Beoordelingen Duijndam Delft Caravans & Campers B.V.

8,5
340 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 340 beoordelingen

Anoniem

18-09-2018
3,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Arrogante verkoper


Anoniem

17-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Gebruikte caravan gekocht, Goed advies en verder prima verzorgd.


Ja, ik beveel dit aan

Ron

28-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Keurig bedrijf met veel kennis. Fijn geholpen. Ook de aflevering ging goed. Lange duidelijke uitleg van de verkoper en technische dienst. Hulde


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Westendorp

26-08-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: De opmerking die we afgelopen week het meest gehoord hebben is “jullie zijn gewoon belazerd”!
Wij kochten een kip caravan met mover. We konden hem in eerste instantie meteen meenemen maar dat ging niet aangezien hij nog op naam van de vorige eigenaar stond en ze wilden nog even wat punten nakijken. Zoals de accu, die moet goed zijn ivm de mover. Uitgebreid over de mover gesproken omdat dat voor ons een voorwaarde was.Die punten kregen we vermeld op de overeenkomst.
Bij ophalen bleek de mover verwijderd!
We kregen allemaal allerlei onrelevante en tegenstrijdige verklaringen.
Een heel erge teleurstelling.
Onze oude caravan hadden we al verkocht en we wilden met vakantie.
Ons geld hebben we terug gekregen.
Op onze mail met onze ervaring kregen we als antwoord dat het uitgezocht zou worden.
Nooit meer wat van gehoord.


C. uit Oostvoorne

14-08-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij wilden graag info betreffende campers. Maar volgens de verkoper zooooooo duur. Je kon beter naar een 7 * hotel in Dubai gaan, was veeeel goedkoper. Is deze verkoper ooit wel eens naar Dubai geweest? Wij zagen er zeker te sjofel uit. Maar gelukkig er zijn nog meer verkopers van campers, gaan we daar maar heen en hopen dat we wel op waarde worden geschat!


Henk uit Tilburg

31-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wij zijn zeer goed geholpen bij de aanschaf van onze caravan door Joost Hermans. Hij heeft zich bij de aflevering voor 110% ingezet en daarom hebben wij er alle vertrouwen in dat de 3 geconstateerde mankementen op een later tijdstip goed zullen worden afgewerkt.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Denhoorn

28-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wel erg lang gewacht met de levering van de caravan.
Maar eindelijk na de levering netjes en vakkundig geholpen.
Zelfs met het warme weer nog een ijsje gehad


Ja, ik beveel dit aan

jacques uit Leiden

19-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: In oktober 2017 nieuwe caravan gekocht. De aflevering vond plaats maart 2018.
Alles naar volle tevredenheid verlopen en wij komen er graag eens terug al is het maar om ideeen op te doen.
Alleen nooit antwoord gekregen op een door mij gestuurde email maar dat vergeven we Duindam.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Heumen

04-06-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Heel fijn bedrijf! Ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de caravan en bij de aflevering hebben ze ruim de tijd genomen om alles uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

HP uit Driebergen-Rijsenburg

01-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Bedrijf doet mijn naam eer aan (geen familie!). Men neemt zeer uitvoerig de tijd tijdens de orientatiefase en het aflevermoment. Geen detail blijft onbesproken en omdat men zelf ook camper liefhebber is worden er nuttige, praktische ervaringen uit de praktijk gedeeld. Veel keuze en prettige ongedwongen sfeer. TOP!!!


Ja, ik beveel dit aan