Beoordelingen Campolife

8,4
207 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 207 beoordelingen

Ron uit Rotterdam

03-08-2019
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit RIDDERKERK

31-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Een prima en perfecte ervaring.hebben wij weleens anders meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij zijn voortreffelijk geholpen bij de aanschaf van onze Hymer camper en zijn uitstekend geholpen door alle personeelsleden. Ook tijdens het garantiejaar!! Top!! Wij genieten nu volop en bevelen dit bedrijf aan iedereen aan! .


Ja, ik beveel dit aan

C uit Tilburg

25-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zaterdag een caravan gekocht bij Campolife. De verkoper nam echt de tijd en gaf goede adviezen.

Vandaag de caravan opgehaald. Eerst een duidelijke en kundige aflevering. Deze werd verzorgt door Wim, een van de medewerkers van Campolife.

Tot nu toe een zeer goede ervaring met dit bedrijf!

Klantvriendelijk
Servicegericht


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Amsterdam

17-07-2019
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Hele prettige partij. Kundige mensen en zeer service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Laren

17-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij hebben in eerste instantie een caravan gehuurd bij Campolife. Puur om te proberen, waarna we uiteindelijk zijn overgegaan tot aankoop van een caravan. Wat een mooi bedrijf en transparante communicatie. Ook als het anders gaat dan in eerste instantie gepland, is men uiterst flexibel en meedenkend!! Echt een goed team en goed en deskundig bedrijf! Ook onze volgende caravan mogen zij weer leveren. Astrid, Anja, Cliff en Arnold en rest van het team, bedankt voor deze prettige ervaring! Familie Janssens


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Woerden

13-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wat een prachtig bedrijf en zeer ruime keus van de diverse merken en modellen! Ook de service was bij ons van de bovenste plank!! Vooral de behandeling door dhr. Kriens hebben wij als zeer deskundig en prettig ervaren.
Een aanbeveling waardig!


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

13-07-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer tevreden met de bemiddeling van onze camper .
En de snelle afhandeling .


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Maasdam

12-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Onze oude caravan voor een onderhoud naar de Campo gebracht.
Je wordt netjes gebeld als er iets is en wat het kost, en ook werd het gelijk gerepareerd.
Echt top !


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit RIDDERKERK

09-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Prima geholpen door mensen met verstand en gevoel voor camping.


Ja, ik beveel dit aan