Beoordelingen Carmovement Autodroom

7,7
85 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,5
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Riky uit Gemert

07-09-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Grote oplichters. Heb in de showroom een auto gekocht, blijkt deze dezelfde avond op hun website te staan voor €2500 minder. Op geen enkeke manier wilden ze hierover iets regelen. De aanbieding was wel snel verwijderd. De verkoper was ronduit onbeschoft toen ik hem hiermee confronteerde. Uiteindelijk, nadat we het bij de rechtsbijstand hadden aangekaart, is met tussenkomst van de manager een regeling afgesproken . De auto is overigens prima in orde. Maar mij zien ze daar nooit meer.


Rene uit Helmond

04-03-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2e maal een auto gekocht bij Caremovement. De eerste keer al zeer tevreden en de 2e keer tot nu toe zeker ook. Na het kopen van mijn 1e auto wat last van een vervelende computerstoring gehad. Hierop goede service ontvangen waarna de klacht goed is verholpen. Uiteindelijk weer een mooie auto gekocht voor een mooie/eerlijke prijs. De aflevering verliep helemaal naar wens. M.i. doen ze bij Caremovement er alles aan om de klant tevreden te stellen. Ik ga ervan uit net zo veel rijplezier van mijn huidige auto te hebben als van de vorige. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal in orde te zijn, ga ik met een gerust gevoel naar de garage terug.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Nuenen

12-10-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer mooie locatie met vriendelijk personeel, prima voorwaarden omdat het een Bovag bedrijf is, we wisten niet wat we zochten dan alleen dat we een andere auto wilden, de verkoper heeft ons fijn en professioneel geadviseerd en uiteindelijk zijn we op een auto uitgekomen die we ook direct gekocht hadden, toen we de auto op kwamen halen was ook nog eens de distributieriem vervangen dit vinden we netjes geregeld, gewoon een fijn bedrijf iedereen aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Mathie uit Valkenburg

22-02-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto gekocht en de kennis van de verkoper was slecht. kwam altijd met vreemde verhalen. auto heel slecht afgeleverd met gescheurde radiateur


Bart uit DEURNE

23-09-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede deal kunnen maken voor een knappe auto. Er bleek een probleem met de airco bij thuiskomst. Kan me voorstellen dat dit ook niet bekend was. Na melding perfect opgelost door de service afdeling!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Helmond

16-08-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bizar verhaal: interessante tweedehands auto gezien op internet. Maak ik telefonisch een afspraak en neem vandaag vrij voor een ritje. Aangekomen in de showroom staat de auto vóór een open roldeur klaar. Mij vrouw, zoon en ik bekijken de auto, zijn enthousiast en vragen om een proefrit. De verkoper geeft aan dat alleen te willen als we eerst een prijs overeenkomen (?). Nou maak ik pas deals als ik zeker weet dat ik wil kopen...maar dat accepteerde hij niet. Uiteindelijk ben ik onverrichter zaken de showroom uitgelopen omdat hij echt de proefrit niet wilde laten plaatsvinden...

Later heb ik zijn baas gebeld en het verhaal uitgelegd. Die gaf aan dat de verkoper twijfelde aan onze interesse...ehm: ik kom toch niet voor me lol op een vrijdagmiddag met het hele gezin naar een autodealer?


Daniel uit Deurne

31-01-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J

03-12-2012
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij bezichtiging ging de achterklep niet open , maar zou hersteld worden voor afleveren.
Bij afleveren stond de auto buiten, en viel de regen met bakken uit de lucht.
De verkoper is niet met ons naar buiten gegaan.
Door de regen heb ik alleen gekeken of de klep open ging en dat was ook zo.
Bij thuiskomst blijkt dat er met de achterklep meer aan de hand is, allerlei strips zitten los , het embleem zat los en is er inmiddels af,er ontbreekt een stootdop van de klep, en de achterklep sluit niet goed.
Slechte afleverservice


Cees uit Lekkerkerk

27-11-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto Subaru gekocht, proefritje was goed, helaas mankeert er nogal wat aan, achterste remblokken heel erg dun, twee rubbers versleten, waarvan 1 er bijna tussenuit, uitlaat zat los, van de reserve sleutel was de batterij leeg. heeft de werkplaats duidelijk niet gezien, beetje jammer dat ze je zo laten vertrekken.Er zat 6 dagen tussen proefrit en ophalen auto, de tijd is er dus wel voor geweest.


Jan uit Deurne

26-11-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met dir. Frank Sonnemans.


Ja, ik beveel dit aan