Beoordelingen Heuvelrug Kampeer & Caravan

8,3
31 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

M uit Blaricum

07-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amerongen

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Geweldige club. Goede aankoopbegeleiding. Prima voorlichting en uitstekende nazorg. En deskundige en leuke mensen. De vakantie begint hier.


Ja, ik beveel dit aan

Jeannine uit Bergen op Zoom

10-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Maar 1 ervaring, we wonen te ver weg van Leersum. Maar die 1e ervaring was heel gaaf. Michiel heeft me telefonisch goed aan een voortent geholpen voor een speciaal prijsje. Echt goede service van dit Kampeer & Caravan centrum. En heel mooie winkel ook. Mensen woon je daar in de buurt, ga er beslist heen, je doet er goede zaken. Veel succes in de komende tijd, groetjes Jeannine.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Kesteren

09-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: zeer plezierig bedrijf om zaken mee te doen.
fijne verkoper die ons heeft geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Vierhouten

05-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Een bedrijf waar men de klanten kent en waar je altijd welkom bent. Prima service en deskundigheid en klantvriendelijke bediening


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Woerden

08-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Ook met een wat oudere low budget caravan is men enthousiast en wordt je serieus genomen. Er hangt een goede sfeer en dat merk je. Wil je in vakantiesfeer je aankoop doen (zelfs in de winter) dan kan ik dit bedrijf zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: We lieten een kopje per ongeluk vallen we hebben het betaald was het er niet mee eens maar de manier waarop we werden behandeld sorry we zouden geen fatsoen hebben misschien ooit van klantvriendelijkheid gehoord kom hier nooit meer


Robbie uit IJsselstein

10-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In een storm voortent volledig vernield, caravan beschadigd. Direct geholpen door De Heuvelrug. Niet alleen met reparatie van caravan, maar ook met het afhandelen van de schade met expert. Nieuwe voortent gekocht: wederom met perfecte service! Mensen kennen je jaren later nog. SERVICE!!!!! van hoog niveau!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Woudenberg

06-11-2017
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Toegegeven ik heb een wat bijzonder geval, een zelfgebouwde caravan o.b.v. een schaftkeet. Bij de montage van nieuwe remmen kreeg ik onjuist advies over het vervangen van de assen, en de remmen werden niet juist gemonteerd. (Kabels verkeerd om, en de remmen van 1 wiel blokkeerde twee weken later.) Op zich te vergeven, want het was blijkbaar wat uitzonderlijk werk voor de monteurs. Maar de manier waarop het "opgelost" werd was behoorlijk onplezierig. Ik kreeg een offerte voor het vervangen van de complete assen met een financiele sigaar uit eigen doos, en toen ik daarover belde werd ik door de verkoper nogal arrogant verteld dat het niet uitkwam en dat ik de volgende week moest terugbellen. Ze wilden me duidelijk niet als klant. Ik zou hen niet aanbevelen voor bijzondere gevallen (zoals knott assen) en niet vanwege arrogante geschillenafhandeling. Ik kon m'n assen bij Triorep in Scherpenzeel vakkundiger en goedkoper laten vervangen.


Ronald uit Zeewolde

16-09-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan