Beoordelingen Car Centre Sleeuwijk

8,6
22 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Stefan uit Woudrichem

07-03-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Via de carcentre mijn auto kunnen verkopen, zeer snelle verkoop en correcte afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Woudrichem

12-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij Car Center Sleeuwijk als klant.
Tot nu toe uitstekende ervaringen.
In plaats van vervangen voeren ze hier nog reparaties uit.
Al ze hier van merk gaan veranderen , dan verander ik gewoon mee!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was voor peugeot 308 g3 geweest.ik was van plan om te kopen .bij advertie staat niet airco defect is. Verkoper vroeg mij 400 euro extra om te maken.ik vind zo belangerijk informatie achterhouden niet netjes.je kan toch gewoon melden ik vond verkoper ook niet zo vriendelijk tijdnemend voor klant hij deed alsof hij wilde auto niet verkopen.het is zo slecht voor zo een mooie autobedrijf image. Mijn eerste ervaring niet zo goed gelopen ik hoop het dat ze in toekomst serius nemen voor ze klein probleem voor klant grote probleem kan zijn vriendelijke groetjes je kan altijd verbeteren niemand is perfect


H uit Sleeuwijk

15-03-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels meerdere auto's bij dit bedrijf gekocht. Op zich prima bedrijf, afspraken worden nagekomen en problemen achteraf altijd opgelost. Er zou echter meer aandacht besteed kunnen worden aan het voorkomen van problemen door meer zorg te besteden aan de af te leveren auto's. Vaak is er toch iets net niet in orde waardoor je toch terug moet en een beetje met het "net niet" gevoel blijft zitten. Het schoonmaken en poetsen van de auto's, herstellen van kleine schades en zorgen dat de boel compleet is doen afbraak aan het verder keurige bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit werkendam

12-03-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed! Afspraak word nagekomen. Kom er vele jaren en heb er nog steeds een goed gevoel bij!


Ja, ik beveel dit aan

Ánnemieke uit Utrecht

29-08-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Gorinchem

12-11-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prettige, deskundige en vriendelijke mensen. Ik heb nooit het gevoel dat ze onnodige rep.uitvoeren en dus te veel moet betalen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit werkendam

04-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: sinds carcentre bestaat, ik denk een jaar of 12 of 13, kom ik er al met de auto van de zaak. altijd netjes geholpen, de firma nooit geklaagd dat ze te duur zijn. service prijs is gewoon goed. op 14 oktober stop ik met werken en geef carcentre de voorkeur om aan mij een peugeot te verkopen en onderhoud te laten plegen. dus carcentre en medewerkers ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Almkerk

13-03-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij hebben vorige week onze 206 bij dit autobedrijf laten repareren, de uitlaat was kapot, bij een ander autobedrijf moest er een nieuwe katalysator onder, maar bij Car Centre Sleeuwijk kon deze nog gelast worden voor € 35,-- i.p.v. € 380,--. Dit autobedrijf denkt nog aan repareren i.p.v. alleen maar vernieuwen.


Ja, ik beveel dit aan

v. uit Gorinchem

04-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geachte heer /mevrouw,

Vrijdag j.l. een faktuur gehad van het onderhoud / reparatie aan onze auto. Er was van tevoren gebeld, dat er extra kosten bij zouden komen.
Car Centre Sleeuwijk had een prijsopgaaf gedaan van 650,-- euro.
Wij kregen tot onze verrassing een faktuur van 593,80 euro met tevens de vermelding: GRATIS LEENAUTO. Geweldig ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan