Beoordelingen Car Care Wallinga Eindhoven B.V.

8,8
62 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
41 t/m 50 van 62 beoordelingen

Lisette uit Eindhoven

04-11-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben zeer te spreken over Car Care Wallinga. Had problemen met mijn Renault Cabrio en ben zeer snel en goed weer op weg geholpen. Geen verborgen kosten achteraf maar een juiste diagnose en prijsopgave vooraf. Top ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Heerlen

04-11-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk eens een bedrijf wat zijn verkoop afspraken nakomt.
Geen gedoe, correct op aflevering, neemt de tijd voor de klant en zijn wensen(en ik had er een aantal) haha.
Gewoon een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Top.


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Gemert

03-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima bedrijf, eerlijke adviezen, ruim tijd voor de klant.
deskundige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Son

03-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

m. uit Veghel

02-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij doen al jaren zaken met Wallinga in Eindhoven. Mensen van hun woord!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Utrecht

02-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden over onze nieuwe Volvo tot nu toe. Alles netjes conform afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

bertus uit roelofarendsveen

30-10-2015
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na telefonisch kontakt en ook nog een sms-je ter bevestiging waarop promt werd geantwoord door verkoper B togen wij 's ochtendsvroeg dwars door Nederland om een prachtige V70 te bekijken en in te ruilen voor onze geliefde Fiesta

helaas voor ons had verkoper A de auto net voor onze neus verkocht

er was onvoldoende gecommuniceerd tussen B & A om de auto even vast te houden

nu waren voor Jan met een korte achternaam naar Eindhoven getogen

een telefoontje naar ons dat wij niet meer hoefden te komen was wel het minste wat gedaan had kunnen worden

excuses en smoesjes volgden en een bakkie troost

het wachten is nog of B benzinegeld gaat storten op een bij hem bekend rekening nummer

tot die tijd zijn wij erg teleurgesteld in de gang van zaken bij CCW en kunnen dit bedrijf op dit moment niet aanbevelen

wij hopen dat de koper van de V70 vele veilige kilometers zakelijk mag rijden (wij zijn niet boos op U)


veel geluk

bertus


Rob uit Son en Breugel

01-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf, aardige mensen. Goed geholpen. Ook garantiepuntjes waren prima opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Eindhoven

01-09-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Heemstede

27-05-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht bij Car Care Wallinga. Er werd alle tijd genomen voor uitleg over en proefrit met de auto. Goede aftersales; goed telefonisch bereikbaar voor vragen en een serviceverlenende-& oplossingsgerichte instelling


Ja, ik beveel dit aan