Beoordelingen Car Centre Coenen B.V.

8,7
9 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Emile

11-06-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk bedrijf. als er problemen zijn met aangeschafte auto, dan wordt dit netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

wilfred uit deest

30-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, enkele jaren geleden een corsa gekocht, even daarna een corsa voor mijn zoon, we zijn beide keren prima geholpen en daardoor dus weer de keuze gemaakt om weer terug te gaan naar car center coenen om een andere auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

M uit Vierlingsbeek

14-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon heeft drie weken geleden een space star gekocht boj deze garage.
De auto werd prima afgeleverd met apk
We hebben de auto zonder garantie gekocht.
Binnen een paar weken constateerde we toch nog gebreken.
De gebreken zijn kosteloos opgelost een pluim dus voor deze garagehouder.
Ik geef nooit een tien omdat ik vind dat het altijd beter kan maar ik zou deze garage wel een 9, 5 willen geven
EEN VOORBEELD VOOR VELE ANDERE GARAGEHOUDERS
M. Vierlingsbeek


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nijmegen

27-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 23 december 2013 een Volkswagen Foxx bij deze garage gekocht, nette auto voor een nette prijs. Zeer goed geholpen door Dhr. Coenen en goede inruilprijs voor mijn auto teruggekregen. Zeer vriendelijke en prettige afhandeling. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

mischa uit duiven

18-10-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorige week space star gekocht en konden hem gelijk meenemen.
we hadden een prettige manier van zaken doen,
alles kon ter plekke geregeld worden.


Ja, ik beveel dit aan

Frist uit Nijmegen

01-02-2013
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: "Keuter" handelaar.
Auto's worden op de site mooier neer gezet dan in werkelijkheid zijn. Ik ben 28-01-2013 in Groesbeek geweest voor een Renault Scenic 14i. Auto zat flinke schade aan de achterklep, onderdeur-dorpel flinke deuk, en het rechterscherm was verrot. Men ruilt daar zo maar auto;s in zonder de techniek te onderzoeken.

Geen verkoper gezien...ben maar snel weg gegaan.
De prijs was natuurlijk niet hoog, maar je koopt geen auto van 1450e plus afleveringskosten vol met gaten. Als een auto van wat voor een prijs op -de-hoek-v.d straat uitelkaar valt is 100e nog te veel. Ik snap niet dat er BOVAG op de gevel prijkt. Iedere sloper kan BOVAG schildje ophangen.


René

09-01-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende service en een bloedeerlijk bedrijf!!! Daar kunnen anderen nog een puntje aan zuigen...


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Nijmegen

06-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en ter zake kundig.
Alle vragen werden goed en duidelijk beantwoordt.
Het bedrijf heeft een klantgerichte prettige sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Groesbeek

12-03-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben hier een oudere auto gekocht, zonder garantie. Toen er problemen bleken te zijn met de nokkenas zijn deze zonder kosten hersteld. Beide auto's van ons zijn hier in het onderhoud en apk, de kosten die gemaakt worden vallen altijd wel mee, in die zin als Geert een begroting maakt zit hij er niet ver naast als je naderhand hoort wat de werkelijke kosten zijn. Ook hebben we een schade gehad en ook dit was uiterst mooi hersteld. De koffie is er ook altijd lekker. Toppie !!!


Ja, ik beveel dit aan