Beoordelingen Caravanstalling van Vliet

8,9
409 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 409 beoordelingen

joop uit Zoetermeer

17-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit kwintsheul

16-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Den Haag

16-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn caravan staat al jaren bij van Vliet. Ik heb er al meerdere reparaties uit laten voeren waar ik zeer tevreden over ben.ik wordt altijd plezierig te woord
gestaan, zowel op kantoor als in de werkplaats.
Na mijn laatste reparatie werd mij zelfs een filmpje opgestuurd waarin iemand vertelde en liet zien waar en hoe de reparatie was uitgevoerd. Moet niet gekker worden. Leuk om te zien en te horen.
Ik heb het resultaat nog niet life gezien maar mijn ervaring met van Vliet geeft mij voldoende vertrouwen op het resultaat.
Al met al kan ik zeggen dat ik zeer tevreden met
van Vliet. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Corry uit Zoetermeer

08-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd heel prettig geholpen. Vriendelijk en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

john uit Rijswijk

30-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede ervaring met Caravanstalling van vliet, vriedelijk en deskundig en vakundig technisch uitgevoerd onderhoud en schadeherstel , stalling is ruim en droog


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Denhaag

21-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Poeldijk

20-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed overleg is de basis.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Voorburg

20-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren een zeer tevreden klant. Als er dan ook iets aan onze caravan mankeert of er regulier onderhoud dient plaats te vinden, is Caravanstalling van Vliet ons bedrijf. De mensen in het team zijn deskundig, vriendelijk en persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Fokke uit Zoetermeer

24-09-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Er wordt goed geluisterd en uitgevierd wat gevraagd is. Na werkzaamheden altijd een belletje met uitleg wat er gebeurt is.


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit De Lier

20-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Onze ervaring is heel erg positief
Ze staan altijd voor je klaar en zijn altijd heel vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan