Beoordelingen Car Care Wallinga Eindhoven B.V.

8,6
50 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Ghislaine uit Spijkenisse

14-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een bedrijf dat kijkt naar mogelijkheden ipv onmogelijkheden . Ik heb mijn auto in kunnen ruilen en nu een super fijne auto er voor terug !


Ja, ik beveel dit aan

kyle uit Mierlo

13-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede service, erg vriendelijk en gastvrij!
ik rijd mijn Polo inmiddels 6 maanden en ben nog steeds erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Eindhoven

20-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Elk jaar weer met een goed gevoel naar buiten na apk en onderhoudsbeurt. Denken ook mee om de kosten te beperken.


Ja, ik beveel dit aan

Mo uit Veghel

22-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedankt carcarewallinga ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe . Ga zo door top


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Wormerveer

30-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deze week een auto gekocht goed geholpen prachtige auto


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Son

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben al onze auto's in onderhoud bij Car Care Wallinga. Ook ons bedrijfsbusjes. Wij waarderen vooral ook de flexibiliteit, dit is voor ons bedrijf ideaal.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Helmond

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was specifiek op zoek naar een BMW X3 met een 6 cilinder motor. Deze bij Car Care Wallinga gevonden. Ik kwam binnen in de showroom en alles zag er keurig uit. Op een fijne manier te woord gestaan. Uiteindelijk goed zaken kunnen doen en ben super tevreden met mijn nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Best

04-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ga al sinds ik mijn eerste auto had naar Car Care Wallinga.
Ik word hier altijd super goed en snel geholpen.
Met vooraf een duidelijke prijsopgave word bepaald wat er wel niet moet gebeuren samen met mij.

Al met al goede service hoeft niet duur te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Son en Breugel

05-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na eerdere goede ervaringen heb ik samen met Gerrit mijn wensen doorgenomen voor een nieuwe auto. Hij kwam met een paar mooie voorstellen, hier heb ik een keuze uit gemaakt. Ze hebben de auto voor mij aangeschaft en de import geregeld. Uiteindelijk kreeg ik nog een nette prijs terug voor mijn oude auto. 3 weken later stond de auto netjes gepoetst klaar op Nederlands kenteken. Rijdt er inmiddels 2 weken in en ben super tevreden! De volgende keer ga ik dit zeker weer zo doen.


Ja, ik beveel dit aan

Selma uit 's-Hertogenbosch

03-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne en aardige mensen. Gewoon relax geholpen en fijn zaken gedaan . Ga zo door jongens.


Ja, ik beveel dit aan