Beoordelingen CarProf Kessel

8,7
189 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

Paul uit Roosendaal

12-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Oud Gastel

12-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb al meerdere goede ervaringen met dit bedrijf. Ze denken mee en werken vakkundig en snel. Erg fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Standdaarbuiten

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend wordt goed en gelijk geholpen tussen door als ik iets vraag of iets aan mijn auto heb.


Ja, ik beveel dit aan

Frans

12-10-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijn bedrijf waarbij al ik jaren lang klant ben. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid staan, naast service en deskundigheid, zeer hoog hoog aangeschreven. Hier ben je geen nummer maar klant. Bij evt. kosten wordt er altijd netjes gebeld zodat je niet voor verassingen staat.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Oudenbosch

01-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Meedenkend en behulpzaam en buitengewoon vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

pascal uit oudenbosch

27-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima, service is top.klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

P.A. uit Oudenbosch

27-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed. Deskundige en vriendelijke medewerkers die nog een stapje harder lopen voor hun klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Dinteloord

30-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Roosendaal

27-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze eerste kennismaking met garage Kessel is goed bevallen. In principe wordt alleen dát gedaan wat je hebt afgesproken, als er eventueel meer moet gebeuren wordt je gebeld om dat te melden. Na overleg geef je zelf aan wat je daar mee wil doen. Niet ongevraagd een veel hogere rekening presenteren, dat hebben wij wel eens anders meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Standdaarbuiten

26-08-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan