Beoordelingen CarProf Bleeker Enschede

8,4
377 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 377 beoordelingen

teun uit hengelo

29-11-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: op 16-3-2017 een Mercedes b200 van ze gekocht met km 129223 en een halfjaar BOVAG garantie
ze waren heel trots op de achter remmen die waren compleet vernieuwd, maar na een halfjaar na de vakantie ben ik in augustus terug geweest , omdat mijn zoon en ik vonden dat de remmen het niet goed deden.
ze hebben toen getest en er was niks mis mee.
op 18-10-2018 heeft de auto met 134695 km een kleine beurt gehad en ik heb ze toen verteld ,dat de rechter achterband scheef afsleet of ze wilden kijken of de nieuwe remmen wel goed afgesteld waren.
ze hebben me gebeld dat de auto die dag niet klaar kwam , omdat ze nieuwe onderdelen voor de achterremmen besteld hadden
ik heb ze gezegd, dat ik dat niet ging betalen, omdat het nieuwe remmen waren, gereclameerd hebben met de BOVAG garantie en zo als hier boven vermeld staat 2 jaar garantie op onderdelen en reparaties.
bij afhalen van de auto hadden ze de onkosten van de remmen er afgehaald behalve de remblokken, want die had ik zelf versleten en moest de helft daarvan betalen.
ik had haast en was dat gezeur een beetje zat en heb gezegd ok.
nu ik hier mee bezig ben en er nog eens over de rekening heen kijk zie ik dat er in de rekening staat dat de linker achter rem aanliep.
ik vind het ook vreemd dat mijn vorige auto ,16 jaar oud en 135000km gelopen slechts 1 of 2x nieuwe remblokken heeft gehad en dat bij de Mercedes na5500 km en 1,5 jaar de remblokken versleten waren.
of ze de rem van de scheef afgesleten band bijgesteld hebben weet ik niet en over een vergoeding van de band is ook niet gesproken.
verder zie ik voor rem reparatie en remvloeistof is 84,51 in rekening gebracht en zou dat eigenlijk ook vergoed moeten hebben.

nog een ander verhaal over de ruiten wissers.
achter nooit gebruikt en was nieuw de voorsten ook weinig gebruikt en was volgens mij niks mis mee.
moest er toch 72,24 voor betalen.
leg voortaan de oude bladen maar in de auto , die komen altijd wel weer van pas.
en als je zulke dure bladen er opzet maak dan de ramen even schoon voordat je er nieuwen opzet anders zijn ze zo weer stuk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Netjes
Keurig te woord gestaan


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-11-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Correct


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Hengelo

26-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mick uit Borculo

24-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Borne

24-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bijzonder plezierig en kundige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit Enschede

21-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit HENGELO OV

21-11-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijkheid is bij de medewerkers van de Bleekergroep met de paplepel ingegoten.
To the point, klantgericht, vakkundig, servicegericht, duidelijke communicatie
Kortom;
Auto Bleeker is een no nonsens ,vakkundig en servicegericht bedrijf.
Ga zo door met zijn allen


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit Enschede

20-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

w.p. uit ENSCHEDE

20-11-2018
6,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan