Beoordelingen Caravanstalling van Vliet

8,9
376 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 376 beoordelingen

Jacob uit Rijswijk

14-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Altijd op tijd bij halen en brengen van Caravan, aandacht voor de klant en prima uitvoeringen van reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit poeldijk

13-06-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Over het algemeen goed maar dit jaar zag mijn caravan er niet uit, heeft hij buiten gestaan soms


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: We hebben onze nieuw aangeschafte 2e hands caravan voor een onderhoudsbeurt gebracht en zijn zeer tevreden over de service, zorgvuldigheid en kwaliteit waarop de caravan is nagelopen en het contact hierover!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Schiedam

08-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vloerreparatie caravan prima uitgevoerd. Goede communicatie en prijsindicatie. Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Nootdorp

01-06-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Schade aan de caravan is vakkundig en professioneel hersteld. Tijdens het herstel zijn we keurig op de hoogte gehouden over de voortgang. Prima service en uitstekend resultaat!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Leidschendam

30-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Harbert uit Wateringen

30-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Wateringen

30-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima bedrijf deskundig en betrokken. Service top!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Den Hoorn

30-05-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf, vakkundig en beleefd personeel


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Den haag

22-05-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ervaring met het bedrijf ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan