Beoordelingen CarProf ROTO

8,9
698 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 698 beoordelingen

Anja uit Mierlo

09-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer professioneel en klantgericht. Onze eerste ervaringen met CarProf Roto is zó verrassend positief dat wij besloten hebben het onderhoud van onze Daihatsu Terios bij hun onder te brengen en de relatie met onze garage te beëindigen. Wim van Loon geeft eerlijk advies en ze hebben ook alle originele onderdelen en doen écht moeite om ons te voorzien van gevraagde accessoires . We hebben zelfs het pech hulp pakket afgesloten. Echt heel tevreden


Ja, ik beveel dit aan

theo uit veldhoven

09-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Veldoven

06-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima bedrijf, goede service en vakkundige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Nederweert

06-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met een iets wat vage storing ben ik bij de garage gekomen. Er is regelmatig contact geweest en ben goed ingelicht over de situatie.
Het meest belangrijke, ze gaven mij een zeer goed vertrouwen, iets wat erg belangrijk is, zeker gezien de autogarage bedrijven vaak meer aan de hoogte van de rekening denken dan aan het probleem van de klant.
Voor mij zeker een reden om voor onderhoud en reparaties terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Math uit Heerlen

05-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Heel prettig telefonisch contact. Bestelde onderdelen netjes bezorgd, alleen erg hoge verzendkosten. Dat had anders gekund. Ik zal daar zelf bij een volgende bestelling op aandringen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-05-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Romulus uit Eindhoven

28-04-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Eindhoven

26-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij Roto altijd perfect behandeld 👍👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Aalst, gemeente Waalre

21-04-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn winterbanden laten omwisselen naar zomerbanden en een prijsopgave gevraagd voor een kleine beschadiging aan mijn achterbumper; die laatste moet ik nog ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Veldhoven

16-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan