Beoordelingen Car Care Wallinga Eindhoven B.V.

8,5
45 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Ted uit Son

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben al onze auto's in onderhoud bij Car Care Wallinga. Ook ons bedrijfsbusjes. Wij waarderen vooral ook de flexibiliteit, dit is voor ons bedrijf ideaal.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Helmond

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was specifiek op zoek naar een BMW X3 met een 6 cilinder motor. Deze bij Car Care Wallinga gevonden. Ik kwam binnen in de showroom en alles zag er keurig uit. Op een fijne manier te woord gestaan. Uiteindelijk goed zaken kunnen doen en ben super tevreden met mijn nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Best

04-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ga al sinds ik mijn eerste auto had naar Car Care Wallinga.
Ik word hier altijd super goed en snel geholpen.
Met vooraf een duidelijke prijsopgave word bepaald wat er wel niet moet gebeuren samen met mij.

Al met al goede service hoeft niet duur te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Son en Breugel

05-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na eerdere goede ervaringen heb ik samen met Gerrit mijn wensen doorgenomen voor een nieuwe auto. Hij kwam met een paar mooie voorstellen, hier heb ik een keuze uit gemaakt. Ze hebben de auto voor mij aangeschaft en de import geregeld. Uiteindelijk kreeg ik nog een nette prijs terug voor mijn oude auto. 3 weken later stond de auto netjes gepoetst klaar op Nederlands kenteken. Rijdt er inmiddels 2 weken in en ben super tevreden! De volgende keer ga ik dit zeker weer zo doen.


Ja, ik beveel dit aan

Selma uit 's-Hertogenbosch

03-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne en aardige mensen. Gewoon relax geholpen en fijn zaken gedaan . Ga zo door jongens.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Venlo

18-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop van een Clio RS. Verkopers weten echt veel van deze auto's af, tot in detail.
Ik ben er in ieder geval heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Rotterdam

18-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gevonden op autoscout. Auto was zoals op de foto en beschreven. Prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

albert uit leende

18-03-2017
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kwam met een opel corsa bi-fuel omdat hij niet op gas over schakelde, na 15 minuten wachten was de auto al klaar,kosten 295 euro, ik rij met de auto weg maar na 100 meter stopt het gas er al weer mee,ik ga terug ,monteur zegt waarschijnlijk een maandag morgen schakelaar ik zal er een andere inzetten,weer weg gereden en ja hoor weer niet goed en ik weer terug ,de monteur zegt ,dan weet ik het ook niet meer,ga maar naar de dealer en laat hem maar uitlezen en kom dan maar weer eens terug ,dit was mijn ervaring met Wallinga ,maar wel 295 euro lichter,ik vind dit wel slechte service,ik heb de auto elders laten na kijken ,druksensor vervangen 35 euro !!!!


Harold uit Valkenswaard

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hadden problemen met ons LPG systeem en waren al op diverse plaatsen geweest.
We hadden op aanraden van een kennis een afspraak gemaakt bij car care wallinga. We hadden de auto in de ochtend gebracht en rond de middag belden ze op met een prijsopgave wat het zou kosten om de auto weer goed rijdend op lpg te krijgen. De prijs viel alleszins mee. We hebben hem laten maken en hij rijdt weer beter als dat hij ooit gedaan heeft. Wij zijn hier natuurlijk dik tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Eindhoven

15-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben alweer voor de 2e keer een gebruikte auto gekocht. Vorige was zeer goed bevallen. Nu op bestelling de volgende gekocht en tot op heden weer zeer tevreden.
Luisteren goed naar je wensen. Hierdoor hebben ze de juiste auto voor mij weten te vinden. Precies zoals we hem wilden.


Ja, ik beveel dit aan