Beoordelingen Car Care Wallinga Eindhoven B.V.

8,8
63 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 63 beoordelingen

Anoniem uit Zeeland

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een mooie Volvo gekocht bij wallinga ben erg echt blij mee. Hartelijk dank


Ja, ik beveel dit aan

Ron

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, doet wat het beloofd.


Ja, ik beveel dit aan

Jimmy uit reusel

15-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top heel erg fijne bedrijf leuke auto's en eerlijke verkopers niet zo een verkoper verkoper. bedankt voor de goede service en tot de volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ghislaine uit Spijkenisse

14-06-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een bedrijf dat kijkt naar mogelijkheden ipv onmogelijkheden . Ik heb mijn auto in kunnen ruilen en nu een super fijne auto er voor terug !


Ja, ik beveel dit aan

kyle uit Mierlo

13-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede service, erg vriendelijk en gastvrij!
ik rijd mijn Polo inmiddels 6 maanden en ben nog steeds erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Eindhoven

20-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Elk jaar weer met een goed gevoel naar buiten na apk en onderhoudsbeurt. Denken ook mee om de kosten te beperken.


Ja, ik beveel dit aan

Mo uit Veghel

22-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedankt carcarewallinga ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe . Ga zo door top


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Wormerveer

30-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deze week een auto gekocht goed geholpen prachtige auto


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Son

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben al onze auto's in onderhoud bij Car Care Wallinga. Ook ons bedrijfsbusjes. Wij waarderen vooral ook de flexibiliteit, dit is voor ons bedrijf ideaal.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Helmond

13-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was specifiek op zoek naar een BMW X3 met een 6 cilinder motor. Deze bij Car Care Wallinga gevonden. Ik kwam binnen in de showroom en alles zag er keurig uit. Op een fijne manier te woord gestaan. Uiteindelijk goed zaken kunnen doen en ben super tevreden met mijn nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan