Beoordelingen CarProf Kessel

8,7
178 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 178 beoordelingen

Roland uit Roosendaal

15-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden. Goede service ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Oudenbosch

13-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom bij dit bedrijf sinds de aanschaf van mijn Ford Ka in
2012. Bij het door spreken van de beurt houden zij rekening met het feit dat ik weinig km./p.j. maak waardoor
enerzijds het ene onderhoud later kan en anderzijds op grond van leeftijd iets eerder nodig is dan volgens schema.
Ook waarschuwden zij mij vorig jaar dat de volgende beurt
hoger uit zou vallen vanwege het vervangen van de
distributieriem in 2017. Alle lof !


Ja, ik beveel dit aan

ineke uit zegge

13-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik wordt altijd goed op de hoogte gehouden over de nodige reparaties en de kosten hiervan. Vriendelijk en vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit 4652AA Steenbergen

07-08-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer service gericht EN technisch ter zake deskundige garage.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit oudenbosch

06-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oudenbosch

06-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ontvangst is vriendelijk, de behandeling aandachtig en deskundig.
Er was zonder moeite een andere auto voor mij beschikbaar, die ik kon gebruiken op de dag van de onderhoudsbeurt aan mijn eigen auto.


Ja, ik beveel dit aan

chris uit roosendaal

05-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en prima servise


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Bosschenhoofd

04-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk,staan altijd gelijk voor je klaar.Goede uitvoering van de reparatie met goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Dordrecht

23-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom goede service!
Duidelijkheid vooraf.


Ja, ik beveel dit aan