Beoordelingen Car Care Wallinga Eindhoven B.V.

8,8
70 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
31 t/m 40 van 70 beoordelingen

Jaap uit Venlo

18-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop van een Clio RS. Verkopers weten echt veel van deze auto's af, tot in detail.
Ik ben er in ieder geval heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Rotterdam

18-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gevonden op autoscout. Auto was zoals op de foto en beschreven. Prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

albert uit leende

18-03-2017
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kwam met een opel corsa bi-fuel omdat hij niet op gas over schakelde, na 15 minuten wachten was de auto al klaar,kosten 295 euro, ik rij met de auto weg maar na 100 meter stopt het gas er al weer mee,ik ga terug ,monteur zegt waarschijnlijk een maandag morgen schakelaar ik zal er een andere inzetten,weer weg gereden en ja hoor weer niet goed en ik weer terug ,de monteur zegt ,dan weet ik het ook niet meer,ga maar naar de dealer en laat hem maar uitlezen en kom dan maar weer eens terug ,dit was mijn ervaring met Wallinga ,maar wel 295 euro lichter,ik vind dit wel slechte service,ik heb de auto elders laten na kijken ,druksensor vervangen 35 euro !!!!


Harold uit Valkenswaard

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hadden problemen met ons LPG systeem en waren al op diverse plaatsen geweest.
We hadden op aanraden van een kennis een afspraak gemaakt bij car care wallinga. We hadden de auto in de ochtend gebracht en rond de middag belden ze op met een prijsopgave wat het zou kosten om de auto weer goed rijdend op lpg te krijgen. De prijs viel alleszins mee. We hebben hem laten maken en hij rijdt weer beter als dat hij ooit gedaan heeft. Wij zijn hier natuurlijk dik tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Eindhoven

15-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben alweer voor de 2e keer een gebruikte auto gekocht. Vorige was zeer goed bevallen. Nu op bestelling de volgende gekocht en tot op heden weer zeer tevreden.
Luisteren goed naar je wensen. Hierdoor hebben ze de juiste auto voor mij weten te vinden. Precies zoals we hem wilden.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Wageningen

01-03-2017
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 25 februari ben ik richting eindhoven vetrokken om een proefritje te maken met een Nissan Juke die ik op marktplaats had zien staan. We werden keurig ontvangen en kregen alle tijd om de auto te bezichtingen. Na een proefritje met de Nissan zijn we rond te tafel gaan zitten. Er waren nog wat kleinigheden aan de auto die moesten worden opgelosd. Was uiteraard geen probleem. We hebben gelijk een prijs afgesproken wat ik wilde bijbetalen op inruil van mijn auto. De verkoper ging akkoord wel wilde hij dat ik gelijk een kontract zou tekenen. ik heb aangegeven dat ik eerst nog wil informeren en dat ik de maandag erop het hem definitief zou laten weten. Die Maandag heb ik gemaild dat ik akkoord ga mits er een nieuwe APK op de auto zou komen (zat 1 maand APK op). Heb de verkoper dezelfde middag nog gebeld of hij hiermee akkoord kon gaan. Dat was geen probleem wel zou hij woensdag nog even bellen wat de door mij gevraagde kleine beurt extra zou kosten. Omdat ik woensdag niets van hem hoorde heb ik zelf gebeld. De verkoper verontschuldig zich, hij was er wegens de drukte nog niet aan toe gekomen om mij te bellen. Hij zou het nog even uitzoeken en mij een uurtje later bellen. Een uur later belde hij inderdaad terug alleen met de mededeling dat zijn collega de auto inmiddels aan ander heeft verkocht. Dat was een betere deal omdat het zonder inruil was....
Uiteraard stom verbaasd melde ik hem dat wij toch een deal hadden. Zijn antwoord kwam er op neer dat we pas een deal hebben als het op papier staat. En mijn mail dan?? Zijn telefonische toezegging ?? Al met al een bedrijf/verkoper die je niet op hun woord kunt vetrouwen!!! In mijn geval kwam er gewoon een betere deal voorbij. Car Care Wallinga zo behoord u geen zaken te doen.


Leo uit Puth

30-11-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

pierre uit Sint Hubert

07-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: reeds jaren klant van dit bedrijf. veel deskundigheid op gebied van lpg, ook storingen verhelpen. Uitstekende service bij grote en kleine beurt. Reeds 4x een volvo gekocht (S60-V70-XC70) bij CCW. Alles tot volle tevredenheid. Ook denken ze mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zutphen

28-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Volvo C70 aangeschaft bij dit vriendelijke bedrijf. Ongecompliceerd in de omgang. Daar hou ik van.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rotterdam

29-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontbreken van hoedenplank aangeschafte auto prima opgelost en nageleverd.


Ja, ik beveel dit aan