Beoordelingen Autorijschool Carpenta

8,9
74 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Anoniem

05-11-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Milan uit Broek

24-08-2018
9,0

Ervaring: Het was altijd gezellig in de auto en ik heb enorm veel geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit leusden

19-06-2018
9,3

Ervaring: Een ontzettend fijne rijschool. Duidelijke en gezellige rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Redmar uit Leusden

25-01-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

nieta uit Scherpenzeel

24-01-2018
8,3

Ervaring: ik heb je rijlessen als heel positief ervaren.
rustig , vol begrip en geduld.dank hiervoor.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Leusden

29-12-2017
7,7

Ervaring: Prima rijschool! en veel persoonlijke aandacht wat erg fijn is. De lesduur ( 1,5 uur) vond ik ook erg prettig en je hoeft niemand thuis te brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Battice uit Leusden

24-11-2017
8,0

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij Peter zeer leuk en leerzaam gevonden. Hij wist wat mijn mindere sterke punten waren en kon daar goed op in spelen. De lessen waren ook heel gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Leusden

26-06-2017
7,7

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Peter in de auto. Peter praat een beetje veel, maar weet ook veel en heeft me goed geholpen.
Al met al een goede rijschool en een leuke ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Leusden

20-09-2016
9,3

Ervaring: Ik heb veel plezier gehad tijdens mijn rijlessen met Peter. Er kon altijd gelachen worden maar hij maakte ook goed duidelijk wanneer ik iets fout deed en hoe ik dit dan kon verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Leusden

14-07-2016
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen als erg prettig ervaren. Er werd rustig de tijd genomen om alles stap voor stap te leren en er werd aan de juiste dingen aandacht besteedt. Peter was rustig en duidelijk.
Mede dankzij Peter heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan