Beoordelingen CarProf Pricar Oisterwijk

9,1
150 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Anoniem

22-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoudsbeurt + APK. Bij ophalen niet medegedeeld wat eventueel vervangen moet worden. Dit werd pas duidelijk toen de rekening per mail verstuurd was.


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Oisterwijk

21-04-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tilburg

21-04-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor de eerste maal bij bedrijf geweest.
Kan nog niet helemaal een goede beoordeling geven.
Maar eerste ontmoeting was positief.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Wagenberg

14-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf is kort te beschrijven. Geen 'gelul' gewoon goede autos en advies en bovendien vriendelijke mensen. Zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

noud uit oisterwijk

13-04-2019
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: correct


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Oisterwijk

07-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede service, zomerbanden weer gemonteerd maar meteen even gecontroleerd of remschijven nog oké zijn.
Oliepeil nagekeken top. Totaal ontzotgt!


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne

04-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Supergoed service. Ivo komt altijd zijn afspraken na, heel duidelijk vriendelijk en staat altijd klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Berkel-Enschot

26-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn service gericht bedrijf wat nog met de klanten bezig is en niet alleen met geld uit je zak trekken.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Oisterwijk

26-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan