan liefhebber.deze zomer met veel plezier vakantie gevierd maar er waren toch een paar puntjes waar naar gekeken moest worden.de caravan gebracht naar de werkplaats en vanochtend weer opgehaald. Alle punten zijn beet gepakt en opgelost (zelfs punten die eigenlijk niet onder garantie vallen!!) En ze hebben ook nog wat kleine dingetjes opgelost waar ik niet eens om had gevraagd. Dus van mij een dikke voldoende en ik beveel campolife ten zeerste aan !


Ja, ik beveel dit aan

Nena uit Nvt

28-09-2018
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Bij verkoop caravan zeer slecht geholpen. Alles negatief! Zeer negatieve medewerker met een donkerbruine blik/sfeer!! Eric Perrel is géén aanwinst voor deze zaak!! Wat een zuurpruim is dat! Uiteindelijk wel goed gekomen maar wij gaan hier nooit meer heen. Voor zaken mbt de caravan zijn er gelukkig genoeg andere zaken!! De service van de technische afdeling is benedenmaats. Zijn 65+'ers die wat bijklussen. Broddelwerk leveren ze af. Kortom: ga hier niet heen!!