Beoordelingen CarProf Carfix T&S

9,5
29 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Jeroen uit Tiel

14-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helemaal super. Hebben verstand van wat ze doen en werken snel en voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

MJ uit Tiel

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Rotterdam

09-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom hier al jaren voor onderhoud aan mijn auto en ben heel tevreden over de service en de vakkundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

A.W. uit Tiel

03-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring met dit bedrijf. Er wordt precies uitgelegd wat er is vervangen bij de auto. En ook de rekening wordt doorgenomen en uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Culemborg

01-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen met Sander, Thomas en Jimmy zijn zeer goed te noemen. Deze jongens denken met je mee en staan altijd voor mij klaar. En ze halen je niet het vel over je oren zoals in een Volvo garage.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Arnhem

24-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Willyam van de uit Ophemert

24-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit OPIJNEN

07-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijk personeel, ze staan altijd klaar om je te helpen. En al als je toevallig binnen loopt en en er is gebak, krijg je ook een stukje. Super.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Maurik

31-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Maurik

27-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vanaf het prille begin van de partij en ik ervaar alles alleen maar positief


Ja, ik beveel dit aan