Beoordelingen Car Service Toenink

9,0
377 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 377 beoordelingen

Robbert uit Apeldoorn

26-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor een vakantie check....perfect uitgevoerd met een smile 😀


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Wijchen

24-07-2017
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag (21-7-2017) met een 5-serie e61 gaan rijden. Tijdens proefrit ging het lampje branden dat er te weinig olie in de auto zat en daarbij lag er een 5 liter oliekan achter in de kofferruimte (wat wellicht een hoog olieverbruik kan aangeven) en lag er water achter in de kofferbak. Mede gelet op de aantal positieve reviews toch voordeel van de twijfel gegeven en gevraagd voor inruilvoorstel. Maandag teruggebeld door ene Jeroen en die vond ik behoorlijk bot in zijn reactie op een email die ik had gestuurd, want ik zou eisend zijn en dat deden hun klanten nooit. Sorry, maar wat ik citeer even wat er in mijn email stond

Mocht het inruilvoorstel iets worden, dan zouden we wel graag wat opgenomen willen hebben op het BOVAG garantiecertificaat (of een apart schrijven van uw bedrijf) aangaande het olieverbruik.
Zoals aangegeven was het gisteren (tijdens de proefrit) niet echt fijn dat het olielampje ging branden (niveau wat te laag). Ook was het water achterin de kofferbak nog een vraagteken…..

Lijkt mij meer vragend dan eisend, maar dit zou volgens de verkoper toch echt niet het geval zijn. Ze gingen niets opnemen omtrent het olieverbruik. Dat kan ik begrijpen, maar om nu te zeggen dat ik veeleisend ben, nee! Heb hem ook telefonisch gezegd dat dit hij dit niet zo moest zien (was een onderhandeling) en als hun enkel BOVAG geven zonder de extra opname m.b.t. het olieverbruik was dit ook goed.

Maar daarmee zijn we nog niet klaar, want nadat ik later de eigenaar aan de telefoon kreeg zei hij me dat mijn huidige auto moeilijk in te ruilen was. Het toe te leggen bedrag op de bmw zou namelijk € 2.500,- zijn. Hierop heb ik gereageerd dat ik dit wel zag zitten en ik over twee dagen retour kom en ik de auto bij goedvinden meteen zou willen meenemen. Nog geen half uur later wordt ik door de verkoper (Jeroen) teruggebeld en gaf hij aan dat er (meerdere inruilvoorstellen van andere Passats op de bmw) en fout gemaakt was en ik € 3.500,- moest bijleggen....... je kunt vinden wat je hiervan vind, maar ik heb dit netjes (telefonisch) gemeld aan de verkoper, maar wederom bot en kon zich niet verplaatsen in mijn positie. Ik baal stevig van de situatie en ik ga niet zo maar een negatieve review schrijven (is overigens mijn eerste als ik erover nadenk), maar door de enkel positieve reacties die geschreven zijn, heb ik het toch echt anders ervaren. Het lijkt mij dan ook wel meer een gevalletje met het verkeerde been uit bed zijn gestapt van de verkoper.


G uit Nijverdal

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super klantvriendelijk, denken altijd mee!


Jacob uit Enschede

13-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte garage!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Hoofddorp

11-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijke mensen met hart voor de zaak en voor uw "zaak". Wij zijn uiterst professioneel geholpen. Hier voel je je als klant echt koning. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden voor zowel onderhoud als aan- en verkoop.

met vriendelijke groet, Ingrid en René Leijen


Ja, ik beveel dit aan

JJ uit Lochem

03-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit LOCHEM

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: meer dan prettig en terzake kundig


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Tubbergen

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte deskundig service. Heel goed geholpen en geen nare ver


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Twello

16-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meer dan uistekend, straalt expertise, vriendelijkheid, deskundigheid en hospitality uit


Ja, ik beveel dit aan