Beoordelingen Caravan Centrum Meerkerk B.V.

9,1
234 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 234 beoordelingen

Familie

07-08-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Wij hebben een paar jaren geleden bij dit bedrijf een tweedehands caravan gekocht, die tiptop en brandschoon werd afgeleverd. Ook van de nadien verleende service zijn wij onder de indruk. Er waren problemen met de airco, die tot onze meer dan volle tevredenheid zijn opgelost. Vriendelijke en vakkundige mensen die op alle fronten met je meedenken en je tips geven om eventuele problemen te voorkomen. Geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Gorinchem

03-08-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dacht dat het een kleine reparatie was, maar er was meer aan de hand. De omvormer was doorgebrand . Deze moest dan besteld worden . Maar over twee dagen zo ik op vakantie gaan. Door de goede inzet van de monteur en ondanks de drukte is het allemaal goed gekomen. In èèn woord geweldig top


Ja, ik beveel dit aan

Familie Voorbij uit Vinkeveen

01-08-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Klantvriendelijk en zeer deskundig advies bij aanschaf nieuwe Fendt Opal caravan.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Heemskerk

16-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Reëele beeldvorming, prima inruil en mooie pakketprijs. Vriendelijk en deskundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Adriana uit Schoonhoven

08-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service , Prettige ontvangst Zeer deskundig , goede werkplaats


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Den Dungen

06-06-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Correcte en zeer klantvriendelijk behandeling. Zeer coulant met afhandeling reparaties/storingen, ondanks dat ik mijn caravan bij een andere dealer gekocht heb. Caravan werd keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Sprangcapelle

01-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Zwolle

28-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Bij de aankoop van onze nieuwe caravan zijn wij in een zeer prettige sfeer uitstekend geholpen en werd er met ons meegedacht.
Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Ook bij de aflevering werd alle tijd genomen, alles werd zeer goed uitgelegd en gedemonstreerd en er was aandacht voor onze vragen. Daarnaast kregen we nog een aantal tips, die zeer welkom waren. Dus alle hulde voor Caravan Centrum Meerkerk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lexmond

28-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit Middelburg

22-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: goede service; betrouwbaar; als er iets mis is wordt dit prima rechtgezet!


Ja, ik beveel dit aan