Beoordelingen CarMix.nl

8,7
51 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Danny uit Reuver

25-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima bedrijf met uitstekende service!
Zonder in detail te treden heb ik mede door de uitstekende service bij Carmix.nl onze nieuwe auto gekocht. We twijfelde tussen twee auto's. Zonder pushen maar met deskundig advies besloten om voor een mooie BMW X1 te gaan. Carmix bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Lc uit Grave

19-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben enkele weken geleden in de avonduren een volvo S80 gekocht bij Carmix.
Het betreft een occasion uit 2006 met 160.000km op de teller.
We hebben een zeer nette auto gekocht voor een zeer scherpe prijs.
Nu na enkele weken rijden blijkt de auto in uitstekende staat.
Henry heeft nog even een nieuw spiegelkapje nagestuurd als extra service.
Kortom: Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en zouden Carmix dan ook aan iedereen aanbevelen.
Een eerlijk en deskundig bedrijf!

L.C. Toonen


Ja, ik beveel dit aan

Tymon uit Amsterdam

19-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bj uit Utrecht

09-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Jaguar bij carMix gekocht en kregen een probleempje met de auto maar werd gelijk super goed opgelost en de tijd dat wij de auto niet in bezit haden hebben we een leen auto mee gekregen wij zeggen super garage hierbij haden wij hem wel zonder garantie gekocht en toch super goed opgelost wij bedanken u hier voor top gr Mn Mvr van de berg top survers super klantvriendelijk deze garage is een aanrader CarMix.nl nogmaals bedank


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Valkenburg a/ Geul

11-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

wim uit meerkerk

07-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij toeval zijn we bij CarMix terecht gekomen. We werden verrast door de deskundigheid op het gebied van Volvo, en de tijd die genomen werd door Henry van der Veen. Service is prima. Aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zeeland

13-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke en betrouwbaar die een goed product levert tegen een redelijke prijs. Klant is koning.


Ja, ik beveel dit aan

roy uit gendt

14-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oss

14-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meerdere auto's hier gekocht. Ze denken goed mee en maken waar wat ze beloven. Slechts één keer een technisch probleempje gehad met een auto en dat werd snel en kosteloos opgelost. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima communicatie, heldere afspraken en een snelle en correcte afhandeling voor een zeer redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan