Beoordelingen Duijndam Delft Caravans & Campers B.V.

8,5
303 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 303 beoordelingen

A. uit Breda

10-11-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hebben voor ons alle problemen opgelost.
Deels onder garantie en deels onder coulance.
Carthago liet mij als koper en Duijndam als dealer in de steek. Ik roem dan ook de wijze waarop Duijndam heeft gehandeld. En Carthago mag best is aan zelfreflectie gaan doen in plaats van uit de hoogte terechte claims afwijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Berkel

06-11-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Verkoop perfect. Maar de werkplaats en receptie drama
Caravan 3 maal aangeboden om een aantal punten onder garantie te repareren en caravan heeft er 2 keer lang gestaan en eerste keer niet alles gemaakt en 2 keer helemaal niets gedaan .
Alleen maar discussiƫren over dat ik als klant de afspraken niet goed heb begrepen.
Als je een caravan komt kopen kan alles maar o wee als je komt voor garantie
Nooit meer naar toe


Joost uit Amsterdam

03-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Fijn bedrijf, deskundige medewerkers. Mooie showroom met veel merken/modellen.


Ja, ik beveel dit aan

Marie uit Emmeloord

03-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Al 25 jaar klant bij dit bedrijf. Wij hebben diverse caravans gekocht en onderhouden door en bij Duijndam.
Caravan nr 5. gaat er ook zeker komen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit ZEEWOLDE

29-10-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Op de beurs geeft de directeur de prijs voor een inruil, deze man belt mij op of er nog zaken gedaan kunnen worden en maak een afspraak. Daar gekomen hebben we geen gesprek met de directeur maar met een vriendelijke dame.
Blijkt de inruilprijs zeer drastisch omlaag is gegaan, inmiddels hebben wij bij een ander bedrijf een caravan gekocht


Aad uit Breskens

24-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Rozenburg

22-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Aanschaf fendt caravan met nog een jaar fabrieksgarantie.
Persoonlijk langs geweest bij verkopende dealer van deze fendt caravan en gebeld met de importeur van fendt caravans om de fabrieksgarantie op mijn naam te krijgen zowel dealer als importeur gaven nul op het rekwest niet eens een voorstel gedaan.
Duijndam Caravans gebeld met bovenstaande bevindingen Duijndam Caravans deelde mij mede dat zolang er fabrieksgarantie opzit kon ik altijd terecht bij Duijndam Caravans.


Ja, ik beveel dit aan

fam. uit Pijnacker

22-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Ik kom al 31 jaar bij Duijndam en nog steeds ga ik iedere keer na de aankoop van een nieuwe caravan (5X)met een redelijk goed gevoel naar huis. er is en duidelijk verschil met 1986 en 2017. Er werken mensen met erg veel verstand van caravans, zowel de afdeling verkoop als de werkplaats. Misswchien een punt van aandacht, zeker in de zomer: neem de zaterdag voor kleine "akkefietjes" die verholpen moeten worden. Nu duurt het soms lang bij een afspraak om aan de beurt te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

B

12-08-2017
4,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: fijne zaak en magazijn maar de winkel verlaten wij altijd met een teleurgesteld gevoel ,vaak lang wachten bij een onbemande kassa, winkel personeel weinig of geen verstand van zaken of hebben klaarblijkelijk nog nooit gecampeerd , doe er iets aan aub!!
(deze beoordeling gaat over de winkel)


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Capelle aan den ijssel

05-08-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Ronald uit Zoetermeer, ik ben het volkomen met je eens. Ook wij hebben deze ervaring, binnen1jaar volgende gebreken bij Duyndam gemeld,waterpomp stuk deze inmiddels zelf vervangen, krakend bed,alle lampjes inmiddels vervangen, rammelende kachel, uitzetstangen van de ramen, rolluiken springen spontaan los waarvan er sommige verholpen zijn door Duyndam, schroefjes in vitrinekast en uitzetsteunpoot ook hersteld. Disselslot ,raamhor keuken en ook bij ons de keukentafel ook hersteld.
Bij het afleveren van de caravan zou dit allemaal gecontroleerd zijn, Niet dus! Deze reparaties hebben 12 weken geduurd waarbij we wegreden en sommige ramen gewoon open stonden (niet vergrendeld) Meerdere e-mails met foto's gestuurd en geen enkele reactie helemaal niets. Onze caravan een knaus was dus nieuw!! Deze gebreken werden niet geconstateerd bij aflevering, nu is de mover stuk en hoewel het waarschijnlijk onder de garantie valt maar dit niet meer door Duyndam laten repareren.