Beoordelingen Duijndam Delft Caravans & Campers B.V.

8,5
321 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 321 beoordelingen

Toine uit Lisse

20-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze hebben een noodreparatie uitgevoerd zodat ik toch gewoon mijn vakantie kan voortzetten. Ben erg blij dat ik zo geholpen ben en kan genieten van het mooie weer. Bedankt TEAM Duijndam!


Ja, ik beveel dit aan

Jesper uit Hoofddorp

13-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Gisteren een nieuwe caravan afgeleverd gekregen. We zijn er helemaal blij mee en kunnen niet wachten tot hem kunnen gaan gebruiken


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Delft

13-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Leidschendam

13-04-2018
9,3

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Voor het eerst met een huurcamper op pad geweest, is erg goed bevallen!
Duidelijke uitleg gehad.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vlaardingen

06-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Heel goed ga zo door. Heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit DORDRECHT

27-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Mooie showroom en goede voorlichting bij aflevering.
Remco bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Den Haag

19-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Vandaag onze nieuwe Knaus caravan afgehaald.
Van de aankoop t/m de aflevering zeer correct geholpen. Wij hopen veel plezier van onze aankoop te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Bergen op Zoom

18-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Zoetermeer

14-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Mijn ervaring met Duijndam kan ik omschrijven als uitstekend. De aflevering van mijn camper ging met horten en stoten maar steeds was er bereidwilligheid en vakbekwaamheid om de probleempjes op te lossen. Ik zal zeker mijn relaties in kennis stellen van de fijne en snelle manier van optreden.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Gouda

09-03-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren langsgereden met een probleem aan de elektrische installatie van mijn camper. Een van de mensen uit de werkplaats is uiteindelijk 2 uur bezig geweest om het probleem te verhelpen. Top service noem ik dat! Nogmaals dank, gr Arnold


Ja, ik beveel dit aan