Beoordelingen CarProf Amsterdam West

5,2
2 beoordelingen
  • Service 5,5
  • Deskundigheid 5
  • Prijs/kwaliteit 5
1 t/m 2 van 2 beoordelingen

Anoniem

17-05-2018
1,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor APK geweest. Auto ( BMW uit 1995) niet goedgekeurd vanwege te hoge CO uitstoot. Ik (klant) had aangegeven dat de auto "koud' was en deze auto heeft overigens nooit eerder problemen met uitstoot bij APK test gegeven. Deze auto heb ik ook al 23 jaar in mijn bezit en altijd goed onderhouden, maar dit terzijde.
Tevens wilden ze de auto ook afkeuren op achteruitrijlichten, maar op mijn opmerking, dat dit geen afkeuring kan zijn voor een auto, die in gebruik is genomen in 1995, werd dit dan niet aangevoerd voor afkeuring.Natuurlijk wilde ik dit wel gerepareerd hebben, maar dat komt later.
Vervolgens bij andere garage auto aangeboden voor APK met opmerking, dat deze een te hoge CO uitstoot had de dag ervoor bij keuring. Nu was uitstoot 0,0! Natuurlijk moest motor eerst warm zijn voor test, want dan werkt het systeem pas goed, zeker bij oudere auto's volgens deze garagist. Dit komt mij over als een garage met kennis van zaken en Carprof Amsterdam West of Bangarage niet. Ik ben benieuwd hoe oudere Volvo's hier gekeurd worden, maar ik beveel deze garage zeker niet aan. Het kopje koffie tijdens het wachten kon ik wel waarderen, vandaar een 2 voor service en klantvriendelijkheid.


Brigitte uit Amsterdam

30-09-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan