Beoordelingen Autorijschool Carpenta

9,0
67 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

Youri uit Amersfoort

12-11-2016
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Leusden

20-09-2016
9,3

Ervaring: Ik heb veel plezier gehad tijdens mijn rijlessen met Peter. Er kon altijd gelachen worden maar hij maakte ook goed duidelijk wanneer ik iets fout deed en hoe ik dit dan kon verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Leusden

14-07-2016
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen als erg prettig ervaren. Er werd rustig de tijd genomen om alles stap voor stap te leren en er werd aan de juiste dingen aandacht besteedt. Peter was rustig en duidelijk.
Mede dankzij Peter heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Amersfoort

23-05-2016
10

Ervaring: Goede rustige en duidelijke leraar met geduld. Heb sneller dan verwacht in 1x rijbewijs. Alles van examen was uitgebreid tijdens lessen al behandeld, dus geen verrassingen.


Ja, ik beveel dit aan

Wietske uit Amersfoort

10-12-2015
9,3

Ervaring: Mijn lessen met Peter zijn heel fijn geweest. Ik zat altijd prettig in de auto en het was gezellig. Hij voelt situaties goed aan en stelt je op je gemak. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Amersfoort

12-11-2015
10

Ervaring: Super! Ik heb de manier van les geven als zeer prettig ervaren. Duidelijk, rustig en geduldig, met op zn tijd een grapje.


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit De Bilt

05-10-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan

susanne uit amersfoort

20-08-2015
10

Ervaring: Top begeleiding en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de lessen.
Denkt met je mee als je iets lastig vind en legt veel uit op een begrijpelijke manier.


Ja, ik beveel dit aan

Alwin uit Amersfoort

24-07-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Leusden

09-07-2015
9,0

Ervaring: Carpenta is een goede en leuke rijschool om te lessen. Peter begeleidt je op een sterke en deskundige manier en kan serieus zijn wanneer gewenst, maar weet met een goede dosis humor je rijlessen ook ontzettend leuk te maken. Het RIS praktijk boek is hier een goede aanvulling op; door de duidelijke uitleg wordt je nog net even iets meer gestimuleerd om je les goed voor te bereiden. Ik heb met veel plezier m'n rijopleiding gevolgd bij Carpenta en zou deze rijschool dan ook bij iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan