Beoordelingen Car Centre Sleeuwijk

8,6
29 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Peter uit Werkendam

18-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom er al sinds car centre bestaat. Eerst met 3 bedrijfsauto’s en nooit problemen geweest dat ze te duur waren met aanschaf of onderhoud van uit de firma gezien. Sinds oct 2013 zelf een auto gekocht ook nooit problemen met service of onderhoud. Mei 2018 auto ingerolen voor een jongere auto. Tot op heden netjes afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht, keurig geholpen, goede prijs voor de oude auto ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Bilthoven

29-03-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Liever dan in cijfers uit ik mijn ervaring in woorden: in alle opzichten boven elke kritiek verheven.


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit werkendam

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed ; Een afspraak word correct nagekomen !


Ja, ik beveel dit aan

p uit uitwijk

29-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Buitengewoon goed geholpen! Dieselmotor opheblazen. De heren hebben me van de snelweg gehaald, een vervangende auto gegeven en de schade geannaliseed. Uiteindelijk een andere auto gekocht via CCS... Top.


Ja, ik beveel dit aan

bert uit Waalwijk

20-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto C3 gekocht, prima onderhandeling, komt gemaakte afspraken na. Uitleg bij aflevering. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit SLEEUWIJK

29-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom al jaren bij Car Centre. Voel mij een gewaardeerd klant!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Woudrichem

07-03-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Via de carcentre mijn auto kunnen verkopen, zeer snelle verkoop en correcte afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Woudrichem

12-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij Car Center Sleeuwijk als klant.
Tot nu toe uitstekende ervaringen.
In plaats van vervangen voeren ze hier nog reparaties uit.
Al ze hier van merk gaan veranderen , dan verander ik gewoon mee!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was voor peugeot 308 g3 geweest.ik was van plan om te kopen .bij advertie staat niet airco defect is. Verkoper vroeg mij 400 euro extra om te maken.ik vind zo belangerijk informatie achterhouden niet netjes.je kan toch gewoon melden ik vond verkoper ook niet zo vriendelijk tijdnemend voor klant hij deed alsof hij wilde auto niet verkopen.het is zo slecht voor zo een mooie autobedrijf image. Mijn eerste ervaring niet zo goed gelopen ik hoop het dat ze in toekomst serius nemen voor ze klein probleem voor klant grote probleem kan zijn vriendelijke groetjes je kan altijd verbeteren niemand is perfect