Beoordelingen Campolife

8,3
195 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 195 beoordelingen

Marco uit Rotterdam

14-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij de verkoop van onze caravan zeer goed en deskundig geholpen. De verkoper gaf ons vanaf het begin al een betrouwbare en integere indruk.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit ZOETERMEER

08-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: nieuwe caravan gekocht, werd na 8 dagen al piekfijn afgeleverd. Ben alleen maar vriendelijke mensen in het bedrijf tegengekomen, die allemaal alle tijd voor ons namen. Service: geen moeite was teveel.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Delft

07-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerlijk en correct !
Door Dhr. Kriens ontvangen voor een verkoopbemiddeling
van onze caravan.
Dhr. Kriens heeft samen met iemand de caravan getaxeerd en gevraagd wat wij voor een prijs dachten te ontvangen.
Dit alles ging in een prettige sfeer.
De volgende dag werden wij al gebeld dat er een bod was op onze caravan.
Hiermee akkoord gegaan tot ieders tevredenheid.





Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-06-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-06-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wij zijn wezen kijken naar een buscamper er werd op geen enkele manier aangeboden of een indicatie gedaan op de buscamper die wij hebben. Moest ik maar een keer met camper langs komen en konden we alsnog onderhandelen of zo. Maar wat scherts mijn verbazing er was afgesproken met mensen om naar deze buscamper te kijken en deze hebben hem ook gekocht. Dit kon je helemaal opmaken aan de hans van verkoper. Maar wees eerlijk en zeg dan er zijn kopers die staan te wachten en ik denk ook dat hij dan verkocht is of zoiets. Maar niets van dit er gewoon om heen draaien en schijnheilig zijn.


Wim uit Wijk bij Duurstede

01-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima ervaring. Onze caravan in verkoopbemiddeling gegeven. Wij hadden een goed intakegesprek, een reƫle taxatie van de caravan (in vergelijking met prijzen die op Marktplaats te zien zijn). Binnen twee weken diende zich een koper aan en een paar dagen geleden was alles rond (inclusief de betaling aan ons). Dat allemaal zonder zorgen en geloop aan de deur.


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Hellevoetsluis

18-05-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super fijne service, vriendelijk te woord gestaan. En bij de aankoop van onze camper, zijn we fantastisch geholpen door Richard


Ja, ik beveel dit aan

JHJ uit Oldenzaal

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij hebben afgelopen vrijdag van uit het Oosten van het land onze nieuwe caravan opgehaald. Wij zijn zeer te spreken over de goede services en klantvriendelijkheid!
Dat viel ons al op de beurs in Utrecht op. Met name Cliff heeft ons fantastisch geholpen. Ik kan iedereen Campolife aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Dirksland

22-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Een heel rustige en uitgebreide uitleg tijdens het in ontvangst nemen van onze nieuwe occasion. Ook de aangeboden attentie is door ons zeer gewaardeerd


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Hooglanderveen

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wij zijn bij de aanschaf van onze caravan heel vriendelijk en deskundig geholpen. Tijdens de aflevering kregen we een duidelijke uitleg over alles en werd alles samen met ons nagelopen. Het klemmetje van de deur bleek niet goed te werken en werd ter plekke gerepareerd. Als verrassing kregen we ook nog een hele leuke attentie.


Ja, ik beveel dit aan