Beoordelingen CarProf Jan Dekkers

8,6
53 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Willie uit Den Dungen

20-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben nu 4 jaar klant bij CarProf Jan Dekkers en ben zeer tevreden over de geleverde service door de vakbekwame monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Mijntje uit 's Gravenmoer

12-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 10


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit S'Gravenmoer

07-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit S'gravenmoer

13-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijk
geen wachttijden
snel afspraak
winter banden in 1 dag geregeld
super vriendelijk
prijs /kwaliteit in evenwicht.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit ‘S- Gravenmoer

04-12-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaring. Snel in te plannen afspraak. Naar tevredenheid geholpen. Correct behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Kaatsheuvel

22-10-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gratis apk keuring nou kreeg een rekening van dik 400 euro voor iets wat ze niet hadden gedaan en later moest ik na 2 maand toch de apk keuring betalen na vele mails gestuurd te hebben om te vragen om hun rekening nummer toch maar betaald om van hun gezeur af te zijn


C4GP uit 's Gravenmoer

13-09-2017
4,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto ter reparatie aangeboden omdat er geen brandstof toevoer meer was. Al aangegeven dat het wellicht de brandstofpomp was. Reparatie naar teverdenheid uitgevoerd maar er kon nog geen factuur worden opgemaakt. Deze viel 2,5 week later in de bus. Navraag bij andere garages viel het me op dat het aantal uren dat aan de reparatie besteed was substantieel hoger was dan gemiddeld. Zelfs bij een Citroen dealer was ik voor deze reparatie een stuk minder kwijt. Dit heb ik proberen te bespreken met CarProf Dekkers maar helaas was er geen discussie mogelijk. Uren zijn gemaakt en gewoon betalen. Ik had maar moeten vragen wat de kosten zouden worden en de garage wil van niets weten als ik aangeef dat bij dergelijke bedragen best een indicatie afgegeven kan had kunnen worden. Ik heb grote moeite met de houding van dit bedrijf.


Teun uit 's Gravenmoer

01-08-2017
6,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M. uit 's Gravenmoer

24-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijke professionals! Ze voerden niet alleen de gevraagde werkzaamheden uit, maar hadden ook mijn auto gestofzuigd.


Ja, ik beveel dit aan