Beoordelingen Caravan Centrum Meerkerk B.V.

9,1
230 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 230 beoordelingen

Adriana uit Schoonhoven

08-06-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service , Prettige ontvangst Zeer deskundig , goede werkplaats


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Den Dungen

06-06-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Correcte en zeer klantvriendelijk behandeling. Zeer coulant met afhandeling reparaties/storingen, ondanks dat ik mijn caravan bij een andere dealer gekocht heb. Caravan werd keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Sprangcapelle

01-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Zwolle

28-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Bij de aankoop van onze nieuwe caravan zijn wij in een zeer prettige sfeer uitstekend geholpen en werd er met ons meegedacht.
Wij zijn dan ook zeer tevreden.
Ook bij de aflevering werd alle tijd genomen, alles werd zeer goed uitgelegd en gedemonstreerd en er was aandacht voor onze vragen. Daarnaast kregen we nog een aantal tips, die zeer welkom waren. Dus alle hulde voor Caravan Centrum Meerkerk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lexmond

28-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit Middelburg

22-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: goede service; betrouwbaar; als er iets mis is wordt dit prima rechtgezet!


Ja, ik beveel dit aan

Christ uit Oosterhout

20-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij zijn op een prettig en open manier ontvangen bij caravancentrum Meerkerk. Goede adviezen, en uitleg. Ongedwongen rond kijken. Fijne ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Vleuten

13-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Goede, duidelijke communicatie. Prettige ontvangst. Uitstekend te woord gestaan. Mooie showroom.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Houten

10-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: professioneel, vakkundig en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Oosterhout

19-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: ccmeerkerk is terecht enkele keren genomineerd en zelfs winnaar geworden van de trofee voor beste dealer.


Ja, ik beveel dit aan