Beoordelingen Car Care Wallinga Eindhoven B.V.

8,8
63 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
31 t/m 40 van 63 beoordelingen

pierre uit Sint Hubert

07-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: reeds jaren klant van dit bedrijf. veel deskundigheid op gebied van lpg, ook storingen verhelpen. Uitstekende service bij grote en kleine beurt. Reeds 4x een volvo gekocht (S60-V70-XC70) bij CCW. Alles tot volle tevredenheid. Ook denken ze mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zutphen

28-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Volvo C70 aangeschaft bij dit vriendelijke bedrijf. Ongecompliceerd in de omgang. Daar hou ik van.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rotterdam

29-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontbreken van hoedenplank aangeschafte auto prima opgelost en nageleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph

08-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima bedrijf! Wij hebben in 2015 2 autos gekocht bij CCW: 1 uit voorraad en 1 op klantwens gezocht in het buitenland. Groot netwerk, weten ook niet interessante autos te laten staan en verder te zoeken. Ook geschikt voor high end autos.


Ja, ik beveel dit aan

een tevreden klant

06-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, terzake kundig. Hebben zicht op inkoop van interessante auto's en verkopen die met service en follow up indien nodig.
Ik geniet elke dag met volle teugen van mijn auto die ik bij CCW heb aangeschaft.
Wellicht hebben ze ook iets voor jou!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-12-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een erg klantvriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Riethoven

21-12-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf met kundige mensen . Nemen de tijd voor je en respecteren dat je tijd neemt voor je beslissing.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Heeze

19-12-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Aron uit Nuenen

04-11-2015
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en op tijd klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Fien

04-11-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helder en klantvriendelijk bedrijf. Had stukken met mijn net gekochte auto en werd netjes opgelost. Top!


Ja, ik beveel dit aan