Beoordelingen CarProf Pricar Oisterwijk

9,2
107 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Luuk uit Tilburg

11-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, professioneel en keurig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Rob

02-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al het personeel is uitermate vriendelijk en professioneel. En het is er bovendien gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Goirle

27-11-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Persoonlijk, snel en ze komen hun afspraken na. Een echt familiebedrijf met de juiste mensen en werkwijze.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Oisterwijk

26-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Per toeval bij dit bedrijf gestopt voor een storing in mijn auto en zij hebben die zeer snel verholpen


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Oisterwijk

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Tilburg

13-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede indruk, word altijd netjes en snel geholpen tegen normale prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Krzysztof uit Tilburg

07-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over Pricar, goede service wel wat duurder auto's dan bij een andere autodealer maar je krijg wel wat voor terug !


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Oisterwijk

04-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Was een zeer tevreden ervaring. Had het idee dat de mensen echt tijd voor mij namen en niet zomaar iets berekenen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

m uit Berkel-Enschot

24-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan