Beoordelingen Caravan Centrum De Heuvelrug

7,9
27 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Rien uit Woerden

08-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Ook met een wat oudere low budget caravan is men enthousiast en wordt je serieus genomen. Er hangt een goede sfeer en dat merk je. Wil je in vakantiesfeer je aankoop doen (zelfs in de winter) dan kan ik dit bedrijf zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: We lieten een kopje per ongeluk vallen we hebben het betaald was het er niet mee eens maar de manier waarop we werden behandeld sorry we zouden geen fatsoen hebben misschien ooit van klantvriendelijkheid gehoord kom hier nooit meer


Anoniem

14-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: We lieten een kopje per ongeluk vallen we hebben het betaald was het er niet mee eens maar de manier waarop we werden behandeld sorry we zouden geen fatsoen hebben misschien ooit van klantvriendelijkheid gehoord kom hier nooit meer


Robbie uit IJsselstein

10-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In een storm voortent volledig vernield, caravan beschadigd. Direct geholpen door De Heuvelrug. Niet alleen met reparatie van caravan, maar ook met het afhandelen van de schade met expert. Nieuwe voortent gekocht: wederom met perfecte service! Mensen kennen je jaren later nog. SERVICE!!!!! van hoog niveau!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Woudenberg

06-11-2017
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Toegegeven ik heb een wat bijzonder geval, een zelfgebouwde caravan o.b.v. een schaftkeet. Bij de montage van nieuwe remmen kreeg ik onjuist advies over het vervangen van de assen, en de remmen werden niet juist gemonteerd. (Kabels verkeerd om, en de remmen van 1 wiel blokkeerde twee weken later.) Op zich te vergeven, want het was blijkbaar wat uitzonderlijk werk voor de monteurs. Maar de manier waarop het "opgelost" werd was behoorlijk onplezierig. Ik kreeg een offerte voor het vervangen van de complete assen met een financiele sigaar uit eigen doos, en toen ik daarover belde werd ik door de verkoper nogal arrogant verteld dat het niet uitkwam en dat ik de volgende week moest terugbellen. Ze wilden me duidelijk niet als klant. Ik zou hen niet aanbevelen voor bijzondere gevallen (zoals knott assen) en niet vanwege arrogante geschillenafhandeling. Ik kon m'n assen bij Triorep in Scherpenzeel vakkundiger en goedkoper laten vervangen.


Ronald uit Zeewolde

16-09-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Maarssen

08-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Eindhoven

29-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Heel vriendelijk en professioneel behandeld. Ruilde oude caravan in voor een andere occasion, die heel netjes werd afgeleverd door Michiel, die overal de tijd nam om alles uit te leggen, inclusief een "hands on" demo over het gebruik van de mover!


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Mieke uit Utrecht

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer correcte be- en afhandeling van de reparaties en zeker aanbeveling om hier vaste klant te worden.


Ja, ik beveel dit aan

J.

28-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Een mooie nieuwe caravan gekocht waarvoor alle tijd genomen werd zowel bij het kopen als halen.
Je bent hier nog klant.


Ja, ik beveel dit aan