Beoordelingen Autorijschool Carpenta

8,9
69 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Battice uit Leusden

24-11-2017
8,0

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij Peter zeer leuk en leerzaam gevonden. Hij wist wat mijn mindere sterke punten waren en kon daar goed op in spelen. De lessen waren ook heel gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Leusden

26-06-2017
7,7

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Peter in de auto. Peter praat een beetje veel, maar weet ook veel en heeft me goed geholpen.
Al met al een goede rijschool en een leuke ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Youri uit Amersfoort

12-11-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Leusden

20-09-2016
9,3

Ervaring: Ik heb veel plezier gehad tijdens mijn rijlessen met Peter. Er kon altijd gelachen worden maar hij maakte ook goed duidelijk wanneer ik iets fout deed en hoe ik dit dan kon verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Leusden

14-07-2016
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen als erg prettig ervaren. Er werd rustig de tijd genomen om alles stap voor stap te leren en er werd aan de juiste dingen aandacht besteedt. Peter was rustig en duidelijk.
Mede dankzij Peter heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Amersfoort

23-05-2016
10

Ervaring: Goede rustige en duidelijke leraar met geduld. Heb sneller dan verwacht in 1x rijbewijs. Alles van examen was uitgebreid tijdens lessen al behandeld, dus geen verrassingen.


Ja, ik beveel dit aan

Wietske uit Amersfoort

10-12-2015
9,3

Ervaring: Mijn lessen met Peter zijn heel fijn geweest. Ik zat altijd prettig in de auto en het was gezellig. Hij voelt situaties goed aan en stelt je op je gemak. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Amersfoort

12-11-2015
10

Ervaring: Super! Ik heb de manier van les geven als zeer prettig ervaren. Duidelijk, rustig en geduldig, met op zn tijd een grapje.


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit De Bilt

05-10-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan

susanne uit amersfoort

20-08-2015
10

Ervaring: Top begeleiding en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de lessen.
Denkt met je mee als je iets lastig vind en legt veel uit op een begrijpelijke manier.


Ja, ik beveel dit aan