Beoordelingen Car Care Wallinga Eindhoven B.V.

8,8
70 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
41 t/m 50 van 70 beoordelingen

Ralph

08-01-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima bedrijf! Wij hebben in 2015 2 autos gekocht bij CCW: 1 uit voorraad en 1 op klantwens gezocht in het buitenland. Groot netwerk, weten ook niet interessante autos te laten staan en verder te zoeken. Ook geschikt voor high end autos.


Ja, ik beveel dit aan

een tevreden klant

06-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, terzake kundig. Hebben zicht op inkoop van interessante auto's en verkopen die met service en follow up indien nodig.
Ik geniet elke dag met volle teugen van mijn auto die ik bij CCW heb aangeschaft.
Wellicht hebben ze ook iets voor jou!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-12-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een erg klantvriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Riethoven

21-12-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf met kundige mensen . Nemen de tijd voor je en respecteren dat je tijd neemt voor je beslissing.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Heeze

19-12-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Aron uit Nuenen

04-11-2015
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en op tijd klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Fien

04-11-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helder en klantvriendelijk bedrijf. Had stukken met mijn net gekochte auto en werd netjes opgelost. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Zwolle

04-11-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig en servicegericht autobedrijf, met -hetgeen uitzonderlijk is!- veel kennis en kunde aangaande LPG-installaties! Een aanbeveler!


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit Eindhoven

04-11-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben zeer te spreken over Car Care Wallinga. Had problemen met mijn Renault Cabrio en ben zeer snel en goed weer op weg geholpen. Geen verborgen kosten achteraf maar een juiste diagnose en prijsopgave vooraf. Top ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Heerlen

04-11-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk eens een bedrijf wat zijn verkoop afspraken nakomt.
Geen gedoe, correct op aflevering, neemt de tijd voor de klant en zijn wensen(en ik had er een aantal) haha.
Gewoon een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Top.


Ja, ik beveel dit aan